Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Черно Море - Левски 30.11.2013 13:00

Мнениеот ralka_levskarka » 25 ное 2013 15:45

Captain Stottlemeyer написа:
taralej1913 написа:...Реално "Левски" няма нито един футболист,за когото да кажеш-"Ей,в Черно море няма такъв играч!". Така че класата в спортно-технически план е еднаква....

Веднага ти казвам поне един: Гари Родригес - той прави разликата в класите, той ще допринесе (предполагам) и за разликата в резултата в наша полза... 8-)

Забрави Ларсен Туре :)
Иначе за мача - труден двубой за Левски, във Варна по принцип си играем трудно, това не е от вчера или онзи ден. Защитата им хич не е лоша, може би тя им печели повечето мачове. На вратата трябва да е Блажевич, морето имат високи футболисти и може би ще има доста центрирания, а както знаем Пацата не е особено добър в това, който и да е от двамата дано се справи и да си тръгнем с трите точки. Желая успех на Гонзо, НО след този мач. ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 ное 2013 17:00

Мирослав Иванов ще се завърне в титулярния състав на Левски. Причина за това твърдение е наказанието, което грози Владимир Гаджев. Срещу Литекс той получи жълт картон, който му е пети от началото на сезона и според правилата на БФС трябва да почива един мач.

Очаква се Кевин Бру да заеме мястото на Гаджев в системата на „сините“, а Мирослав Иванов да бъде пратен в по-предни позиции. Деко игра на този пост срещу ЦСКА, но пропусна мача с Литекс, тъй като беше наказан.

От днес на 100 % тренира Борислав Цонев, който не беше в групата за двубоя с Литекс. Младокът страдаше от травма на глезена, но вече се чувства значително по-добре и би трябвало да е на линия за тежкото гостуване във Варна.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 ное 2013 18:57

sin4ec написа:Този мач бих заложил на твърда двойка, но... ако играеше Гаджев. Не виждам как ще компенсираме липсата му . Отиваме на пълен караминьол, на кална нива и на ура! Никаква идея за краен изход, надявам се да е в наша полза...

Проблем на БГ отборите винаги е било "няма го еди кой си" и става страшна драма.Как по другите отбори винаги има кой да застъпи,дори не толкова качествен ама да свърши работа.Владко трансфера един ден може и да се уреди някъде и после какво?Не трябва да се отписва отбора заради липсата на някой.Тъпия картон по-скоро ми изглежда като бягсво от този мач.И все пак както написах по-горе БИЕМ!Аз винаги съм бил оптимист,дори вярвам,че ще станем шампиони.А мача ще е драма,кал,простотии,груби непреценени влизания и най вероятно идиотски съдийски решения поради некадърност.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2013 23:55

blue avalanche написа:
flo. написа:Този мач ще е яко блъскане за това всички дАрвари трябва да играят-Димов, Старокин, Макриев, Туре...

Пелето,Милиев...

Представяте ли си, че се е случвало всички тия дърводелци да са заедно на терена? :oops:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 ное 2013 00:48

sin4ec написа:
BadBoy написа:Дано късмета не е с Моряците, че щом ще се налага да се играе с кюскане и блъскане нещата отиват на единица.

То и онзи ден отиваха нещата на 0-3 според прогнозите, ама нещо стана инфекция...

Не е хубаво да поставяш всички под един знаменател
Сам може да видиш мнението ми за този мач levski/viewtopic.php?p=5396615#p5396615
но то тук в гонг форума различното мнение се разглежда като чума.

Гаджев си извади този картон умишлено за да не пропусне мача с Лудогорец
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 26 ное 2013 06:28

Много тежък мач ни чака.На тича нямаме победа от доста време на сам,и по принцип играем трудно там.То и в т'ва време и терена ще е е един .. Дано все пак успеем да спечелим с повече хъс и желание.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 ное 2013 11:01

Stahlgewitter написа:Проблем на БГ отборите винаги е било "няма го еди кой си" и става страшна драма.Как по другите отбори винаги има кой да застъпи,дори не толкова качествен ама да свърши работа.Владко трансфера един ден може и да се уреди някъде и после какво?Не трябва да се отписва отбора заради липсата на някой.Тъпия картон по-скоро ми изглежда като бягсво от този мач.И все пак както написах по-горе БИЕМ!Аз винаги съм бил оптимист,дори вярвам,че ще станем шампиони.А мача ще е драма,кал,простотии,груби непреценени влизания и най вероятно идиотски съдийски решения поради некадърност.

Много ми хареса мнението ти. Браво! Само едно уточнение за липсата на важни играчи. В най-добрия период на Рони в Барса за около година и повече една статистика сочеше, че без него нямат победа. ;) Така че и богатите също плачат...

Владо е магаре - в положителния смисъл - биткаджия, който за разлика от другите двама биткаджии - Орлин и Пелето - може да открадне топка без картон.
Голямо улеснение е за нас, че "морето" нямат нападател. Лошото, че Георги Илиев е здрав и като види синьо получава доза адреналин допълнително.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 26 ное 2013 12:11

BadBoy написа:Гаджев си извади този картон умишлено за да не пропусне мача с Лудогорец

Никаква логика няма. ;) Можеше с Черно море да си го изкара, и да пропусне мача с Любимец.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 ное 2013 13:32

На доста хора в синьо ще им се объркат още повече сметките след този мач. Ще бъда доста учуден, ако изобщо вкарате гол на Тича, камо ли да победите. Литекс играха безобразно в защита, особено при статичните положения, но не очаквайте нещо подобно от Черно море.
Като прибавим и "прекрасният" терен, който очаква двата отбора аз по-нарисувано 0:0 скоро не съм виждал (може би само първия двубой за купата ЦСКА - Левски ми беше също толкова "нулев"). Ако Райков или Божилов имат ден, то може и 1:0.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2013 15:53

Тези няма да бият,нито пък онези!Или иначе казано Х!

Върни се в “Архив”