Не желая да влизам в полемика с мазути,просто няма какво да си кажем!!!!!Всяка жаба да си знае гьола.Вие в неделя сте на поредния селски стадион,които доста дълго ще обикаляте през следващата десетилетка,а аз пътувам за Перник,където ще подкрепя АКУЛИТЕ в мач за шампионската титла,има разлика ,нали?Не е много голяма разликата между вас и нас,вие вегетирате(ако не знаеш какво значи тази дума да ти обесня) ,а ние сме се устремили към място което ,вие само сте сънували!!!!
А на онзи специалист,който ме пита ,кои от настоящите деятели,които пишат историята ще препоръчам да се поинтересува малко повече,защото световния футбол незапочва и несвършва с мазута.
Акулите на Бала точат зъби
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Акулите на Бала точат зъби
Поне като ще се измъкваш от "неприятните" въпроси го прави по-тактично ,а не почвай да обижваш на мазути ,селяни и т.н. То си личи на кой липсват първите 7 години.За съжаление това, няма как да се поправи.Съжалявам те!!!!El greco написа:Не желая да влизам в полемика с мазути,просто няма какво да си кажем!!!!!Всяка жаба да си знае гьола.Вие в неделя сте на поредния селски стадион,които доста дълго ще обикаляте през следващата десетилетка,а аз пътувам за Перник,където ще подкрепя АКУЛИТЕ в мач за шампионската титла,има разлика ,нали?Не е много голяма разликата между вас и нас,вие вегетирате(ако не знаеш какво значи тази дума да ти обесня) ,а ние сме се устремили към място което ,вие само сте сънували!!!!
А на онзи специалист,който ме пита ,кои от настоящите деятели,които пишат историята ще препоръчам да се поинтересува малко повече,защото световния футбол незапочва и несвършва с мазута.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
какъв диалог може да се получи с хора,които не виждат по-далеч от Долно Езеро????Много можем да поспорим по въпроса,на кой ,какво му липсва....,но невиждам смисъл да комуникирам въобще с хора ,които си позволяват да зададът въпроса ,кой отбор подкрепяме,с хора ,които си позволяват да наричат Краси(наричам го с малкото му име защото е мой личен приятел) циганин ,пед... и т.н.Колко хора са направили толкова за БГ.футбола колкото той.Не желая да влизам в полемика с хора ,които си позволяват да се подиграват с трагедията на Фреди Бобич (да е жив и здрав дълги години!),друга легенда на свтовния футбол.За какви 7 години ми говориш...,на такива като вас им е минал целия живот в заблуда ,че света започва и завършва с Долно езеро!
Не знам на колко години си и не ме интерисува,но трябва да знаеш ,че тази омраза между 2-та бургаски отбора е запалихте вие и вашите лумпени,не сега ,а още на първото ни дерби на стадион Черноморец, когато пеехте ,че мразите Черноморец! Защо за бога умирате от кеф да мразите някои???На вас това вие философията не да обичате отбора си ,а да мразите нашия!!!!
А ние просто не се интересуваме от вашия ,така или иначе обречен на забрава отбор!!!!
Не знам на колко години си и не ме интерисува,но трябва да знаеш ,че тази омраза между 2-та бургаски отбора е запалихте вие и вашите лумпени,не сега ,а още на първото ни дерби на стадион Черноморец, когато пеехте ,че мразите Черноморец! Защо за бога умирате от кеф да мразите някои???На вас това вие философията не да обичате отбора си ,а да мразите нашия!!!!
А ние просто не се интересуваме от вашия ,така или иначе обречен на забрава отбор!!!!
Човек ФАКТ е ,че Дражев държи всичко свързано с ФК Черноморец !! Не знам,защо не искате да го проумеете това.Както ти казах ,все едно някой сега да направи ПСФК Ботев и да бие в гърдите с историята на ФК Ботев.El greco написа:но невиждам смисъл да комуникирам въобще с хора ,които си позволяват да зададът въпроса ,кой отбор подкрепяме
Къде си видял да наричам Балъков така ?El greco написа:с хора ,които си позволяват да наричат Краси(наричам го с малкото му име защото е мой личен приятел) циганин ,пед... и т.н.Колко хора са направили толкова за БГ.футбола колкото той.

