Стоилов: Няма да подавам оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Стоилов: Няма да подавам оставка

Мнениеот crap » 30 окт 2009 15:54

Истината е, че колкото и да са слаби футболистите треньорът НЯМА право да се оправдава с тях! Това не му прави чест на "мъри" нито на господин перуката задето го подкрепя! Ако бяхме една нормална държава с нормално общество, и ако медийте защитаваха интереса на аудиторията т.е нашия интерес, тея пиявици щяха в момента да са в трета глуха, и щеше да им се наложи да ходят на пластичен хирург за да не ги разпознава никой никога повече!
YA GUNNERS YA

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2009 15:55

Lord VOODOO написа:
Ест Мъри не е виновен за плачевното ниво на родното първенство, той не е виновен, че повечето играчи играещи в България, че не могат да поемат топката, че не могат да подават, че не могат да стрелят - за това вина Мъри няма, но неговата вина е, че ги вика тия дето не могат!!! Отделно Мъри определено може да помогне за развитието на родният футбол! Като държавен селекционер да отиде при Перуката и да удари с ръка по масата и да каже, че за да има успехи националният отбор родните клубове трябва да помагат със всичко! Да поиска Боби да задължи всеки един отбор в родната "А" група да има минимум 5 игрища, на които да тренират юношите, БФС да определи минимален праг от примерно 15% или 20% от бюджета на всеки отбор да отива за ДЮШ и да има специална комисия, която постоянно, ако трябва ежедневно да ходи да проверя отборите дали спазват това правило, да накара Боби да намали квотата на броя чужденци имащи право да играят едновременно на терена и тн, като всеки отбор не спазващ дори едно от тия условия няма да получава лиценз и веднага да бива изпращан във "В" група!!! Поиска ли тия неща Мъ(ду)ри от Перуката и най-важното Боби най-после да се покаже като силният човек в БФС, който милее за родният футбол и да наложи тези неща като правила ще видиш колко бързо футбола ни ще тръгне нагоре!!!

Лорде, да се съсредоточим върху тая част от изказването ти. Това е истината. Останалото - кой викнал и кой не викнал няма значение. Да, точно това му е проблема на Мъри, а не че не е сменил или пуснал Камбуров, или нещо подобно.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 окт 2009 18:52

Лорде,за пореден път се доказа като крайно невъзпитан и неприятен човек.Имаш се за голяма работа и не ти пожелавам някой да те свали там,където ти е мястото.Несериозно е да ти отговарям,след като продължаваш да си служиш с обиди.Проданов ти отговори горе-долу каквото аз щях да ти напиша.Мъри е постигнал нещо,което друг в последните 20 години не е.Убеден съм,че самите играчи искат да им е треньор.Присъствието на Наско Сираков около отбора е гаранция за добра дисциплина.Отвсякъде ти издишат тезите,ти обаче се опитваш да ги подсилиш с обидни епитети.Мъри бил Мъдури,ами ти къв си бе,смешко.Едва ли има по-голям злобар,на всичкото отгоре самовлюбен в този форум.Винаги се опитвам да търся положителното у хората,за съжаление у теб не го намирам.Дано не си такъв и в живота,иначе жалко за хората около теб...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 30 окт 2009 19:49

acmilan аз данък обществено мнение не плащам! Предпочитам да казвам това, което мисля, отколкото да лицемернича! Има защо да съм голяма работа, но нито ме познаваш, нито нищо! За обидите ти обясних защо ги използвам (въпреки, че не съм длъжен да давам нито грам обяснение на никого).

Сега за Мъ(ду)ри: преди десетина дни обяснявах едно нещо, но явно не си го прочел или не си го запомнил, затова сега ще го напиша на ново:
Има много треньори, които са добри на клубно ниво, но са пълни дупки, когато поемат национален отбор и обратното! Примери за това има достатъчно, най-контрастен поне според мен е Сколари! Големият Фил като национален селекционер е железен, но като клубен е голяма издънка! Мъри е добър треньор на клубно ниво, защото контактува всеки ден с играчите, за да може да ги учи да играят уж правилен футбол, но той не става за национален треньор!!! Стила, който той изповядва и който иска да вижда от отбора си изисква адски много тренировки, а Мъри докато е национален селекционер няма такова време да работи с играчите! В интерес на истината едва ли се събират повече от 20-25 дни в годината, когато националният селекционер работи с играчите си, като добавим факта, че почти винаги има някакви промени в състава продиктувани от контузии и наказания... мисля, че ти става ясна картинката! ;) Но Мъри, той дори не е типичен представител на този тип треньори, защото Мъри може да бъде успешен треньор САМО И ЕДИНСТВЕНО на Левски! Все пак видяхме го какво постигна в Литекс... добре, че Гришата купи Купата на Страната, че да могат ловчанлии да играят в ЕКТ този сезон и знаем какво стана срещу БАТЕ! Мъри е левскар до мозъка на костите си (в това няма лошо), но това му пречи, когато трябва да работи начело на отбор различен от Левски!!! Не може да си национален треньор и да работиш прилагайки фенски пристрастия! Това най-малкото не е професионално!!!

Та Мъри има качества за треньор, но на клубно ниво!!! Т.е. мястото му не е начело на националният ни отбор и тезите ми не издъшат от никъде! Мъри е тотален въздухар, благодарение на дяволският си късмет в продължение на година и половина някой хора решиха, че едва ли не Мъ(ду)ри е по-велик и от САФ! :lol: :lol: :lol: В крайна сметка ти си имаш твое мнение, а аз си имам мое!

[offtopic]Най-вероятно си прав, че в този форум няма по-голям злобар от мен! ;)[/offtopic]
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 окт 2009 20:10

Лорд,по темата за Мъри аз спирам да пиша,понеже се повтарям и няма смисъл.Колкото до това,че има защо да си голяма работа,само по себе си това изказване е доста комплексарско.Не искам да те обидя,прав си,че не те познавам,както и ти мен,няма лошо да си самоуверен,нито да държиш на своето,но да се хвалиш сам,не смятам,че говори добре за теб.Разбира се,аз също съм постъпвал така в дадени моменти,което осъзнавам,че не е коректно.Каквото и да си постигнал,трябва да останеш предимно нормален човек,здраво стъпил на земята.Естествено,че не си длъжен да ми се обясняваш,просто смятам,че като форумци,пишещи повече от година тук,трябва да имаме по-нормално отношение както един към друг,така и в мненията си по дадена тема.Това за злобата,искрено се надявам да не си такъв по принцип,това не е добро качество у един човек.И все пак да не оставим футболната тема настрана,искам финал с вас на Бернабеу :P
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 30 окт 2009 21:49

acmilan написа:И все пак да не оставим футболната тема настрана,искам финал с вас на Бернабеу :P

Това и аз го искам! Имаме да ви връщаме за 1994-та година! :twisted:
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”