ЕДИНСТВЕНИ В БЪЛГАРИЯ !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Re: ЕДИНСТВЕНИ В БЪЛГАРИЯ !!!

Мнениеот plovdiv_chernobql » 21 окт 2008 21:44

Абе Бира,сега те видях,че си онлайн и да те питам,къде отиде нашето приятелче форевъра,нещо май се изплаши или кво не разбирам,няма го никакъв,явно се е осъзнал,че дрънка пълни глупости или е хванал пътя към 9 киломатър :D
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 21 окт 2008 21:48

plovdiv_chernobql написа:Абе Бира,сега те видях,че си онлайн и да те питам,къде отиде нашето приятелче форевъра,нещо май се изплаши или кво не разбирам,няма го никакъв,явно се е осъзнал,че дрънка пълни глупости или е хванал пътя към 9 киломатър :D

Не знам,майна...?!Обаче,как да ти кажа...липсва ми някак си... :D
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 21 окт 2008 21:51

kalo написа:То и в Кюстендил е така,да нямате нещо общо? :lol:

Много добре си информиран...Да не би майка ти,или някоя друга твоя близка роднина ,да е от там? :D

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 21 окт 2008 21:58

А и на мен ми липсва,няма с кой да спориме,само жълтурчетата,но те пускат едни теми....неаргументирани и не дразнят толкова,онзи беше в час с всичко,пък тия само се заяждат,друго си е.... :D
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 21 окт 2008 22:06

plovdiv_chernobql написа:А и на мен ми липсва,няма с кой да спориме,само жълтурчетата,но те пускат едни теми....неаргументирани и не дразнят толкова,онзи беше в час с всичко,пък тия само се заяждат,друго си е.... :D

Аз доколкото му познавам психиката,скоро ще се появи "маскиран"/с друг никнейм/,като фен на любимият си клуб "Ботев" и пак ще има факти,аргументи,други работи... ;)

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 22 окт 2008 14:42

birabecks написа:
plovdiv_chernobql написа:А и на мен ми липсва,няма с кой да спориме,само жълтурчетата,но те пускат едни теми....неаргументирани и не дразнят толкова,онзи беше в час с всичко,пък тия само се заяждат,друго си е.... :D

Аз доколкото му познавам психиката,скоро ще се появи "маскиран"/с друг никнейм/,като фен на любимият си клуб "Ботев" и пак ще има факти,аргументи,други работи... ;)

Ами да ти кажа честно от него всичко очаквам,не разбирам как може да си фен на два отбора,за мен поне той е такъв,които нямат абсолютно нищо общо един с друг!Но негова си работа,да прави каквото иска,но ще е интерестно,ако се появи пак какво ще измисли :roll:
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
naco1979
Контакти:

Мнениеот naco1979 » 22 окт 2008 19:27

ei 6ibani kustendiski mangali v Plovdiv ima samo edin otbor i edna publika i tova sa BOTEV i fenovete mu i te sa nai velikite a vie ste edni mi6oci taka 4e mar6 po dupkite
Един е "Ботев"Пд. на света завинаги във нашите сърца за нас е той религия o o o o "Ботев"Пд. най-великия

EBA4A_NA_GALTI

Мнениеот EBA4A_NA_GALTI » 22 окт 2008 20:53

naco1979 написа:ei 6ibani kustendiski mangali v Plovdiv ima samo edin otbor i edna publika i tova sa BOTEV i fenovete mu i te sa nai velikite a vie ste edni mi6oci taka 4e mar6 po dupkite

вей си турския байряк и не се обаждай!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 22 окт 2008 21:04

Комплексари,кво да кажа друго!!!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 окт 2008 21:08

naco1979 написа:ei 6ibani kustendiski mangali v Plovdiv ima samo edin otbor i edna publika i tova sa BOTEV i fenovete mu i te sa nai velikite a vie ste edni mi6oci taka 4e mar6 po dupkite

Да бе! Видяхме колко сте "велики" на мача с ЦСКА - 5-600 червени ви "надквичаха",извинявам се,надпяха.Това и вашите си го признаха...Така че,папагалче,аре в клетката.А след мача поздравиха ли ви ...? :D

Върни се в “Локо Пловдив”