Руснаците са доволни от живота
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Руснаците са доволни от живота
Аз не съм доволен от своя живот. Трябват ми още 491 хил. евро, за да съм милионер.
THE G.A.M.E написа:Как няма да са доволни руснаците ?
Че то на тях им стига да има спирт ( водка ) ... И кисели краставички в изобилие, пък другото - майната му.![]()
Хахахаха.... Удрииииии главЪта в стенЪта.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Не за всеки човек на този свят е най-важното да има лев в банката и да гледа отвисоко "неудачниците" в живота, смятайки за богопомазан и че е по-човек от другия. Колко добрини сте извършили безкористно? На колко човека сте помогнали без да искате нещо в замяна? Споделих онзи ден, ч чаках със счупена ръка пред кабинета на доктора. Кракът ми също е навехнат. Седях на диванчетата, нямаше места. Дойде един дядо на видима възраст 80 и нагоре години. Стигна до нас, чакахме 10-на човека. Никой нищо не му каза, чакайки от 2 часа поне , изнервен за да влезе при доктора. Станах и отидох да го питам за кой доктор е. Беше за следващия, чиято смяна започваше след час. Казах му да седне на моето място. Аз, тоя дето куца, а ръката му е счупена. Другите не казаха и 1 думичка, надявам се поне малко гадно да им е станало. Жена ми ме попита : "Не те ли боли крака?" Боли ме, но аз така съм научен - да имам уважение към хората. Очите й светнаха от гордост.
Мен такива неща ме топлят и ме правят горд. Надявам се и вие да изпитвате такова чувство колкото се може по-често, защото то ни прави хора! Погледнете в себе си, отговорете си на 2-та въпроса по-горе, и ако сте честни със себе си, вярвам, че отговорите ще ви направят по-добри хора!
Със здраве!
Мен такива неща ме топлят и ме правят горд. Надявам се и вие да изпитвате такова чувство колкото се може по-често, защото то ни прави хора! Погледнете в себе си, отговорете си на 2-та въпроса по-горе, и ако сте честни със себе си, вярвам, че отговорите ще ви направят по-добри хора!
Със здраве!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дарявал съм пари за болни деца и Бог ми върна добрините.
fcb_bg написа:Не за всеки човек на този свят е най-важното да има лев в банката и да гледа отвисоко "неудачниците" в живота, смятайки за богопомазан и че е по-човек от другия. Колко добрини сте извършили безкористно? На колко човека сте помогнали без да искате нещо в замяна? Споделих онзи ден, ч чаках със счупена ръка пред кабинета на доктора. Кракът ми също е навехнат. Седях на диванчетата, нямаше места. Дойде един дядо на видима възраст 80 и нагоре години. Стигна до нас, чакахме 10-на човека. Никой нищо не му каза, чакайки от 2 часа поне , изнервен за да влезе при доктора. Станах и отидох да го питам за кой доктор е. Беше за следващия, чиято смяна започваше след час. Казах му да седне на моето място. Аз, тоя дето куца, а ръката му е счупена. Другите не казаха и 1 думичка, надявам се поне малко гадно да им е станало. Жена ми ме попита : "Не те ли боли крака?" Боли ме, но аз така съм научен - да имам уважение към хората. Очите й светнаха от гордост.
Със здраве!
Тук вече съм абсолютно съгласен с теб, на 1000%!! Човещината у българите е изчезнала, това трябва да се промени най-вече, за да може да вървим напред. Нито комунизъм, нито капитализъм, нито фашизъм ще ни оправят, ако не променим начина ни на мислене. Жив и здрав да си, и бързо възстановяване!

Съединението прави силата!
Офтопик:
fcb_bg написа:Не за всеки човек на този свят е най-важното да има лев в банката и да гледа отвисоко "неудачниците" в живота, смятайки за богопомазан и че е по-човек от другия. Колко добрини сте извършили безкористно? На колко човека сте помогнали без да искате нещо в замяна? Споделих онзи ден, ч чаках със счупена ръка пред кабинета на доктора. Кракът ми също е навехнат. Седях на диванчетата, нямаше места. Дойде един дядо на видима възраст 80 и нагоре години. Стигна до нас, чакахме 10-на човека. Никой нищо не му каза, чакайки от 2 часа поне , изнервен за да влезе при доктора. Станах и отидох да го питам за кой доктор е. Беше за следващия, чиято смяна започваше след час. Казах му да седне на моето място. Аз, тоя дето куца, а ръката му е счупена. Другите не казаха и 1 думичка, надявам се поне малко гадно да им е станало. Жена ми ме попита : "Не те ли боли крака?" Боли ме, но аз така съм научен - да имам уважение към хората. Очите й светнаха от гордост.
Със здраве!
Аз лично Ви се възхищавам младежо, но не очаквайте да получете поздравления от болшинството от връстниците си! Напротив, повечето ще се смеят зад гърба Ви и ще си викат "този как може да бъде толкова тъп"! Няма ги вече вече човешките ценности! Нормалното и човешкото се счита за ненормално и глупаво и обратно! Долнопробното и пошлото ни са натрапва за нормални ценности! ПОЗДРАВЛЕНИЯ за постъпката Ви!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Чапаев, защо не си хванеш пътя и не идеш в Русия, КНДР или Куба, а ни заливаш с тая твоя и на другите като теб помия ? Не осъзнаваш личе нормалните хора ви проклинат и това няма начин да не ви се отрази ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Чапаев, защо не си хванеш пътя и не идеш в Русия, КНДР или Куба, а ни заливаш с тая твоя и на другите като теб помия ? Не осъзнаваш личе нормалните хора ви проклинат и това няма начин да не ви се отрази ?
Ако ме гониш, направо си го кажи!
Кадрите решават всичко.
bobo_13 написа:Абе хора вие нормални ли сте с тия обвинения????
вземете прочетете малко статии за наемите по света. Какво ми мислите тук в БГ като са по 100-200 евро в София и си мислите, че навсякъде е тама.
Ето една статия, която ми изкочи сге от гугул-а
http://profit.bg/news/Da-zhiveesh-pod-n ... 81373.html
И после ми говорете, за "въображаеми причтели"
Баце при средна заплата в Москва от 2000лв, как ти се струва 5 000лв наем на месец?
Тези цени вероятно са на наем за една година

THE G.A.M.E написа:Как няма да са доволни руснаците ?
Че то на тях им стига да има спирт ( водка )

Точно това щях да кажа.....