PFC Litex написа:На основния терен на базата в "Коматево", този стадион там е по-добър от 3-4 от настоящите в "А" група.
Не 3-4, 3/4 (три четвърти)..

А терена там е по-добър сигурно от 90 процента от нивите в т.нар. А група...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:На основния терен на базата в "Коматево", този стадион там е по-добър от 3-4 от настоящите в "А" група.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:PFC Litex написа:На основния терен на базата в "Коматево", този стадион там е по-добър от 3-4 от настоящите в "А" група.
Не 3-4, 3/4 (три четвърти)..![]()
![]()
А терена там е по-добър сигурно от 90 процента от нивите в т.нар. А група...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
boabbb написа:Е-е, другите нямат банка да плати масрафа
El Commandante написа:Принципно в идеята има резон.
Въпроса е обаче като стане март месец докъде ше сме стигнали, щото съгласете се че ше е адски тъпо да си играем мачовете от първата седмИца на базата, а за три месеца цял стадион да вдигнем баси...на тва и китайците ше ни завидят....
joring написа:По-добре 1 година на базата, ако не се намери резервен вариант
костенурк написа:Литекс и Лудогорец нямат публика кво ги бърка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта