Стоичков се отметна и от Бойко Б.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Камата се отметна и от Бойко Б.

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 ное 2013 11:28

Това, че докторът хонорис кауза преди време като футболист захвърли националната фланелка в буквален и в преносен смисъл, а после отиде с цветя и бонбони да лиже г**а на Зума, за да го включи отново в отбора, или че като треньор на същия национален отбор го за**а насред квалификации, за да помогне на "Селта" да изпадне в Испания, изобщо не го броя. Та той преди години се отметна от Родината си "дето нищо не му е дала", та от Бойко Б. ли няма да се отметне!?... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 ное 2013 11:29

Captain Stottlemeyer написа:Това, че докторът хонорис кауза преди време като футболист захвърли националната фланелка в буквален и в преносен смисъл, а после отиде с цветя и бонбони да лиже г**а на Зума, за да го включи отново в отбора, или че като треньор на същия национален отбор го за**а насред квалификации, за да помогне на "Селта" да изпадне, изобщо не го броя. Та той преди години се отметна от Родината си "дето нищо не му е дала", та от Бойко Б. ли няма да се отметне!?... 8-)

Къде си, бе, тамън се чудех кога ще се появиш? За Камата да не се чува мучене :!: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 ное 2013 11:32

Мишо Шамара няма да е единствен, я....

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 28 ное 2013 11:41

А когато караше джипа си със синя лампа и на въпрос на журналист по телефона му тегли една звучна - или това не е вярно. А дали помни кой му е дал тази лампа. По-голяма фурнаджийска лопата от него няма, даже и политиците не са чак такива като него.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2013 11:43

За футболиста Стоичков - поклон
За човека Стоичков или добро, или нищо.
Изображение

allez_les_blues
Контакти:

Как да се сложим на всяка власт?

Мнениеот allez_les_blues » 28 ное 2013 11:53

15 септември 2011г.
„Аз, Христо Стоичков, заставам с името и целия си авторитет зад Росен Плевнелиев и новото бъдеще на България”. Това се казва в изявление на футболната легенда, в което той официално подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ.
"Седми ден гледам провалени политици, които се упражняват върху името и авторитета на човек, който спечели доверието на всички европейски институции и на всички българи. Това е причината да изляза и да защитя Плевнелиев с фактите и истината. А истината е, че същите тези провалени политици, които от сутрин до вечер се разхождат по медиите и хвърлят гнусни и безпочвени обвинения, че някой е прикривал искан подкуп, същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари", се казва в отвореното писмо на Стоичков, предаде "Фокус".

Реакцията му идва, след като опозицията обвини бившия вече регионален министър, че не е съобщил за подкупа, който му е бил предлаган през 2007 г. Прокуратурата дори беше сезирана и започна проверка, защото това се смята за прикриване на престъпление. Самият Плевнелиев поясни, че лично не му е предлаган рушвет, имало само намеци.
Премиерът Бойко Борисов пък го защити, като обясни, че той няма полицейско мислене и затова не е подал сигнал, и добави, че на негово място би използвал белязани пари.

"Що за наглост и безочие е това тези, който са ми искали подкупи на мен, днес да ходят и да обвиняват някого в корупция и да му петнят името. Хора, не сме 1300 години назад. Годината е 2011, днес в България вече има институции и хора, които са готови да застанат пред всички с имената и достойнството си, когато трябва да се защити истината. Стига сме плюли. Можем да успеем само с труд и честност. С такива качества аз и моите съотборници през 1994 г. направихме всичко възможно за славата на България", заявява още бившият футболист и треньор на националния отбор.

"Но, за съжаление, какво получихме след години ние – плюха ни провалени политици, за да си вдигат нищожния рейтинг, и платени журналисти, които и до днес обслужват интересите на бившата номенклатура. Така плюем днес и по волейбола, и по футбола, и по България, и по Плевнелиев, и по Борисов, и по Цветанов. Защо никой не си зададе въпроса – какво мога да направя аз за България? Само че в България вече има мъжкари като мен - Плевнелиев и Борисов, с които сме готови да стигнем до край! Всички, които плюят по нас с цялата си компроматна машина, са като овца без история", добавя Стоичков.

Той изтъква, че примери има "колкото щеш" и пита къде са НДСВ и БСП.
"Всички до един са разделени, нямат треньор, нямат отбор и няма да спечелят. Разберете, че няма да успеете по тоя начин – плюейки хората, плашейки пенсионерите и т.н. Със страх не се печели, печели се с отбор като нашия. Уважаеми провалени политици, всички вие, които се изредихте да ритате по авторитета на Росен Плевнелиев, който всяка една стотинка и всяко едно евро е изкарал с труд, а не с далавери, както бяхте свикнали вие, откажете се, докато е време. Имайте достойнство, поне се извинете, направете го поне за този човек, на който му повярва Европа, на който еврокомисарите му дадоха парите, за да построи на българите магистрали и пътища, каквито вие само обещавахте", призовава опозицията Камата.

Накрая той се обръща лично към кандидат-президента на ГЕРБ: "Г-н Плевнелиев, не губете кураж, както аз не го загубих. Не сте сам, много сме тези които Ви вярваме. Правя това изявление, защото е време достойните и можещите в България да получат подкрепата на нас хората. Омръзна ми от стари муцуни и крадливи политикани. Време е страната ни да получи достойно бъдеще и честни и работещи управници".

