hd29 написа:badboy95 написа:hd29 написа:iliyan написа:Проблема за СФ може да се реши за нула време , но явно не искат ! За преминавате през централната част да се плаща такса на кола и тогава цялата тази гъзария ще спре и няма да има задръстванияНе мен лично не ми пречат разни боклуци да ръждясват на паркинга и глупака който си ги е купил да им плаща данъци и т.н. за да ги кара 1 път седмично ! За да си кара буркани от село !
И къде ще отидат колите,тогава бе умник,то е най-лесно само да се събират пари от хората,но какво решава товаДа си чувал нещо за общински паркинги,или е по-добре да се начертае един син правоъгълник на улицата и хоп 2лв на час.
Еми като нямаш пари, не караш кола, аз нямам пари за кола и за това няма да карам.
Ами на мен колата ми е необходимост просто,не съм от София,работя извън града на три сменен график и не мога да разчитам на никакъв друг транспорт.Грешна представа имате с ilyan,че личния автомобил служи само за газария, но това го отдавам на годините ви и малкия житейски опит,може би
Добре, ти си от хората, които им е належащо, но това съставя около 1/3 от колите в София.