Red_Girl написа:CTAHKO написа:Ае да почва мача, че няма какво да се гледаТези брадъри много скучни нещо
Как ве, глей кви кючеци мятат.
Чакам да зърна поне за миг Пенка, ама те ме тероризират със селото Недялко и гейчето Джейсън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:CTAHKO написа:Ае да почва мача, че няма какво да се гледаТези брадъри много скучни нещо
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Red_Girl написа:CTAHKO написа:Ае да почва мача, че няма какво да се гледаТези брадъри много скучни нещо
Чакам да зърна поне за миг Пенка, ама те ме тероризират със селото Недялко и гейчето Джейсън
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Може да отидеш там в студиото и да подкрепиш тва карибско тяло..![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Groucho написа:Red_Girl написа:Може да отидеш там в студиото и да подкрепиш тва карибско тяло..![]()
Тая булка да не земе а смени Жони Деп в следващото пиратско муви, она си е оттам
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
CTAHKO написа:Джони Деп не знам, ама може и да изяде хляба на Кийт Ричардс
Опааа 1:0 още в началото
Groucho написа:CTAHKO написа:Джони Деп не знам, ама може и да изяде хляба на Кийт Ричардс
Опааа 1:0 още в началото
Ae, аз не съм я виждал, ама се чува у виртуалното пространство, че "Nivea" я търсили да рекламира сапуне
Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 8 госта