НОЩТА ПРЕДИ ДЕРБИТО!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: НОЩТА ПРЕДИ ДЕРБИТО!!!

Мнениеот Ki Cho » 30 окт 2009 21:27

ilian12 написа:
локофанатик написа:Аз за Ботев никога не съм викал и няма да викам... Но съм ходил с Херта, Барселона, Динамо Минск, Айнтрахт... Заради футбола...

Редовно ходихме с приятели Ботевисти на мачовете на Локо с ЦСКА и Левски. Естествено не викахме за Локото, а се забавлявахме да освиркваме шопите. Ако Локото победеше - приятно, че са победени софиянци, ако не победеше - е толкова си можете. :lol:

+1 ... все пак не сме от един отбор.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 30 окт 2009 21:32

Модератор ЛокоПД написа:
ilian12 написа:
локофанатик написа:Аз за Ботев никога не съм викал и няма да викам... Но съм ходил с Херта, Барселона, Динамо Минск, Айнтрахт... Заради футбола...

Редовно ходихме с приятели Ботевисти на мачовете на Локо с ЦСКА и Левски. Естествено не викахме за Локото, а се забавлявахме да освиркваме шопите. Ако Локото победеше - приятно, че са победени софиянци, ако не победеше - е толкова си можете. :lol:

Е да де...То и аз псувах съдията на мача ви с чорбата по-миналата седмица... :lol: А Локофанатик е прав - Дербито трябва да се играе на Голямата къща.Разните му там "буферни зони" и "сектор за гости" само озлобяват хората.За кво да се завираме по "клетките" ? Сините и червените как играят на Националния стадион...да не им е лошо?! На Голямата къща има място за всички,даже може и децата да си заведем.Както ни водеха нас навремето.

Това може да стане когато се появят босове във футбола ни заинтересовани от играта и отборите, а не от прането на пари и евтина реклама.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 окт 2009 21:43

Или местен управител, дето му пука за пловдивския футбол... Не да се пънат като бат. Петьо и Спас Гърневски колко обичаме пловдивския футбол... И какво оставиха след тях - едно голямо лайно... Нещастници, дето си правиха евтин ПР на наш гръб... И не са само те, ама няма да ми стигнат редовете да ги изброя всичките мижитурки в Пловдив... А и не заслужават дори да им се споменават имената тук... Дейба и каръка ни преследва в Пловдив, мамка му...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 окт 2009 22:12

локофанатик написа:Или местен управител, дето му пука за пловдивския футбол... Не да се пънат като бат. Петьо и Спас Гърневски колко обичаме пловдивския футбол... И какво оставиха след тях - едно голямо лайно... Нещастници, дето си правиха евтин ПР на наш гръб... И не са само те, ама няма да ми стигнат редовете да ги изброя всичките мижитурки в Пловдив... А и не заслужават дори да им се споменават имената тук... Дейба и каръка ни преследва в Пловдив, мамка му...

Дали ще го доживеем ? За местен управител,на който му пука за Пловдивския футбол имам предвид... :roll: Всичките са ебати циркаджиите. Кво да кажем и за СлаФчо,който обещаваше не знам си кво...то не бяха шалчета,чалъми...А бе зарежи,тия са пълен ..да не казвам какво.Дали на нашата оФца концесията.За кво бе ? Тая не знае за кво става дума,не може да им плати на нашите заплатите...стадиона щяла да оправя ?! Ама то се вижда от самолет,че няма как да стане тая работа!!! Пълен ЪПсурт ! Дали и Голямата къща на не знам си кой..И ? Мачове ли се играят там? Състезания по лека атлетика ли се провеждат ? Стадиона се разпада! Де.ба и лапачите ! Всичките да ги хванеш и камъка,въжето и...в Марица!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 31 окт 2009 09:34

... жалка, двулична паплач са ЖЪЛТУРСКИТЕ ЦИГАНИ! ...
... ми се повръща все повече от мръсотията им. ... тези изроди ...
... Само простотия и цигания им раждат тъпите селски тикви. Току що "минах" през техния форум. ...
Не мога да ги жаля повече. ТРЯБВА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ЦЯЛАТА ИМ ГНУСОТИЯ!

