Базел - Челси / 26.11.2013г. / 21:45ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: Базел - Челси / 26.11.2013г. / 21:45ч.
Още когато Моу дойде ви казах, че той няма да донесе нищо хубаво на отбора. Отборът на Челси разполага с изключително голям брой добри и качествени играчи. Няма съмнение в това, но както се каза по-назад в коментарите - те не се раздават докрай. Да оставяш Мата резерва е меко казано смешно, а на Азар му пада формата. Скандал с него, скандал с Де Бруин, скандал с Давид Луиз. "Португалското его" няма да я докара до нищо хубаво и то е видно. Все пак съм оптимист и мисля, че рано или късно нещата ще си дойдат по местата и Челси ще е шампион тази година.

sslevski написа:Номер 9 не знам на колко си години пич,но определено даваш един от най-стойностните коментари.За пореден път!!!
Всеки с мнението си ... аз с моето, ти с твоето ... останалите с техните.
Важно е, когато някои от нас твърди нещо да се аргументира, а не да разваля добрия тон с обиди... иии също така е добре да не подминава очевидното и обективното
Лека от мен и Само Челси !!!
П.П. 23
Последна промяна от Nomer_9 на 27 ное 2013 00:29, променено общо 1 път.
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Винаги съм харесвал Моуриньо заради това ,че се приспособява към отбора които води и към играчите които има и спрямо качествата на състезателите ,но от както напусна Интер - в Реал ( с Касияс ) и сега в Челси ( с Мата , Луиш) сякаш нарочно се заяжда като не ги пуска , не виждам логична причина да не играят ?!
Явно се е взел на много сериозно Моуриньо да си прави каквото си иска и да пуска пенсии като Лампард всеки мач ,а играчи като Де Брюн и Лукаку да ги прати на майна си райна ,а да държи ренде като Микел
Не мисля ,че Челси ще спечели ВЛ или ШЛ тоя сезон . За купите в Англия е леко съмнително също ,но там имат шансове за трофей .
Първият път когато Челси го уволни Абрамович беше виновен , но сега ако го махне ще си е прав , от както Моуриньо пое Челси , отбора няма абсолютно никаква игра , играха силно първото полувреме срещу Хъл и това им беше за 10 - ина мача .
Явно се е взел на много сериозно Моуриньо да си прави каквото си иска и да пуска пенсии като Лампард всеки мач ,а играчи като Де Брюн и Лукаку да ги прати на майна си райна ,а да държи ренде като Микел
Не мисля ,че Челси ще спечели ВЛ или ШЛ тоя сезон . За купите в Англия е леко съмнително също ,но там имат шансове за трофей .
Първият път когато Челси го уволни Абрамович беше виновен , но сега ако го махне ще си е прав , от както Моуриньо пое Челси , отбора няма абсолютно никаква игра , играха силно първото полувреме срещу Хъл и това им беше за 10 - ина мача .
Съгласен съм с Номер 9 вместо да прогресираме отбора регресира. Никакъв стил моу с кой играчи ще гради отбор с Тери и Лампард ли които са на годинки. Аз имах някакви надежди че си е взел поука от престоя в Реал и когато дойде каза че Челси ще играе атакуващ футбол, да ама не. Челси не играе нищо. Крилата са ни повече бекове от колко крила а офанзивния плеймеикър е повече като опорен халф за другите да не говоря.
Прав е номер9 кой играч е във форма, кажете един ???
Прав е номер9 кой играч е във форма, кажете един ???
Най-хубавото от днес е, че Шалке не победи и ние се класирахме за 1/8-финалите. И аз не съм съгласен с това Мата да остава всеки мач резерва, но и други играчи може да получават повече шансове - Есиен, Шюрле и т.н. Не бива да се хвърля цялата вина на Моу, че не играем добре от началото на сезона - все пак сме на 1/8 финал в ШЛ и на 4т. зад Арсенал, а и не загубихме нито едно дерби. Само си спомнете какво беше миналата година по това време. Преживейте тази загуба и толкова. 
