ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен
Сега е момента да ги качат на разлика .
-
- Контакти:
Хейтъра Илиян изчезна някъде, специално за него искам да кажа-Домусчиев е купил мача:)
Кучетата си лаят, орлите си летят.
от ЕМИЛ на 23 Ное 2013 21:46
от ЕМИЛ на 28 Ное 2013 23:18
Кажи му "левскар" и не го обиждай повече!

ЕМИЛ написа: 0:2
от ЕМИЛ на 28 Ное 2013 23:18
ЕМИЛ написа:Сега е момента да ги качат на разлика .

Кажи му "левскар" и не го обиждай повече!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Кайсара в последно време няма кой да го спре!
Аз съм от Микре Юнайтед
ПСВ знаят ли за какво си харчат парите?Гледам и в първенството са трагични.Лудогорец не е притиснат, както беше с Одеса.Тоя струвал 8 милиона, другият 4
Да вземат пример от Лудогорец. 

Empty написа:ПСВ знаят ли за какво си харчат парите?Гледам и в първенството са трагични.Лудогорец не е притиснат, както беше с Одеса.Тоя струвал 8 милиона, другият 4Да вземат пример от Лудогорец.
Одеса е отбор, на който явно трудно се противопоставяме. Едри "дърводелци" дето от дузпата не могат да уцелят вратата

Аз съм от Микре Юнайтед
Брутална атака и 2:0!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Браво бе, пичове, 2:0, кефя се!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.