П.П. В интернет влизат много деца, наши деца. Не може да ги оставим да търпят тази мръсотия! Страшно много зависи от теб и такива като теб. Техния модератор е изрод и половина. Грам не може да се разчита на него. ЗА МЕН НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ СИ НАШ ИЛИ НЕ, ИНТЕРЕСУВА МЕ ДА ПАЗИШ ДЕЦАТА! Ако не ти стигат силите, включвай още някого, НО ИЗРОД, КОЙТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ОБИЖДА НАС И ОТБОРА НИ ДА НЯМА ПРАВО ДА ПРИПАРВА ТУК!!!b] [b]ВЪН КОМПЛЕКСАРИТЕ С ТУРСКОТО ЗНАМЕ ОТ ФОРУМИТЕ НА ЛОКОМОТИВ!

Все ми се струва, че ако искаш наистина да предпазиш децата не си избрал верния път. Все пак "черно-белите" деца е по-вероятно да четат по-често черно-белия форум и да следват примера даден им от някой от техните, а не от някакви си "жълтури". Колкото до обиждането? Човек, който е истински горд с принадлежността си към дадена кауза, може да прости на ИСТИНСКИ принадлежащити към противната кауза, защото знае какво е ИСТИНСКАТА ОТДАДЕНОСТ.
Така аз ще простя на моите черно-бели приятели "Хей, жълтури, мамка ви ...!", а те на мен "Турция е вашата родина!" :idea: В една друга тема ви напълних форума с его, алтерего и защо едните на могат без другите. Ще добавя само едните не могат и без обидите на другите. Колкото и тъпо и безсмислено до ти звучи, ако не се беше почувствал засегнат, нямаше да напишеш нищо и тогава как щяхме да разберем, че си "облякъл черно-бялата фланелка на душата си". :!:
Хайде със здраве и да е здраво дербито. Че ще прекъснем лошата серия е ясно, но ви пожелавам да загубите достойно. 4:3 примерно.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 31 окт 2009 09:46

Повечето фенове на Ботев са толкова сбъркани, че цяла книга може да се напише по темата. Това са хора без морал и без достойнство, които само изопачават нещата както на тях им е угодно. От приказките им излиза, че наистина не са никакви Пловдивчани. Жалка и смешна сган. Не знам дали сами си вярват на глупостите които ръсят, но ако е така, са направо за съжаление.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 окт 2009 10:02

ЕТО ГИ -
Ki Cho написа:
- вижте го само, още първия случай...

Човек с изобилие от его-комплекси иде да ни говори за шизофренни раздвоения!

ПРОСТАК ДА ФИЛОСОФСТВА КАК СЕ ПАЗЯТ ДЕЦА ТУК НЕ СЕ ПРИЕМА! ПОГЛЕДНИ СИ СОБСТВЕНАТА МРЪСОТИЯ В ТВОЯ ФОРУМ!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 окт 2009 10:20

demy26 написа:Повечето фенове на Ботев са толкова сбъркани, че цяла книга може да се напише по темата. Това са хора без морал и без достойнство, които само изопачават нещата както на тях им е угодно. От приказките им излиза, че наистина не са никакви Пловдивчани. Жалка и смешна сган. Не знам дали сами си вярват на глупостите които ръсят, но ако е така, са направо за съжаление.

Нищо, братле! Ние с теб ще си изгледаме мача, ще се порадваме на отбора си, както и да завърши. Каквото и да ни се случи, на Локомотив никога няма да му липсва подкрепата ни!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 окт 2009 12:01

Туше написа:
ЛокоПД написа:

Погледни каква жалка, двулична паплач са ЖЪЛТУРСКИТЕ ЦИГАНИ! Ти ги търсиш за градски проблеми ... За какъв град им говориш, човече? ТЕЗИ НЕ СА ГРАЖДАНИ!

Няма го онова време. СВЪРШИ! Гледал съм над 50 техни мача, изключвайки нашите дербита, с гостувания даже. В годината ходя поне 2-3 пъти на техния стадион. С мен имат само 3 загуби... ТРИ!!! За решаващ мач със сълзи са ме молили да ходя с тях. С всеки следващ път ми се повръща все повече от мръсотията им. За мен тези изроди нямат повече нищо общо с моя град. Към отбора им винаги ще имам уважение. Към тях изпитвам вече само погнуса!