брее, много сте чувствителни .... Номер 9 и ССЛевски, как пък вие само се засегнахте от коментара ми ?!
Какви аргументи искаш?! ССЛевски
Не съм обиждал никого с "помияри" - така се пише, а не "помяр"
казах "приличате на помияри" - и то не всички!
тук си коментираме едни и същи с години, мисля, че има някакво уважение между нас, обединени сме под една идея Челси, даже и втора - Левски, нормално е да има напрежение, отбора не върви, така както ни се иска на всички ...
Но защо всеки път трябва да плюем, да критикуваме, да търсим сметка на Моуриньо и т.н., Лампард и Тери някои тук ги имат за пенсионери и т.н.
Дай боже, да се случат същите събития от 2011/2012, тогава пак повечето бяхте отписали Тери, Лампард, Дрогба, Коул, Чех и т.н. а после какво стана?!
Нека да не вадим цитати от есента на 2011 г.?! Много хора тук ще се червят и срамуват от коментарите си.
Накрая ще ви призова за повече вяра в отбора и момчета, и Моуриньо, разбира се. Челси е обречен на успехи и нови величия!
Какви аргументи искаш?! ССЛевски
Не съм обиждал никого с "помияри" - така се пише, а не "помяр"
казах "приличате на помияри" - и то не всички!
тук си коментираме едни и същи с години, мисля, че има някакво уважение между нас, обединени сме под една идея Челси, даже и втора - Левски, нормално е да има напрежение, отбора не върви, така както ни се иска на всички ...
Но защо всеки път трябва да плюем, да критикуваме, да търсим сметка на Моуриньо и т.н., Лампард и Тери някои тук ги имат за пенсионери и т.н.
Дай боже, да се случат същите събития от 2011/2012, тогава пак повечето бяхте отписали Тери, Лампард, Дрогба, Коул, Чех и т.н. а после какво стана?!
Нека да не вадим цитати от есента на 2011 г.?! Много хора тук ще се червят и срамуват от коментарите си.
Накрая ще ви призова за повече вяра в отбора и момчета, и Моуриньо, разбира се. Челси е обречен на успехи и нови величия!
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Aко Челси не бяха отправили тоя удар в 92 мин щяха да са втория отбор след Тюн, който в мач в ШЛ да няма нито 1 удар към вратата
Тоя Моуриньо е бати психопата
Тоя Моуриньо е бати психопата
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Че те Левски когато бяха в ШЛ срещу Барса и Челси като гости и домакини имаха повече положения и удари за гол от колкото вчера Челси. 1 удар в 92мин. СРАМ!
Всеки прави грешки
Байерн М бяха бити с 3-0 от БАТЕ, ама това не им попречи да си вземат своето. Имам чувството, че има фенове на Челси, които се надяват повече отбора да загуби, за да си чешат егото на футболни разбирачи! Вчера играхме под всякаква критика и всеки го е видял. Играхме пасивно с играчи, които са агресивни, а също така, играли в шампионатната среща.... Моу се опита да смени цаката, която срещу Нюкасъл не сработи. Хубав шамар отнесохме и съм сигурен, че ще е за добро! Бтв, безобразни контри правихме вчера! Имаше поне 4 положения, които отбор с амбициите и потенциала на ЧЕЛСИ е длъжен да вкара ПОНЕ 2 от тях, а ние дори не стигахме до удар.....
Единствено ме е яд, че не ни вкараха по-рано, за да имаме време да ги разчекнем! Много мързел имаше в нашите играчи, приличаха на Фулъм. Сигурен съм, че ще стане "всяко зло за добро"!
Единствено ме е яд, че не ни вкараха по-рано, за да имаме време да ги разчекнем! Много мързел имаше в нашите играчи, приличаха на Фулъм. Сигурен съм, че ще стане "всяко зло за добро"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]