Истината за КНДР в снимки - а те не лъжат!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
КНДР

Re: Истината за КНДР в снимки - а те не лъжат!

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 15:36

stefani написа:За мен демократичният свят е длъжен да води война срещу всички диктаторски режими !

Ами защо нямаше война тогава в България, когато управляваше диктатора Борисов и неговата разбойническа групировка ГЕРБ ?
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 ное 2013 15:37

Първо вижте този апартамент колко квадрата е и как е обзаведен и после си погледнете скапаните панелни гарсониерки и тогава говорете.

http://senzacia.net/%D0%BB%D1%8E%D0%B1% ... 1%80-33167
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 15:39

badboy95 написа:Ето малко и хубави снимки от България:
София
ИзображениеИзображение
Пловдив
Изображение
Бургас
Изображение
Варна
ИзображениеИзображение
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 ное 2013 15:40

Информацията, която ние получаваме е предимно от медиите и не е изключено тя да е манипулирана, но аз съм склонен да вярвам на по-голямата част. Чувал съм, че на влизане в Северна Корея ти взимат телефони, лаптопи, таблети и фотоапарати и когато си заминаваш ти ги връщат. Това говори доста за системата и режима там. Още повече че съм свидетел на ужаса на комунизма у нас и не ми се вярва там да е по-различно. Имаше една страна разделена от стена и когато стената падна кой на кой помагаше - зрелият социализъм на загнилият капитализъм или обратно?
Последна промяна от demy27 на 25 ное 2013 15:49, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 15:40

bobo_13 написа:Първо вижте този апартамент колко квадрата е и как е обзаведен и после си погледнете скапаните панелни гарсониерки и тогава говорете.

Сайта като го гледам е много правдоподобен, само вижте какви неща се рекламират отстрани. :lol:

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 ное 2013 15:47

badboy95 написа:
bobo_13 написа:Първо вижте този апартамент колко квадрата е и как е обзаведен и после си погледнете скапаните панелни гарсониерки и тогава говорете.

Сайта като го гледам е много правдоподобен, само вижте какви неща се рекламират отстрани. :lol:

оки, ето ти го от "западен" сайт:) щом не вярваш на българските, които преписват от западните. А вие не мислите ли, че след като само няколко американски журналисти публикуват снимки от там, че всичко може да е целенасочено. КАто изключим цензурата и свободата на словото мисля, че са си добре...вижте какво стана у нас след като се отвориха очите....само курви и наркомани в страната. Я излезет една вечер из София, не може да видите един нормален човек, а по кварталите е страшно. В клубовете само джоийнт и курви...това ли е съвреммието????

http://nkleadershipwatch.wordpress.com/ ... partments/

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 ное 2013 15:49

badboy95 написа:
badboy95 написа:Ето малко и хубави снимки от България:
София
ИзображениеИзображение
Пловдив
Изображение
Бургас
Изображение
Варна
ИзображениеИзображение

ХАхаха типичничт комунистически стил на архитектура .....със сигурност в Северна Корея има много по-красиви места от България. Стига някой да ги снима и после мине през фотошопа:)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 25 ное 2013 15:52

Не те знам, ти в каква колиба живееш на село, ама ... какво му е обзаведеното? Мебели на 80 години, карат я на вентилатори...да не говорим, че за да се направи добро впечатление, са нагласили 3-4 вида ястия, само за пред камерата. После пак "гувеят" с ориз до края на годината. :mrgreen:

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 25 ное 2013 16:03

http://tour-nk.com/ :X
Ето как треритар жени и деца в КНДР. Не гледайте снимките, ако сте с лабилна психика.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 16:27

bobo_13 написа:
badboy95 написа:

оки, ето ти го от "западен" сайт:) щом не вярваш на българските, които преписват от западните. А вие не мислите ли, че след като само няколко американски журналисти публикуват снимки от там, че всичко може да е целенасочено. КАто изключим цензурата и свободата на словото мисля, че са си добре...вижте какво стана у нас след като се отвориха очите....само курви и наркомани в страната. Я излезет една вечер из София, не може да видите един нормален човек, а по кварталите е страшно. В клубовете само джоийнт и курви...това ли е съвреммието????

http://nkleadershipwatch.wordpress.com/ ... partments/

Тоя сайт е на долните капиталяги. :lol: Да, сегашната действителност е отвратителна, но и вашата представа не е по-хубава, господин Зомби. Чалгата я насадиха старите муцуни от преди 89-та, така че не ми приказвай. Ти си пий водката и си мисли за как да "дисциплинираш" всички, които не са на твоето мнение, а аз ще си пуша "джойнта" и ще мисля как да постигна мир с всички и всичко около мен, и ще се опитвам да помагам на всеки, докато мога. ;)

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”