Днешните жълтурци не са "тракийците" от едно време. Само простотия и цигания им раждат тъпите селски тикви. Току що "минах" през техния форум. Включително и онези, влизащи тук от време на време с уж културно поведение се заливат от мръсотия по нас. А някои от тях лично познавам от училище още.

Не мога да ги жаля повече. ТРЯБВА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ЦЯЛАТА ИМ ГНУСОТИЯ!

П.П. В интернет влизат много деца, наши деца. Не може да ги оставим да търпят тази мръсотия! Страшно много зависи от теб и такива като теб. Техния модератор е изрод и половина. Грам не може да се разчита на него. ЗА МЕН НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ СИ НАШ ИЛИ НЕ, ИНТЕРЕСУВА МЕ ДА ПАЗИШ ДЕЦАТА! Ако не ти стигат силите, включвай още някого, НО ИЗРОД, КОЙТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ОБИЖДА НАС И ОТБОРА НИ ДА НЯМА ПРАВО ДА ПРИПАРВА ТУК!!! ВЪН КОМПЛЕКСАРИТЕ С ТУРСКОТО ЗНАМЕ ОТ ФОРУМИТЕ НА ЛОКОМОТИВ!

Туше,редовно чета какво се пише в техния форум.Само като видя определен ник,вече знам какво ще напише ,преди да го е написал.Знам им "репертоара" наизуст.Да наистина,има голяма разлика при нЕкои хора,имам предвид,това ,което пишат там и това което пишат тук.Наистина прави кофти впечатление двуличието на голяма част от жълтите фенове.Свикнал съм вече.Знам че ти,а и повечето от нашите ме упреквате за това,че давам малко повече "свободно" на хората от "другия лагер".И преди съм го казвал,че правя така,за да се получи някаква дискусия по определени теми.В противен случай,ще заприличаме на един друг форум,където се пишат само басни за величие,славно минало,истински дербита със софийски отбори и където ,ако кажеш нещо по-различно,ти се изтрива мнението или получаваш "бан".В началото и аз я карах "хард".Даже един "бултрас" беше пуснал тема "Модератора на Локо ПД - Гьобелс" :lol: Има ли смисъл ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 31 окт 2009 13:50

Туше написа:ПРОСТАК ДА ФИЛОСОФСТВА КАК СЕ ПАЗЯТ ДЕЦА ТУК НЕ СЕ ПРИЕМА! ПОГЛЕДНИ СИ СОБСТВЕНАТА МРЪСОТИЯ В ТВОЯ ФОРУМ!

Долният цитат е от писан от мен в НАШИЯ форум по повод пристигането на Малу.

....Ако цвета на кожата на президента е наистина с по-смугъл цвят, ще ми е интересно как ще бъде приет от агитка пееща: "Турция е вашата родина..."
Дано е акъллия и върне величието на отбора. Ако стане така, единственото нещо, което не харесвам в любимия отбор - смешният псевдонационализъм на агитката, ще се изпари.
БОТЕВ Е ВЕЛИК ПАТРИОТ И ПРИМЕР ЗА ВСИНЦА НИ, НО НИКОГА НЕ Е БИЛ ЛУМПЕНИЗИРАН НАЦИОНАЛИСТ...

Най-"обидното" нещо, което съм казал, в чийто и да е форум по повод вас е "безпаметници" и "неграмотници", а един от най-заядливите ми текстове е:
Поредния велик фен, който не познава историята на отбора, чийто фен е.
УЖААААС !!! Подобни хубавци само ме карат допълнително да се убеждавам, колко сме прави, когато ги наричаме Велбъжд - Пловдив.
Аман от вас бре неграмотници. На какво сте фенове? Какво е станало 1936-та? АМАН! Вместо да пускате клипчета за нахавяване, седнете прочетете малко за клуба, чийто фенове сте.

Както виждаш с нищо не съм заслужил епитети като "простак" и "жълтурски циганин".

С фенове като теб - жалко за великия някога СПОРТКЛУБ.

Върни се в “Локо Пловдив”