SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"

Мнениеот Red joker » 15 ное 2013 13:57

angelofdeath написа:Изобщо няма значени, колко пари ще се съберът, важен е жеста. Важното е да се види, че хората са готови да отделят от залъка си само и само любимия им отбор да тръгне нагоре. Разбира се, че колкото повече пари влезнат в касичката, толкова по-добре, но големи хора, като Чакмаков, Стойне Манолов и останалите едва ли разчитата чак толкова на смс-сите ни. Просто искат да покажат на цяла България, че ЦСКА е жив и ще се бори със зъби и нокти за отцеляването си, въпреки престъпното управление на Титан. Затова аз изпратих исканата сума и понякога слагам пари в кутията на Армията, но има хора, които не могат да си гопозволят. А искат, въпреки Лупи и безочието му, да се върне след събитията от 2008г. и гладните дни, които ни чакат. Всеки знае, че с жена си може да се разведеш, децата ти ще порастнат и ще избягят, колегите ще забравиш след, като се пенсионираш, родителите ти ще си заминат все някой ден, но отбора, който си избрал, като дете , завинаги остава твой. Не са важни причините да си от него, а принадлежноста, която не се променя, през каквито и катаклизми да премине живота ти! Аз избрах ЦСКА, когато бях на 5-6 и сега след 30 години чувствата ми не са се променили. Въпреки катаклизмите, загубите и предателствата от свои и чужди. Това ще си остане моя клуб чак до смърта ми. На стадиона или пред телевизора, във България или на другия край на света любимия ти отбор е с теб!

Само,че ако не беше„ Лупи и безочието му“ едва ли щеше да пишеш по тая тема :idea: :!: Иначе за другото си прав!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 25 ное 2013 23:11

Защо тази тема не е главна? Няма ли армейци модератори в този форум?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 ное 2013 00:11

И аз смятам, че трябва да е главна и да пращате смс-чета.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 27 ное 2013 17:15

1242 написа:Защо тази тема не е главна? Няма ли армейци модератори в този форум?

Предлагам да се направи SMS кампания: "Да направим страницата главна"! ;)

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 27 ное 2013 21:22

Еми защо не мислиш ли, че това е по-важно за ЦСКА в момента, от всякакви тъпи жълти новини и т.н.
Та пак да попитам червената общност колко смс пратихте днес? DMS CSKA на 17 777

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 ное 2013 11:10

Аз съм си определил един минимум на месец-5 броя!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 28 ное 2013 14:43

Дайте мощно последните дни на месеца, че да вдъхнете увереност в червената общост за следващия месец. Един смс е 1 лев, това са ти 4 цигари :X едно кафе....вярно и едон хляб, но нека всеки, който пуши цигари един ден да не пуше и да прати 5 смс, така ще бъдете и по здрави, но и ще помогнете на отбора си.
Бъдещето е , отборите да са собственост на феновете. Това е наложения западен модел, просто ние се движим 100 години назад, тази инициатива на ЦСКА Завинаги ще поведе крак, ако ЦСКА се преструктурира успушно, ще се преструктурират много бързо и редица други отбори, а когато си акционер във даден отбор, ще бъдеш и на стадиона, защото отбора ще бъде буквално твой! Ех, ако нямаше тази корупция в БФС, колко по-лесно ще ше да бъде и за Левски, и за ЦСКА...
Пак се обръщтам към червените, пращайте смс, не се страхувайте. Който може да отдели 10 смс, коййто може да дари 100 лева, който пък няма средства да прати 1 смс, или 2, всички са от полза. Все пак Сашо Чакмаков е направил прозрачна организация. Ще видите веднага къде е отишло вашето левче.
Дано червентие се активизират, и когато другата седмица излезне отчета за първия месец, бъдат горди и доволни от себе си!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 29 ное 2013 17:51

Дай да видим кой колко смс е пратил днес :P

Якимов

Мнениеот Якимов » 30 ное 2013 08:38

Досега са излезли неофициални данни, които може да са неверни. 9000 есемеса не звучи добре, надявам да са повече. Като се има предвид, че повечето от участниците в кампанията пускат по 4-5 на месец, това означава, че играчите би трябвало да а не повече от 2 000. Което озночава, че имаме огромни резерви.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 30 ное 2013 19:18

Пуснахте ли по един смс за всеки гол на ЦСКА днес ?

Върни се в “ЦСКА”