Велизар Попов - Вън

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Re: Велизар Попов - Вън

Мнениеот Моряк » 30 окт 2009 18:15

ChernoMore написа:за мене футболистите които стават са следните: Жоро Илиев, Данчо Юруков, Тошко Колев, Илко Пиргов, Даниел Димов (има бъдеще) и Миро Манолов!!!!! ТОВА СА другите трябва да си заминат всички!!!

Прав си, всички останали са пълнеж, но чак пък да си ходят всичките.
С малко допълнение:
Димов не само има бъдеще, а си е много добър и вече важен за отбора играч.
Освен това мисля, че пропускаш Сашко. Вярно, че и на него му се случва да греши, но това е човешко и се случва и на най-добрите. Все пак той е принуден да играе и от ляво и от дясно и в центъра на защитата, да покрива Бачева и Лазарова дето се мислят за Ашли Кол и Жозе Босингва. Танко също не бих го изхвърлил. Той показа, че може да е полезен, когато е в тандем със Сашко.

За Велизар, ще кажа, че за треньор не става. Чест му прави мъжката постъпка и се надявам, че оставката му ще бъде приета, а на негово място ако е възможно, нека бъде върнат Колето.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 18:25

Дани Димов е най-фундаменталния играч в отбора сега.Без него-няма халфова линия-факт.В бъдеще ще става още по-добър,може би и най-добрия ни играч ще е съвсем скоро,има и характер,лидерски качества,всичко което е нужно,за да бъде голям футболист 8-) .Защитаниците също са класни-Танка и Сашко,Илко е железен,Жорката,Миро,Данчо Юруков,Тошко,Домакина.Всичко останало-в боклука :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2009 18:30

PFC Litex написа:Не спрягаха ли преди време името на Стойчо Младенов :roll:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=100099
Изображение

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 30 окт 2009 18:38

Няма лошо, Стойчо Младенов е добър треньор, само да не прави ''чорбарски номера'' :mrgreen: подобни на ''говеждите номера'' от Кривия ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 18:48

Аз само с умиление си спомням за онея "говеждите" номера на Кривия,когато навикваше бездарниците като Лазаров,Какалов и сие,когато имаше един цербер там да ги лае и да ги тика напред.В сравнение с днешното ни окаяно състояние и абсолютния триумф на бездарието на онея дето ги хокаше - ами говоренето му по адрес на Левски е бял кахър,бял....Щото сега четах Борносуза - срам,срам,по-говеждо говорене от неговото не знам да има - селски отбори,селски съперници...само ний много велики,нищо,че ни съдраха гьона по всички села :mrgreen: ...вкл и 2 пъти отбори от Б група :mrgreen: .Стойчо Младенов е аторитетна личност с характер и амбиция,има и умения,със сигурнсот ще постави всеки на мястото му - кой на терена,кой на пейката...кой да пасе козите и така...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 окт 2009 19:03

Sagittarius написа:Аз само с умиление си спомням за онея "говеждите" номера на Кривия,когато навикваше бездарниците като Лазаров,Какалов и сие,когато имаше един цербер там да ги лае и да ги тика напред.В сравнение с днешното ни окаяно състояние и абсолютния триумф на бездарието на онея дето ги хокаше - ами говоренето му по адрес на Левски е бял кахър,бял....Щото сега четах Борносуза - срам,срам,по-говеждо говорене от неговото не знам да има - селски отбори,селски съперници...само ний много велики,нищо,че ни съдраха гьона по всички села :mrgreen: ...вкл и 2 пъти отбори от Б група :mrgreen: .Стойчо Младенов е аторитетна личност с характер и амбиция,има и умения,със сигурнсот ще постави всеки на мястото му - кой на терена,кой на пейката...кой да пасе козите и така...

Принципно съм против Стойчо,но ако Стрелеца се окаже прав,както често се случва,тогава съм ЗА.Май дойде времето някой властен треньор,да дойде и да тропне по масата и да постави всеки на мястото му.Само се притеснявам ако дойде,да не почне пак с мениджърските си игри.
Само Черно море.

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 30 окт 2009 19:10

chelseabg написа:
PFC Litex написа:Не спрягаха ли преди време името на Стойчо Младенов :roll:

Също така се спряга името на Емил Велев - Кокала

Дано не е вярно!Стойчо е по добър варянт от двамата.

Мразя цска и цесекарите,но стойчо е много по-добър вариант от кокала.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

ZELENA_DOMINACIQ
Контакти:

Мнениеот ZELENA_DOMINACIQ » 30 окт 2009 20:20

Абе Сагитариус (който по принцип пишеш правилни неща), както и всички нормални, пишещи тук,
Какво ги хвалите толкова този Димов, а и Тошко? Вечните надежди, които до момента не са показали кажи-речи нищо. Стига с това "имат потенциал" - това може да се каже за 10 годишен, а не за футболист на възраст, на която може да играе на най-високо ниво. Димов в Айндховен беше най-слабия след Мишо. Играе винаги притеснено и е много рисков играч. Тошко е бърз и има желание, но до момента е само това. Голът срещу боксовата круша Спартак (в онова им състояние) е хубаво нещо, но дотук. Всеки иска да има повече любимци тип "Жоро Илиев", но помните ли, че Жоро на тяхната възраст, че и по-ниска, вкара 2 гола на Литекс (може и да се лъжа, но това май му беше първия мач, бихме 3:2)? Хайде да не се самозалъгваме и да вкараме малко реализъм.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 окт 2009 20:57

white_devill" не може някой рапан да обижда най-стария български клуб ей така. Ако той няма уважение към българската футболна история, защо трябва да го уважавам и аз? :evil:
Сега искам да кажа няколко думи за треньорите, футболистите и т.н. на Морето. Който не му оттърва това, което казвам - нека не чете моето мнение. Истината за Черно море е една - изгонихме човека, плеймейкъра който ни превърна от средняшки отбор в отбор, с който трябва да се съобразява всеки в българското първенство. И не само в българското! Напълно и от все сърце подкрепям казаното от Стрелеца и на 90% казаното от Морския. Морски, нали разбираш, че Данчо Юруков бележеше, но Кривия правеше играта за да може Данчо да вкарва. Между впрочем признавам ти нещо, за което спорехме преди време - ти казваше, че Електричката не става, а аз ти опонирах. Сега, с ръка на сърцето си, ти признавам, че си бил прав! Тоя човек колкото по-рано бъде изхвърлен от нашия отбор - толкова по добре. Имаш една бира от мен! ;)
Та да довърша: нито Кольо, нито Велизар стават за старши на моряците! На нас ни трябва тренер като Стойчо Младенов, който аз лично никак не харесвам, но който ще сложи на място всеки един самозабравил се футболист.
Освен това поне 70% от футболистите ни трябва да си ходят. Знам, че това което казвам е тежко и неприятно, но това е голата истина. Боли, нали?!! И на мен не ми е приятно това, което пиша, но ...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 30 окт 2009 21:04

Ако се разчита на вас, то Черно море никога няма да е с постояннен треньор.Преди време имаше тема Мастика = вън от отбора, сега и за Попов.Като дойде новия треньор ще мине време и пак ще има подобна тема.Не разбрахте ли, че който и треньор да сложат чудеса няма да направи.Спасов е един от най-добрите треньори в България, но го изгониха.Само и единствено с него имахме шанс да излезем от кризата бързо, а сега сезонът е изгубен безвъзвратно.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Върни се в “Черно море”