През юни, когато се гласуваше вот на недоверие срещу кабинета "Борисов", Христо Стоичков изненадващо дойде в пленарната зала. Тогава той заяви: "В лицето на Цветан Цветанов видях увереност, спокойствие, знае какво да приказва и какво да каже. Сега е моментът да се съберем всички, независимо от коя група, и да помогнем на това правителство. Не може на всеки два-три месеца да има вотове на недоверие”.

28 ноември 2013г.

Тази история с дърводобива откъде изскочи? Защо Красимир Дачев те обвини, че миналата година си получил 150 000 тона дървесина без конкурс?
- Това е работа на Бойко Борисов.

- Тук май бъркаш. Не мога да повярвам, че той стои зад това обвинение.
- Това си е твой проблем. Сега ще видиш какви неща ще изкарам. Ще изчакам още малко и ще разбереш Бойко Методиев Борисов как ще го подредя.

- Извинявай, но допреди година ти беше близък с Борисов, хвалеше се с вашето приятелство, подкрепяше го в политиката му. Спомняш ли си наше интервю на стадиона преди две години, когато ми казваше, че Борисов е типичният човек, роден за победи, че той иска да постигне нещо в тази държава, да обедини хората. Какво се промени оттогава между вас двамата?
- Никога не съм бил близък с Борисов. Кажи ми в какво съм го подкрепял? Това, че съм го завел в Пловдив, то беше, защото исках там да построя стадион. А той домъкна всичките политици около него да си правят реклама на мой гръб. В София, когато правих презентацията за този стадион в Пловдив, пак ги домъкна. Аз по митинги на ГЕРБ не съм ходил. Ако той си мисли, че една сбирка на ГЕРБ в Плевен, където съм бил, е митинг, жестоко се лъже. Аз отидох в Плевен заради Цецка Цачева, защото много я уважавам и защото ми е добър приятел.

- Като ги наблюдаваш политиците толкова дълго време и те се увъртат около теб, какво си мислиш за тях?
- Срам ме е! Срам. Срам. Ти какво си мислиш, че тези магистрали, с които се хвалят, ги направи Бойко? И с Бойко и без Бойковица Европейският съюз каза, че трябва да има магистрала до Бургас, и въпросът е приключен. Няма значение кой ще е на власт. Ами „Струма" - да не би Борисов да е построил „Струма"? Вярно, че негови компании я правят. Но ЕС каза, че трябва да има път до Гърция, и ще го има. Откъде ще мине, това не ги интересува. Но те дори и пътя са го начертали.

- Е, ти посягаш на най-големия мит на Борисов. Защо го правиш?
- Ти не чуваш ли какво говорят хората - че само фирми, близки до Борисов, са участвали в строителството на магистралите! Направете проучване кои са тези фирми. Моя фирма в България един пирон не е забила. А ме набеждават за какво ли не.
- Даде ли под съд Красимир Дачев?
- Три дела съм му завел. И като почнат да се водят тези дела, ще видим кой първи ще се обади. Защото, когато отидох в Би Ти Ви на следваща сутрин след неговите клевети, в минутата, в която ми свърши интервюто и излязох от студиото, в 8,35 ми звънна Божката.

- Кой?
- Божката. Бочко.

- Не те разбирам.
- Онзи от Банкя, аз му викам Бочко.

- И какво ти каза Бочко?
- „Браво, Ице, много хубаво се защити!" Теглих му една майна: ти като си го наредил, аз как няма да се защитя! Може ли да ми се обади в 8,35 - нетърпелив, следил внимателно какво ще кажа! Но когато бях при Карбовски и показах как мога да цепя дърва, не ми се обади - защото видяха какво мога да правя на дръвника. Този от Банкя, оня ибрик Флоров, оня подлизурко Цветанов - заради тях държавата е на това дередже
- А сегашното управление докога ще издържи на този натиск?
- Сегашното правителство ще издържи, защото няма алтернатива. През февруари тези, които му дават много акъл на Бойко, го накараха да си подаде оставката, защото си мислеха, че с този ход хората ще го изберат повторно. Но сбъркаха. Хората показаха, че не са прости. И Бойко просто го окъпаха.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Стоичков се отметна и от Бойко Б.

Мнениеот fcb_bg » 28 ное 2013 12:07

Всеки бизнесмен е със силния на деня, няма какво да се лъжем. Само, че това не се казва. На Ицо каквото му е в главата, това му е в устата. Не цепи басма никому. Все пак е жалко да се плюе човек донесъл толкова много суперлативи за страната, при положение че тук има толкова много гадове с кирливи ризи, които са за разстрел даже.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 28 ное 2013 12:27

Очаквам да се отметне и от собственото си име в скоро време.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 ное 2013 12:34

Стоичков не е лош човек,но много се влияе от хора които са от неговия кръг през годините които го използват,то и затова яростно ги защитава, а после толкова яростно и ги напада ,защото разбира как седят нещата.Такъв си е той от едно време с импулсивен характер и с не много разум.Иначе за футболиста,няма какво да се коментира,той си е име в света на футбола а и известен по всички точки на света докъдето е достигнала играта футбол.Малко ми е нелепо, че аз като левскар трябва да защитавам Стоичков,и той като всеки човек има своите силни страни и своите слаби в характера.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 28 ное 2013 12:43

голям футболист,ама всичко друго...

Върни се в “Свободна зона”