Madridist написа: Linky написа: Реал ще продължи , според мен.. обаче това 4:0 ще си остане в историята....
Незнам колко е бюджета на Алкорон , но Реал Похарчиха около 300 милиона , този на Алкорон да е , колкото тези на Левски или на ЦСКА , +- малко или много, да кажем 3 милиона (за трансфери, което даже мисля че им е много) , значи чисто статистически , отборът на Реал е 100 милиона пъти по-добър от този на Алкорон (естествено това не е реално, защото е ясно , че не парите определят, кой е добър и кой не, но все пак , да кажем, че отборът на Реал има 100 милиона пъти повече средстаа за селекция и тези средства трябва да го правят поне 5 пъти по-добър от неговия съперник, а пък ако трябвеа да говорим за самата цена на двата клуба , реал сигурно ще е с милярди по-скъп...

)
И все пак падат!
Така е без Роналдо

!!
Какви Левски,ЦСКА. Ти стадиона видя ли им. Това е отбор от полуаматьори, сигурно на Рилски спортист бюджета е по-голям.
По-малък. Мачът все още не съм го гледал, но доколкото разбрах - домакините не са разполагали със светлинно табло за смените.
Иначе - за черното тото, ако е вярно, това значи, че когато говорите за Песес и Калдерон, пред името на втория трябва да слагате "Сан".

Защото изборните му манипулации са скъп парфюм в сравнение с участието на институцията Реал Мадрид в нелегални залагания.
Споменавах още в контролите преди началото на сезона (не в този сайт,де), че Реал ще станат много зависим от Роналдо отбор. Оказах се прав! И не очаквам подем в играта им в скоро време.
Гледам, че някой претендира, че няма реванш в Копа дел Рей, но има. Във всички фази, като само финалистите определят носителя на трофея в една среща.
Е, заради Реал, може да направят и два реванша, не се знае.

Шегувам се, да запазим добрият тон!
VISCA EL BARCA!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.