Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

georgiev
Контакти:

Re: Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Мнениеот georgiev » 28 ное 2013 17:21

badboy95 написа:..... а не кючекчии като перуката. :evil:

Какво значение има човека как се забавлява бе? Коментирай работата му!!!

Нито Михайлов нито Стоичков ще ни измъкнат от калта. Сигурно е обаче, че с Христо никой няма да може да се е.ава!
За жалост само в държава като нашата, на звезди от ранга на медалисти от световно първенство по футбол, се налага да се занимават с работа, вместо да си цъкат между Сен Тропе, Дубай, Дубровник и т.н.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 28 ное 2013 17:23

Преди време го бяха пребили приятелите му мутрета от ВИС-2 и лежа в Пирогов под прикритие, че го ударил ток по Ролекса. :lol:
Дори тъпите мутрафони не са го изтърпяли и са му дали да се разбере, а иначе той само опява колко е велик, велик, велик...

georgiev
Контакти:

Мнениеот georgiev » 28 ное 2013 17:25

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:... а доколкото знам, лица срещу които се водят съдебни дела, май нямат право да се кандидатират за шефското място в БФС...

Ако беше така срещу който си искам претендент ще отида да пусна жалба в полицията или ще заведа дело или каквото трябва. Само ако е осъден не може ........
Много лошо го плюеш и за дървата ..... Мислиш ли, че ще се оцапа той точно със стърготини и талаш?

nandreev
Контакти:

Мнениеот nandreev » 28 ное 2013 17:29

Тоя и Кличко не може да го спре!!!Титлите които са му прикачени и в Карлуковската лудница могат да се притеснят!
Стоичков за БФС,Томов за ФИФА,Станишев за ЕU .....и всичко ще си дойде на място!Напред другари смело........

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 28 ное 2013 17:30

А подуенци,дребни душици,плюят ли плюят.... боооже колко мъка има на тоя свят....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 ное 2013 17:34

Тоя не беше ли електротехник по едно време?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 ное 2013 17:35

Явно е, че още има проблеми с главата вследствие боя по нея със салам от треньора му в Харманли :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2013 17:36

За да стане шеф на БФС трябва да го изберат на конгреса на централата чрез гласуване на футболните клубове в България, а те са към 700-800, където Перуцан отдавна си е опекъл питката.
Изображение

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 28 ное 2013 17:51

Хайде, капацитетите, кой тогава трябва да дойде? Да си остане Бобката ли, та да цъфнем и вържем, и след 2-3 години да имаме 5-6 отбора, които покриват изискванията за А група. Никакъв подем няма, всичко е в лайна, лайната с връзки не се оправят, защото никой няма да ти изчисти гъза, сам трябва да го направиш. :evil:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 ное 2013 18:00

badboy95 написа:Хайде, капацитетите, кой тогава трябва да дойде? Да си остане Бобката ли, та да цъфнем и вържем, и след 2-3 години да имаме 5-6 отбора, които покриват изискванията за А група. Никакъв подем няма, всичко е в лайна, лайната с връзки не се оправят, защото никой няма да ти изчисти гъза, сам трябва да го направиш. :evil:

Перукан отдавна се компрометира и задължително трябва да се разкара. Колкото до Ицо, нека се пробва, но съм скептичен. За тая работа си трябва и акъл, а той е доказал, че такъв при него липсва. Освен това, трябва и да разчиташ много на хората около теб, а както виждаме Ицо е вечно излъгания. Ама айде, насра се в националния кат треньор, нека осере и тук, ако въобще е възможно повече. Заслужава шанс, но както вече казах съм много скептичен.

Върни се в “Футбол - България”