Тука даже не знам за какво ми говориш.El greco написа:Не желая да влизам в полемика с хора ,които си позволяват да се подиграват с трагедията на Фреди Бобич (да е жив и здрав дълги години!),друга легенда на свтовния футбол.
А ако беше станало така ,че да закрият вашият отбор за сметка на Нафтекс ,какво щяхте да мислите относно Събев и Нафтекс ?El greco написа:Не знам на колко години си и не ме интерисува,но трябва да знаеш ,че тази омраза между 2-та бургаски отбора е запалихте вие и вашите лумпени,не сега ,а още на първото ни дерби на стадион Черноморец, когато пеехте ,че мразите Черноморец! Защо за бога умирате от кеф да мразите някои???
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Много добре знаеш какъв рефрен пеят вашите обезумяли от дрогата ,така наречени ултраси,свързан с Фреди Бобич!!!!
Ето затова не искам да влизам в полемика,защото за вас винаги има някакво оправдание!Тази омраза датира от Портачаново време,лично с ушите си съм го чувал да казва ,че ще разсипе Черноморец и палеше фитилите на лумпените ви или тази позиция на онеправданите е по-удобна???Вие се докарахте сами до това дереже с осирането на последния бараж...Умръзна ми да обеснявам,че е лъжа версията за продадения последен бараж.Коко Динев беше готов да ръзвърже кисията, но му трябваше отбора да влезе в АРФГ.Информацията е от човек от неговия кръг и е на 100% вярна.Един единствен гол ви трябваше и нямаше да сте натова дередже на Своге въобще не им беше до влизане,нали знаеш ,че се чудят какво да правят сега в тази А група?
Престанете с този Дражев ,господ да ви даде такъв боклук като него да ви управлява!!!И това ,че срещу 600 лв .е регистрирал марката Черноморец не означава ,че претижава историята на Черноморец и сърцата на такива като мен !
ЧЕРНОМОРЕЦ е традиция ,ЧЕРНОМОРЕЦ е кауза ,която съществува и ще просперира въпреки Дражев!
Ето затова не искам да влизам в полемика,защото за вас винаги има някакво оправдание!Тази омраза датира от Портачаново време,лично с ушите си съм го чувал да казва ,че ще разсипе Черноморец и палеше фитилите на лумпените ви или тази позиция на онеправданите е по-удобна???Вие се докарахте сами до това дереже с осирането на последния бараж...Умръзна ми да обеснявам,че е лъжа версията за продадения последен бараж.Коко Динев беше готов да ръзвърже кисията, но му трябваше отбора да влезе в АРФГ.Информацията е от човек от неговия кръг и е на 100% вярна.Един единствен гол ви трябваше и нямаше да сте натова дередже на Своге въобще не им беше до влизане,нали знаеш ,че се чудят какво да правят сега в тази А група?
Престанете с този Дражев ,господ да ви даде такъв боклук като него да ви управлява!!!И това ,че срещу 600 лв .е регистрирал марката Черноморец не означава ,че претижава историята на Черноморец и сърцата на такива като мен !
ЧЕРНОМОРЕЦ е традиция ,ЧЕРНОМОРЕЦ е кауза ,която съществува и ще просперира въпреки Дражев!
Хайде да говорим за прецидента нафтата.Бяхме велики и чакахме след ,като бихме всички фаворити и направехме Гришата Шампион да дойде и наш ред....и какво пак да стане нещо...футболисти ,треньори,абе цирк и ЦСКА пак шампион,ама ние 2-ри,Не става ние да сме в елита,сега е друго,ние и 4-ти да сме -радваме се на футбола и аплодираме и равенството с Монтана както бихме аплодирали победата над Левски защото играем.И не говоря за агитката -всички пляскахме на отбора ,защото играе ,а не се предава и в следващите мачове ,както и в началото и с 9 човека да сме пак успяваме-показателно-при контузията с Пирин 7 мин. играхме с човек по-малко,но БАЛА не пусна не загряла резерва,за него е по-важен човека от колкото мача,Това е новия отбхор в БГ ,а не да ми говорите за ....
