Шпионски скандал в Байерн, Пеп се закани на предателя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Шпионски скандал в Байерн, Пеп се закани на предателя

Мнениеот MCMXIII » 25 ное 2013 15:46

smoothc написа:
*За мен лично,това ще да е някой по-млад играч от отбора(по-всяка вероятност германец),играч който не е доволен от текущия си статус при Пеп,играч с труден характер.

Въпрос към феновете на Байерн:Кой/и играчи отговарят на този профил?

Ето ти ги най- младите германци в БАЙЕРН:

32. Лукас Раедер
23. Митчел Вайзер
20. Патрик Вайраух
37. Джулиан Грийн

Избери си, но мисля, че никой от тях не е ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 ное 2013 15:58

MCMXIII написа:
smoothc написа:
*За мен лично,това ще да е някой по-млад играч от отбора(по-всяка вероятност германец),играч който не е доволен от текущия си статус при Пеп,играч с труден характер.

Въпрос към феновете на Байерн:Кой/и играчи отговарят на този профил?

Ето ти ги по- младите германци в БАЙЕРН:

32. Лукас Раедер
23. Митчел Вайзер
20. Патрик Вайраух
37. Джулиан Грийн

Избери си, но мисля, че никой от тях не е ;)

Мисля,че не ме разбра напълно :) Нямах предвид някои от дълбоките резерви на Байерн.
Тъй като не съм толкова добре запознат със статуса на някои от играчите,ще изведа списък с няколко играчи,които(според мен) отговарят на тези критерии:
1.D. Contento 2.H. Badstuber 3.M. Götze 4.X. Shaqiri(въпреки,че не е германец,но е някак си изглежда подозрителен)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 ное 2013 16:12

Пошегувах се ;)

Относно изброените от теб.
1. Диего Контенто- може, но той има повече минути при Пеп отколкото при Хер Юп;
2. Холгер Бадщубер - може, но той е контузен до лятото на 2014 :cry: Няма как да е титуляр;
3. Марио Гьотце- може, но съм останал с впечатлението, че тренера го харесва. При това много;
4. Джердан Шакири- може, но и той е контузен, т.е. няма как да играе. Него Пеп също го харесва.

Дето се казва, всеки може да е математически, но Лаам, Бастиан, Франк Рибери, Нойерн, Мюлер, не мога да си ги представя, да портят.

Според мен единственият, който почти не получава шансове в момента, е Ян Кирхоф. Но не смятам, че е той.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 ное 2013 17:25

Принципно може да е Контенто, чийто дни са преброение в Байерн, така или иначе (дали зимата, дали лятото, дали през 2016 - той на дали ще стане титуляр и рано или късно ще си тръгне).

Бадщубер на дали, при все, че е по в страни.

Гьотце може да сътвори нещо такова, знам ли... Както се правеше на ударен заради Найк.

Може да е Манджукич, който според мен е в някакъв прикрит (от медийте) конфликт.

Па може и Лам да е. Няма да е първия път, когато критикува отбора открито. :D

Всъщност може да е всеки, но по-важно е как е станало, така можем повече да стесним кръга - дали репортера го е забаламосал да каже това-онова и после журналиста да е "събрал точките" (2 и 2 = 4 и тн.) или пък директно - "ти ми казваш, аз ти давам парички и така..."
Като за последното не виждам коя от звездите на Байерн ще го направи 2-3-5-10к Ойро..
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 ное 2013 18:47

Принципно в подобни ситуации,а и в криминалните истории...доста често т-нар "главен субект" се оказва този,когото най-малко очакваш :)

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 25 ное 2013 20:29

И сега се оказва, че Пеп е сомнамбул и лично си изпява всички планове насън.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 ное 2013 23:36

Не - типичен сценарии би бил да е Тиаго, защото Пеп сериозно се заканва да не пуска повече виновния... :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”