Берое–Лудогорец-0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Берое–Лудогорец-1.12 от 16 часа
Скачаме, ама, с кой ще скочим
Пламен Крумов - пак наказан, Веско Пенев - контузен, Джоман - контузен. Те не останаха играчи. Нямат равностойни заместници.

Аз пък викам малко футбол да поиграем, защото имаме футболисти, с които да го сторим 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
Аз пък излизам от темата и предлагам да съберем 5 лева на Санди,че да иде на мача и да спре само да пише по форумите ! Какво ще кажете !? Ха ха ха ............

mariuskirkov написа:Аз пък излизам от темата и предлагам да съберем 5 лева на Санди,че да иде на мача и да спре само да пише по форумите ! Какво ще кажете !? Ха ха ха ............![]()
![]()
.. пак няма да отиде ,ще избяга с 5 лева и ще отиде да си купи БРОНЗ да диша

Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
mariuskirkov написа:Аз пък излизам от темата и предлагам да съберем 5 лева на Санди,че да иде на мача и да спре само да пише по форумите ! Какво ще кажете !? Ха ха ха ............![]()
![]()
Сериозно ти благодаря за предложението,полласкан съм, но не съм мазохист и не съм намразил толкова много живота че да отида на мач.Факт.

sandi74 написа:mariuskirkov написа:Аз пък излизам от темата и предлагам да съберем 5 лева на Санди,че да иде на мача и да спре само да пише по форумите ! Какво ще кажете !? Ха ха ха ............![]()
![]()
Сериозно ти благодаря за предложението,полласкан съм, но не съм мазохист и не съм намразил толкова много живота че да отида на мач.Факт.![]()
Няма как да се появи на мач нали се сещаш , че ще бъде бит и еб*н

Лудогорец - NEWS!
zuekaa написа:sandi74 написа:mariuskirkov написа:Аз пък излизам от темата и предлагам да съберем 5 лева на Санди,че да иде на мача и да спре само да пише по форумите ! Какво ще кажете !? Ха ха ха ............![]()
![]()
Сериозно ти благодаря за предложението,полласкан съм, но не съм мазохист и не съм намразил толкова много живота че да отида на мач.Факт.![]()
Точно ей такива мушмороци и момиченца като тебе най-много ги тача Зуеченце.Факт.
sandi74 написа:zuekaa написа:sandi74 написа:mariuskirkov написа:Аз пък излизам от темата и предлагам да съберем 5 лева на Санди,че да иде на мача и да спре само да пише по форумите ! Какво ще кажете !? Ха ха ха ............![]()
![]()
Точно ей такива мушмороци и момиченца като тебе най-много ги тача Зуеченце.Факт.
Ти си безобидна бейби.Фак.
Лудогорец - NEWS!
-
- Контакти: