Мача не беше лош но вратаря на Лителс определено беше хванат и най спокойно остави топката да влиза във вратата му стига играчите на Левски да я уцелят.
Сега дали Борат е дал някой лев или вратарчето е част от тото мафията в България мен това лично не ме интересува просто на този не му е чиста работата и ръководството на Литекс ще трябва да вземе мерки ако иска отбора да спре да губи точки заради един продажник.
18 кръг: Левски - Литекс - 4:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: 18 кръг: Левски - Литекс - 4:1 FT
samobotev написа:Мача не беше лош но вратаря на Лителс определено беше хванат и най спокойно остави топката да влиза във вратата му стига играчите на Левски да я уцелят.
Сега дали Борат е дал някой лев или вратарчето е част от тото мафията в България мен това лично не ме интересува просто на този не му е чиста работата и ръководството на Литекс ще трябва да вземе мерки ако иска отбора да спре да губи точки заради един продажник.
И срещу вас ли беше хванат?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Не е хванат, той толкова си може. Жалко, че едва сега го разкриха.
[center]
[/center]

- paceto
- Контакти:
samobotev написа:Мача не беше лош но вратаря на Лителс определено беше хванат и най спокойно остави топката да влиза във вратата му стига играчите на Левски да я уцелят.
Никой никого не е хващал.
Просто толкова си може и не за първи път проваля Литекс през този сезон във важните мачове.
Вратаря не е хванат. Схванат е ! Откакто Пиргов се контузи, всеки удар към вратата е потенциален гол.
Ами и срещу нас първия гол който пусна беше доста лек. Да удара беше от близо но и доста слаб и ако вратарчето се беше хвърлило можеше да я избие.
Но специално срещу Левски три от головете си бяха негови и ако имахте един добър вратар мача си го взимахте спокойно защото лично според мен играехте по добре от сините но глупавите голове които този пусна просто срина психически играчите ви.
Но специално срещу Левски три от головете си бяха негови и ако имахте един добър вратар мача си го взимахте спокойно защото лично според мен играехте по добре от сините но глупавите голове които този пусна просто срина психически играчите ви.
Reckless написа:Вратаря не е хванат. Схванат е ! Откакто Пиргов се контузи, всеки удар към вратата е потенциален гол.
Не е баш така, с Лудогорец пази като лъв ! То въобще всички от Литекс бяха като лъвове, а с ЦСКА, Ботев и Левски, бяха като ангорски котенца....

- paceto
- Контакти:
Естествено, че е точно така.
Приятели един съвет - престанете да се опитвате да тиражирате това ваше виждане, защото граничи с глупостта.
Литекс и Левски имат голяма омраза помежду си и това се е доказало през годините в дербитата.
Стига писахте тези неща, че само срещу Лудогорец излиза нахъсано, защото е смешно.
Смъкнете малко това самочувствие, защото не ви отива.
Приятели един съвет - престанете да се опитвате да тиражирате това ваше виждане, защото граничи с глупостта.
Литекс и Левски имат голяма омраза помежду си и това се е доказало през годините в дербитата.
Стига писахте тези неща, че само срещу Лудогорец излиза нахъсано, защото е смешно.
Смъкнете малко това самочувствие, защото не ви отива.