НОЩТА ПРЕДИ ДЕРБИТО!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: НОЩТА ПРЕДИ ДЕРБИТО!!!

Мнениеот Ki Cho » 30 окт 2009 20:05

локофанатик написа:
child in time написа:Отиваме да се порадваме на нашите любими отбори не да ставаме част от баталните сцени на Хан Аспарух! Трябва ли винаги да се озъртам постоянно за някое идиотче с дрогиран мозък!?! Искам да мога някой ден да заведа и моите деца и да не ме е страх за тях!

Аз моите деца не само, че не ги водя, ами съм им забранил да стъпват на стадиона... Бахти, какви времена доживяхме - шепа пияни или дрогирани малоумника да ми се правят на най-големите фенове... И от нашите и от жълтите... То на мач вече трябва да се ходи на пет ракии, с три бокса, два пистолета, пушка и бронежилетка...

Не се притеснявай, и преди много години е било така. Времената са нервни. Тикви винаги ще има. ;) Нали сме поле, а полето ражда тикви.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 окт 2009 20:15

Ki Cho написа:
локофанатик написа:
child in time написа:Отиваме да се порадваме на нашите любими отбори не да ставаме част от баталните сцени на Хан Аспарух! Трябва ли винаги да се озъртам постоянно за някое идиотче с дрогиран мозък!?! Искам да мога някой ден да заведа и моите деца и да не ме е страх за тях!

Аз моите деца не само, че не ги водя, ами съм им забранил да стъпват на стадиона... Бахти, какви времена доживяхме - шепа пияни или дрогирани малоумника да ми се правят на най-големите фенове... И от нашите и от жълтите... То на мач вече трябва да се ходи на пет ракии, с три бокса, два пистолета, пушка и бронежилетка...

Не се притеснявай, и преди много години е било така. Времената са нервни. Тикви винаги ще има. ;) Нали сме поле, а полето ражда тикви.

Е, чак така не беше... През 70-те и и началото на 80-те години мен не ме пускаха в агитката, щото съм бил малък... Тогава си се млатеха само големите... а сега сульо и пульо ми се правят на велики и се налага понякога да шамаросвам някакви самозабравили се пикльовци...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 окт 2009 20:29

локофанатик написа:
Е, чак така не беше... През 70-те и и началото на 80-те години мен не ме пускаха в агитката, щото съм бил малък... Тогава си се млатеха само големите... а сега сульо и пульо ми се правят на велики и се налага понякога да шамаросвам някакви самозабравили се пикльовци...

По онова време нямаше такива простотии.Ако имаше нещо,се уреждаше между "тарторите",а после се носиха легенди кой кого набил.Не е имало масови търкали между двата лагера.Стига глупости - та ние ходихме заедно да викаме срещу софийските отбори.По- скоро имаше търкали между кварталите - там вече нямаше значение кой от кой отбор е.Кършака срещу Кичука,Капана срещу еди кои си...Квартал "Тракия" още не съществуваше... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 окт 2009 20:38

Модератор ЛокоПД написа:
локофанатик написа:

По онова време нямаше такива простотии.Ако имаше нещо,се уреждаше между "тарторите",а после се носиха легенди кой кого набил.Не е имало масови търкали между двата лагера.Стига глупости - та ние ходихме заедно да викаме срещу софийските отбори.По- скоро имаше търкали между кварталите - там вече нямаше значение кой от кой отбор е.Кършака срещу Кичука,Капана срещу еди кои си...Квартал "Тракия" още не съществуваше... :lol:

Станахме като старците от Мъпет шоу - да се оплакваме за дископатията и ишиаса... Ясно, че тея времена няма да се върнат, ама няма как да ги забравим... Романтиката беше тогава, сега е комплексарщината и простотията...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 окт 2009 20:43

Стига глупости - та ние ходихме заедно да викаме срещу софийските отбори.

Виж това ако се върне ще е екстра !!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 окт 2009 20:51

Ki Cho написа:
Стига глупости - та ние ходихме заедно да викаме срещу софийските отбори.

Виж това ако се върне ще е екстра !!!

Аз за Ботев никога не съм викал и няма да викам... Но съм ходил с Херта, Барселона, Динамо Минск, Айнтрахт... Заради футбола...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 окт 2009 20:53

локофанатик написа:
Модератор ЛокоПД написа:
локофанатик написа:

Станахме като старците от Мъпет шоу - да се оплакваме за дископатията и ишиаса... Ясно, че тея времена няма да се върнат, ама няма как да ги забравим... Романтиката беше тогава, сега е комплексарщината и простотията...

:lol: Ами така си е.Като пенсионерите в онзи виц...Събират се двама пенсионери.Единия бил политик,другия - някакъв.Политикът казва :"Напоследък ми пада имиджа."Другия вика :"И на мен ми пада,ама не знаех,че му казват "имидж"..." Та и нашата работа е същата.Както и да е.Че сме зле и двата отбора - то е ясно.Дано поне се понапълни стадиона.Да върнем поне част от романтиката,друго не ни остана.Другото са спомени.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 30 окт 2009 20:58

И докато дербито не се върне на Голямата къща, никога няма да е истинското ДЕРБИ!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 30 окт 2009 21:11

локофанатик написа:Аз за Ботев никога не съм викал и няма да викам... Но съм ходил с Херта, Барселона, Динамо Минск, Айнтрахт... Заради футбола...

Редовно ходихме с приятели Ботевисти на мачовете на Локо с ЦСКА и Левски. Естествено не викахме за Локото, а се забавлявахме да освиркваме шопите. Ако Локото победеше - приятно, че са победени софиянци, ако не победеше - е толкова си можете. :lol:
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 окт 2009 21:25

ilian12 написа:
локофанатик написа:Аз за Ботев никога не съм викал и няма да викам... Но съм ходил с Херта, Барселона, Динамо Минск, Айнтрахт... Заради футбола...

Редовно ходихме с приятели Ботевисти на мачовете на Локо с ЦСКА и Левски. Естествено не викахме за Локото, а се забавлявахме да освиркваме шопите. Ако Локото победеше - приятно, че са победени софиянци, ако не победеше - е толкова си можете. :lol:

Е да де...То и аз псувах съдията на мача ви с чорбата по-миналата седмица... :lol: А Локофанатик е прав - Дербито трябва да се играе на Голямата къща.Разните му там "буферни зони" и "сектор за гости" само озлобяват хората.За кво да се завираме по "клетките" ? Сините и червените как играят на Националния стадион...да не им е лошо?! На Голямата къща има място за всички,даже може и децата да си заведем.Както ни водеха нас навремето.

Върни се в “Локо Пловдив”