Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 26 ное 2013 22:58

terata написа:
Кашчей написа:
фифи перото написа:
Кашчей написа:
metodito написа:
Гришата по-скоро би се самоубил ритуално, отколкото да ни продаде играч. От Ловеч и куче (на мястото на Гери ) не можем да си вземем.

То парите няма значение откъде са, но за Ваюши повече от 500 000 евро и малкия за 200 000 ще е абсурдно. Видяхме го на Герена албанеца... Остави, че трябваше да получи червен картон ми и нашите го хванаха много лесно. А за защитник и то неопитен...200К и си стискаме ръцете с Гришата.

Иначе, ако ги поиска ЦСКА е ясно, че Ганчев до София ще ги носи и без пари ще им ги даде.... :evil:

Славчев ни не трябва. Като порасне...

И защо Ганчев трябва да ви продава футболисти? Единственото, което можете да направите с тях е да им развалите формата, защото това е запазена марка за съвременният Левски.

Относно носенето на футболисти на ръце до София.. за кой от Ловеч се сещаш, че е занесен на Българска армия на ръце?

Е тука се изложИ много. :lol:

Ми дай пример де.. щото за мен няма футбалер който да е дошъл в Левски и да е станал по-добър в последните 15 годин`

Гара Дембеле, Веселин Минев, Димитър Телкийски, Г.Петков, Емил Ангелов, Илиян Стоянов и т.н и т.н. Устройва ли те?

Нека допълним - Лусио Вагнер,Темиле,Пацо (при все всичките критики към него),Георги Чиликов,Гонзо (е,там са 16..),Станислав Ангелов...
110 години любов!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 ное 2013 23:49

zlobul написа:Тоньо , Доньо и Ганьо ше оправят отбора .Само споко. Както ви казах снощи първото сигурно попълнение е Николетчо , към него ще прибавим още няколко свършили за футбола бивши младежки национали, разбира се свободни агенти неиграли футбол близките 6 месеца или година и нещата ще тръгнат :)

Те кат са 6 месеца не играли пак е добре :) само да не са с година :) ще има пари стига вече с тея свободни агенти :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 ное 2013 08:54

Симеон Славчв не става :shock: Момчета, вие нямате никаква представа от организиран футбол, ако вярвате в това. Естествено, трябва му свестен треньор ( не оня сърбин, дето е като правен по ръчен труд :mrgreen: ) и яка дисциплина, обаче твърдя, че момчето е по-голям талант от Вутовци, Долапи, Карачанаци и подобни елементи :!: Илия Миланов и Ваюши са си играчи от ниво "А" група ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 ное 2013 09:13

Славчев е добър, но не виждам как ще го пуснат при нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 ное 2013 10:30

Кашчей написа:за мен няма футбалер който да е дошъл в Левски и да е станал по-добър в последните 15 годин`

Дембеле, Бардон, Томашич, Ричи, Е. Ангелов, Л. Вагнер, Жо, Дарко, Гари ... Това ми е на първо четене.
Ако се позамисля още 5-6 минути, ще ти изкарам още толкова.

Та, кой от изброените е играл по-силно в предишните си Клубове ?? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 27 ное 2013 12:16

Спортният директор на "Левски" Христо Йовов и главният селекционер на клуба Дончо Донев ще заминат "на лов" за нови попълнения във Франция. Двамата са планирали да отпътуват в петък.

Там те ще следят изявите на футболисти, които са им предложени от халфа Ларсен Туре. Той има добри познанства в местното първенство, като дори призна, че са го накарали да следи развитието на Антонио Вутов.

Обект на интерес за "Левски" с играчи от Лига 2. На "Герена" се ослушват за попълнения на всички позиции, като изглежда приоритет пак ще бъде пазаруване като за без пари, иначе казано - футболисти с изтичащи договори, които ще бъдат свободни агенти.

Визитата на Йовов и Донев във Франция почти сигурно означава, че те няма да могат да присъстват на гостуването на тима на Черно море във Варна.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 27 ное 2013 12:20

blue atak написа:Спортният директор на "Левски" Христо Йовов и главният селекционер на клуба Дончо Донев ще заминат "на лов" за нови попълнения във Франция. Двамата са планирали да отпътуват в петък.
Намирисва ми на визита от типа "Гъз път да види". :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 27 ное 2013 12:44

Laetitia написа:
blue atak написа:Спортният директор на "Левски" Христо Йовов и главният селекционер на клуба Дончо Донев ще заминат "на лов" за нови попълнения във Франция. Двамата са планирали да отпътуват в петък.

Хем да видат играчи хем да се разходат ;) да но да не са като бру някои куци коне ;) :) може да искарат по някое евро накрая да земат нещо добро :) ;) ;) знае ли се

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 27 ное 2013 13:32

blue atak написа:
Laetitia написа:

Хем да видат играчи хем да се разходат ;) да но да не са като бру някои куци коне ;) :) може да искарат по някое евро накрая да земат нещо добро :) ;) ;) знае ли се

http://topsport.ibox.bg/news/id_509997763...това не се връзва с екскурзията им

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 27 ное 2013 14:17

Bombardier написа:
blue atak написа:
Laetitia написа:

http://topsport.ibox.bg/news/id_509997763...това не се връзва с екскурзията им

Eee абе там има и друга статия, не я ли видя, за 7цифрени задължения.. :ugeek:

Върни се в “Левски”