Когато ние се борихме за титлата,предишния ви отбор(този няма нищо общо с него) беше по същите тези села.А специално ти се изкарваш някаква много вътрешна клечка ве,това знаел от еди кой си,онова от еди кой си,май само си ги санувал въпросните неща
Аз от такива личности не съм чувал нищо лично,ама съм чувал от сотаджиите които пазят и двете агитки-"Имам чувството,че тия от нафтата са 10 пъти повече и 10 пъти по-културни,така,че си спести съчиненията за дрогирани,пияни лумпени и утайки които обичате да употребявате последно време,като самите вие си знаете кои са известни с въпросните определения в цял Бургас 

Такъв ми е бизнеса ,момцченце и знам доста неща, които са факт, а вие много обичате принципа :Крадецът вика дръжте крадеца!Вашите какво ще кажеш на кока -кола и водичка ли я карат?Никой не одобрява пианските изцепки и е жалко, че се слагат всички под един знаменател.....А какво казали някакви Сотаджии ми дреме на.....
Не мога да ви разбера, защо се пънете един срещу друг. Много пъти съм писал - обичам и двата отбора. Мисля си, че съм по-възрастен от повечето в нашия форум. От дете ходя по мачовете на Черноморец, а след 1990 година и на мачовете на Нефтохимик. Двата отбора са наши - Бургаски. Имат си история. На времето всички ходеха на мачове на Черноморец, а когато отбора гостуваше ходехме на Нафтата във В и Б групата. През годините Нафтата захранваше Черноморец, след 1995 година нещата се обърнаха и сега...пак. Какво се ядете. Трябва да си помагаме, защото Бургас заслужава два отбора в А група, а не да си забивате юмруци в лицата без да мислите, че удряте всъщност себе си. Мазути, цаци и прочие обиди не са на мястото си, защото ние бургазлии не сме остатъчни продукти и или низш морски вид - ние сме Акули и Шейхове.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Аз ходя от 1972 година на мачове на Черноморец,тогава татко ме е завел за първи път,но реално си спомням влизането ни в АРФГ с треньора ни Васил Желев -Вашпина,помня горящите вестници в ръцете на хората,помня препълнения стадион,помня колко хора имаше качени на покрива на "Славянка",помня последния мач на Руси Гочев за Черноморец срещу Марек ит.н.
С гордост заявявам ,а и всички които ме познавват го знаят ,че е така никога не съм ходил на мачове на мазута.Това не е моя отбор!Не ми е бил никога симпатичен дори и в най-силните им години ,не ми е било и мъчно за тях когато ги разформироваха, т.е. през кура ми е за тях ,аз си обичам Черноморец!
Откровенно не са ми симпатични феновете на мазута заради агресивното си просташко поведение,заради арогантността си и неумението им да губят.Заради това ,че докарват на Бургас един селски облик....Ами това мога да кажа за тях...и не само ,че няма да подкрепя отбора им ,ами смятам ,че такива фенове такавва съдба заслужават!!!!Очевидно е ,че прогресиращо намалят,много народ са били в Кърджалито да си подкрепят пенсионерския отбор.
А между в прочем на част от футболистите им много скоро ще им се наложе да изберат между професията си на треньор в Черноморец и това да ритат топката по селските стадиони ,защитаввайки розово-зелените цветове....
С гордост заявявам ,а и всички които ме познавват го знаят ,че е така никога не съм ходил на мачове на мазута.Това не е моя отбор!Не ми е бил никога симпатичен дори и в най-силните им години ,не ми е било и мъчно за тях когато ги разформироваха, т.е. през кура ми е за тях ,аз си обичам Черноморец!
Откровенно не са ми симпатични феновете на мазута заради агресивното си просташко поведение,заради арогантността си и неумението им да губят.Заради това ,че докарват на Бургас един селски облик....Ами това мога да кажа за тях...и не само ,че няма да подкрепя отбора им ,ами смятам ,че такива фенове такавва съдба заслужават!!!!Очевидно е ,че прогресиращо намалят,много народ са били в Кърджалито да си подкрепят пенсионерския отбор.
А между в прочем на част от футболистите им много скоро ще им се наложе да изберат между професията си на треньор в Черноморец и това да ритат топката по селските стадиони ,защитаввайки розово-зелените цветове....