Газовите уредби незаконни след 01.03.14 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Газовите уредби незаконни след 01.03.14 г.

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 18:42

hd29 написа:
badboy95 написа:
hd29 написа:
iliyan написа:Проблема за СФ може да се реши за нула време , но явно не искат ! За преминавате през централната част да се плаща такса на кола и тогава цялата тази гъзария ще спре и няма да има задръствания ;) Не мен лично не ми пречат разни боклуци да ръждясват на паркинга и глупака който си ги е купил да им плаща данъци и т.н. за да ги кара 1 път седмично ! За да си кара буркани от село !

И къде ще отидат колите,тогава бе умник,то е най-лесно само да се събират пари от хората,но какво решава това :?: Да си чувал нещо за общински паркинги,или е по-добре да се начертае един син правоъгълник на улицата и хоп 2лв на час.

Еми като нямаш пари, не караш кола, аз нямам пари за кола и за това няма да карам. ;)

Ами на мен колата ми е необходимост просто,не съм от София,работя извън града на три сменен график и не мога да разчитам на никакъв друг транспорт.Грешна представа имате с ilyan,че личния автомобил служи само за газария, но това го отдавам на годините ви и малкия житейски опит,може би :lol:

Добре, ти си от хората, които им е належащо, но това съставя около 1/3 от колите в София.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 25 ное 2013 22:00

Ново 20!

Масова истерия около регистрацията на газови уредби в КАТ
От пътна полиция са категорични - краен срок и санкции няма
А напрежението е заради наредба от март. Според нея, колите с газови уредби, трябва да се пререгистрират, като това бъде вписано в големите талони. А това се прави във връзка с европейска директива, която влиза в сила догодина.

„Не са предвидени санкции за лицата, които представят превозните средства за пререгистрация.
Няма срок към момента. Излишна е психозата”, увери още веднъж Петров.

За да се избегнат опашките и взаимното губене на време и нерви, в КАТ са създали специална организация. Дори мобилни екипи на място ще оформят документите на собствениците на повече от 5 колите с газови уредби. За целта, трябва да подадат молба в Пътна полиция.

http://btvnews.bg/article/bulgaria/maso ... v-kat.html

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 ное 2013 18:37

Казах ли ви, че е излишна паника? Оказа се, че наредбата ще важи за автомобилите, на които ще се слага газ след март 2014. За другите няма санкции и срок, но който иска-може да се пререгистрира за 20 лв. Точка на темата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 28 ное 2013 08:23

hd29 написа:Ами на мен колата ми е необходимост просто,не съм от София,работя извън града на три сменен график и не мога да разчитам на никакъв друг транспорт.Грешна представа имате с ilyan,че личния автомобил служи само за газария, но това го отдавам на годините ви и малкия житейски опит,може би :lol:

Грешна била ?! Затова всяка вечер коли масово с по 1 човек в посока Люлин(кръстовището на CCS & хотел Хемус и метростанция ЕС ) и Надежда от към Лозенец а ?! Да не говоря , че в точно тази посока има и метро ! Но нашите герои си ходят с коли , има задръствания и всички псуват , но никой не се сеща да зареже колата и да ползва Метро !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Свободна зона”