18 кръг: Левски - Литекс - 4:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: 18 кръг: Левски - Литекс - 4:1 FT

Мнениеот samobotev » 24 ное 2013 21:13

Мача не беше лош но вратаря на Лителс определено беше хванат и най спокойно остави топката да влиза във вратата му стига играчите на Левски да я уцелят.

Сега дали Борат е дал някой лев или вратарчето е част от тото мафията в България мен това лично не ме интересува просто на този не му е чиста работата и ръководството на Литекс ще трябва да вземе мерки ако иска отбора да спре да губи точки заради един продажник.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 ное 2013 21:42

samobotev написа:Мача не беше лош но вратаря на Лителс определено беше хванат и най спокойно остави топката да влиза във вратата му стига играчите на Левски да я уцелят.

Сега дали Борат е дал някой лев или вратарчето е част от тото мафията в България мен това лично не ме интересува просто на този не му е чиста работата и ръководството на Литекс ще трябва да вземе мерки ако иска отбора да спре да губи точки заради един продажник.

И срещу вас ли беше хванат?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 24 ное 2013 22:32

Не е хванат, той толкова си може. Жалко, че едва сега го разкриха.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 ное 2013 22:51

samobotev написа:Мача не беше лош но вратаря на Лителс определено беше хванат и най спокойно остави топката да влиза във вратата му стига играчите на Левски да я уцелят.

Никой никого не е хващал.
Просто толкова си може и не за първи път проваля Литекс през този сезон във важните мачове.

Reckless

Мнениеот Reckless » 25 ное 2013 01:28

Вратаря не е хванат. Схванат е ! Откакто Пиргов се контузи, всеки удар към вратата е потенциален гол.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 25 ное 2013 09:59

Ами и срещу нас първия гол който пусна беше доста лек. Да удара беше от близо но и доста слаб и ако вратарчето се беше хвърлило можеше да я избие.

Но специално срещу Левски три от головете си бяха негови и ако имахте един добър вратар мача си го взимахте спокойно защото лично според мен играехте по добре от сините но глупавите голове които този пусна просто срина психически играчите ви.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 ное 2013 12:17

Reckless написа:Вратаря не е хванат. Схванат е ! Откакто Пиргов се контузи, всеки удар към вратата е потенциален гол.

Не е баш така, с Лудогорец пази като лъв ! То въобще всички от Литекс бяха като лъвове, а с ЦСКА, Ботев и Левски, бяха като ангорски котенца.... :shock:
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 ное 2013 18:48

Естествено, че е точно така.
Приятели един съвет - престанете да се опитвате да тиражирате това ваше виждане, защото граничи с глупостта.

Литекс и Левски имат голяма омраза помежду си и това се е доказало през годините в дербитата.
Стига писахте тези неща, че само срещу Лудогорец излиза нахъсано, защото е смешно.

Смъкнете малко това самочувствие, защото не ви отива.

Върни се в “Литекс”