Трябва ли да съжаляваме.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Трябва ли да съжаляваме.....

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 13:17

pomiqr81 написа:Драги ми демократчета, които искате да ограничите правото на свободно изразяване и същевременно сте против комунизма, вие да не страдате от раздвоение на личността? Комунизъм никъде никога не е имало, имаше тоталитаризъм, ако комунизмът беше осъществен щяхме да живеем в един Рай, но Рая на земята е невъзможен. В тоталитаризма всички живеехме доказано много по-добре. Винаги си лягахме сити, на топло и лятото ходехме на почивка задължително. Всички работхеме и нямаше расово разделение. Тоталитаризма макар и не перфектна система беше по-добра от сегашната. И какво като можете да пътувате свободно и щандовете на магазините са пълни с всякакви всевъзможни стоки? Колко хора могат да си ги позволят въпреки че имат работа?

Ти си явно доста болен. :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 26 ное 2013 14:09

pomiqr81 написа:Драги ми демократчета, които искате да ограничите правото на свободно изразяване и същевременно сте против комунизма, вие да не страдате от раздвоение на личността? Комунизъм никъде никога не е имало, имаше тоталитаризъм, ако комунизмът беше осъществен щяхме да живеем в един Рай, но Рая на земята е невъзможен. В тоталитаризма всички живеехме доказано много по-добре. Винаги си лягахме сити, на топло и лятото ходехме на почивка задължително. Всички работхеме и нямаше расово разделение. Тоталитаризма макар и не перфектна система беше по-добра от сегашната. И какво като можете да пътувате свободно и щандовете на магазините са пълни с всякакви всевъзможни стоки? Колко хора могат да си ги позволят въпреки че имат работа?

Най-накрая един мислещ човек!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 14:17

Чапаев написа:

Най-накрая един мислещ човек!

Поне си признаваш, че не можеш да мислиш. :mrgreen: :lol:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 26 ное 2013 14:35

Чети малчуган, чети! Ако те бяха научили да четеш, щеше да разбереш, че не съм писал коментар по темата! За това и подкрепям най-близкия до моя мироглед коментар!

П.П. Знаеш ли какво означава думичката "мироглед"!
Кадрите решават всичко.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 14:57

Чапаев написа:Чети малчуган, чети! Ако те бяха научили да четеш, щеше да разбереш, че не съм писал коментар по темата! За това и подкрепям най-близкия до моя мироглед коментар!

Ти ако знаеше как да се изразяваш, нямаше да си вкарваш постоянно автоголове. :mrgreen: И да, знам какво значи думата "мироглед". Защо, ти не знаеш ли? :? :lol:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 26 ное 2013 15:05

Продължаваш да ме изумяваш със своето "остроумие" и "интелект"! Просто нямам думи, като гледам колко ниско е паднало нивото на образование и възпитание! До скоро, дълбоко в себе си таях надежди че ще го израстеш, опитах се да ти помогна и да ти давам насоки в правилната посока, но вече официално се отказвам! Твърде късно е за теб и още няколко млади комсомолци!
Кадрите решават всичко.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 ное 2013 15:06

Чапаев написа:Чети малчуган, чети! Ако те бяха научили да четеш, щеше да разбереш, че не съм писал коментар по темата! За това и подкрепям най-близкия до моя мироглед коментар!

Седят Чапай и Петка в землянката и Петка пита:
- Чапай, кой номер ти са ботушите?
- Четирсе и две.
- А-у-у-у, а миришат поне за четирсе и осми! :lol: ,а какво значи мироглед ли,ами сигурно когато Миро от Каризма гледа :)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 ное 2013 15:10

И още един поздрав за Чапаев...Умряла Анка и Чапай започнал да чете надгробно слово:
- Умер Ленин - мы стали ленинистами, умер Маркс - мы стали марксистами, а сейчас умерла Анка - мы будем онанистами!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 15:21

Чапаев написа:Продължаваш да ме изумяваш със своето "остроумие" и "интелект"! Просто нямам думи, като гледам колко ниско е паднало нивото на образование и възпитание! До скоро, дълбоко в себе си таях надежди че ще го израстеш, опитах се да ти помогна и да ти давам насоки в правилната посока, но вече официално се отказвам! Твърде късно е за теб и още няколко млади комсомолци!

А ти ме изумяваш със способността ти да пишеш на компютър, докато си мъртво пиян. :mrgreen: Айде удари една водка за старото време и ще ти мине. ;) :lol:

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”