И Молдова изригна срещу ЕС,иска в ЕАС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: И Молдова изригна срещу ЕС,иска в ЕАС

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 21:32

Logical person написа:
FLANKER написа:
Red Warrior написа:Паника тресе Путкин. Икономическия растеж на Раша е само 1%. Цената на газа спада драстично заради шистовата революция, а 50% от бюджета на Раша разчита на природни ресурси. Украйна и Полша почват добив. САЩ се превръщат в износител на природен газ. Кипър и Израел откриха големи количества и чрез Гърция ще изнасят в Европа. България скоро ще открие газ в Черно море. Раша фалира другари. Ура! :mrgreen:

Е,щом казваш...
П.П. нали се сещаш,че всичките изброени от теб неща ''Раша'' ги има в изобилие,плюс диаманти.Тези държави (като изключим ционистите), са плюнка в морето.Ще му накривят ушанката на ''Путкин" :) Най-големите запаси от сладка вода в света, предполагам знаеш къде са. Ще дойде времето и на водата ;)

Путин в прав текст признава, че руската икономика е неконкурентноспособна. Просто погледни елементарни икономически статистики, живнаха малко докато газа и петрола хвърчаха нагоре, сега след предстоящото споразумение с Иран си заминават.

То не виждам повечето държави в света да са нещо осбено (с някои изключения). ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 ное 2013 21:33

iliyan написа:
Red Warrior написа:Паника тресе Путкин. Икономическия растеж на Раша е само 1%. Цената на газа спада драстично заради шистовата революция, а 50% от бюджета на Раша разчита на природни ресурси. Украйна и Полша почват добив. САЩ се превръщат в износител на природен газ. Кипър и Израел откриха големи количества и чрез Гърция ще изнасят в Европа. България скоро ще открие газ в Черно море. Раша фалира другари. Ура! :mrgreen:

Като гледам как се тресе Путин ;) Има опасност да се срути ЕС от тресенето на Путин ;)

Не знам какво удоволствие ви доставя да защитавате диктатор, който не спира да тероризира народа си :?: :?: :?:

Путин е в истерия покрай Украйна и направо си призна, че руската икономика ще пострада сериозно, ако се сключи споразумение между Украйна и ЕС. Представи си в какво положение е руската икономика, след като благополучието и зависи от това как ще постъпи трета страна.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 21:33

Logical person написа:
джони написа:Изображение
всеки да си избере къде иска да бъде ЕС или ЕАС

Точно така, като искаш да живееш "по руски" заминавай. Не можеш да задължаваш цялата държава да живее недемократично, само защото ти си неспособен да живееш нормално.

И според теб тук живеем нормално??? :shock: :shock: :shock:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 ное 2013 21:35

FLANKER написа:
Logical person написа:
FLANKER написа:

Е,щом казваш...
П.П. нали се сещаш,че всичките изброени от теб неща ''Раша'' ги има в изобилие,плюс диаманти.Тези държави (като изключим ционистите), са плюнка в морето.Ще му накривят ушанката на ''Путкин" :) Най-големите запаси от сладка вода в света, предполагам знаеш къде са. Ще дойде времето и на водата ;)

Путин в прав текст признава, че руската икономика е неконкурентноспособна. Просто погледни елементарни икономически статистики, живнаха малко докато газа и петрола хвърчаха нагоре, сега след предстоящото споразумение с Иран си заминават.

То не виждам повечето държави в света да са нещо осбено (с някои изключения). ;)

Ахаааа всички са маскари, а ? Дайте да не ритаме срещу Русия тогава. Типично по комунистически. Толкова ли не можахте за 100 години да измислите нещо ново :lol: :lol: :lol:

На нормални държава икономиките им са конкурентни и не зависят от цената на един продукт.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 ное 2013 21:38

FLANKER написа:
Logical person написа:

Точно така, като искаш да живееш "по руски" заминавай. Не можеш да задължаваш цялата държава да живее недемократично, само защото ти си неспособен да живееш нормално.

Аз живея нормално, за теб не знам. Ако про руската олигархия бъде отскубната от държавата, ще стане още по-добре. При всички случай Путин не ми казва какво да говоря, как да живея, каква музика да слушам, какви стоки да купувам и ако му противореча, да ме праща в Сибир. Ти ако си мазохист и имаш робско самосъзнание, като свободен човек нищо не ти пречи да си намериш господар и да му се подчиняваш срещу паница боб малко жълти стотинки.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 21:39

Отново те питам ,ние в момента нормална държава ли сме? И много пъти съм повторил -не съм комунист.Комунизъм в буквалният смисъл никога не е имало.Разберете.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 ное 2013 21:42

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:В ЕС поне всички са християни, а в ЕАС ще бъдем заедно с разни азери, татари, монголоиди, а както разбирам и със сирийски резаци...не ми звучи съблазнително, не. И пак питам- ако утре някой реши да рестартира проекта "Набуко", ако добивът на шистов газ се разшири и в Европа, какво става с Русия тогава, какво става с картонената кула на Путин?...Щото руската икономика е точно това-една картонена кула, която се крепи на 70-80 процента на износа на газ ...И ако се появи сериозна алтернатива на руския газ, като "Набуко" или шистовия газ, Русия рухва, това го разберете най-после.А що се отнася до ЕС- има начин да сме по-самостоятелни, всичко си зависи от нашите управляващи, могат по много начини да извиват ръцете на Брюксел.

Няма нужда нито от набуко , нито от шистовия газ. Достатъчно е затоплянето на отношенията с Иран и са потънали руснаците. Наскоро от великите Газпром реваха за държавна помощ. Искат държават да им подари пари, защото са го закъсали. Представи си къде отиват ако се намери алтернативен ирански газ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 21:43

Logical person написа:
FLANKER написа:
Logical person написа:

Аз живея нормално, за теб не знам. Ако про руската олигархия бъде отскубната от държавата, ще стане още по-добре. При всички случай Путин не ми казва какво да говоря, как да живея, каква музика да слушам, какви стоки да купувам и ако му противореча, да ме праща в Сибир. Ти ако си мазохист и имаш робско самосъзнание, като свободен човек нищо не ти пречи да си намериш господар и да му се подчиняваш срещу паница боб малко жълти стотинки.

Тук се предавам. Изби рибата. Може ли боба поне да не е постен? :)
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 ное 2013 21:43

FLANKER написа:Отново те питам ,ние в момента нормална държава ли сме? И много пъти съм повторил -не съм комунист.Комунизъм в буквалният смисъл никога не е имало.Разберете.

По-нормална държава сме от Русия. А всичко ненормално при нас е остатък от близостта ни с Русия.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 21:44

Logical person написа:
FLANKER написа:Отново те питам ,ние в момента нормална държава ли сме? И много пъти съм повторил -не съм комунист.Комунизъм в буквалният смисъл никога не е имало.Разберете.

По-нормална държава сме от Русия. А всичко ненормално при нас е остатък от близостта ни с Русия.

Лека вечер!
Изображение

Върни се в “Архив”