Не се заяждам с никого. Пак казвам, изразявам си мнението. Не виждам как мнението ми вреди по какъвто и да е начин на "пловдивския футбол" ... Много на сериозно ги взимате тия форуми ...
Жепееца, нямам претенции да съм някакъв капацитет, обаче само за "книжки" не ми говори, защото ако знаеш колко и каква литература съм изчел ще ахнеш ... Дали ми бяга интелекта или не, си е моя работа, а самия факт, че ме нападаш на лична основа във форум говори достатъчно за твоя интелект. Абе, майната му, всеки си има мнение, аз смятам, че моето е правилното. Един е Ботев във Пловдив. За буферите - меча .
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Безумието на Христолов в Ботев (Пловдив) продължава
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !
[/quote]Митьо е бита карта, кандидат затворник, парите ги взема новото ръководство и от мача с цска ги рададоха на футболистите и запълниха разни дупки, дано футболистите устискат до момента, до когато се намери кой да ни купи.[/quote]
На мен нещо не ми стана ясно. Имаме ново ръководство но не се е намерил кой да ни купи ???
Нещата не са ли взаимносвързани ? И кой ще забрани на селския да прибере парите от билетите, след като той е собственик ?
На мен нещо не ми стана ясно. Имаме ново ръководство но не се е намерил кой да ни купи ???
Нещата не са ли взаимносвързани ? И кой ще забрани на селския да прибере парите от билетите, след като той е собственик ?
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !
- Yellow major
- Контакти:
Ами изгонили или уволнили е все едно. Ясно беше на мача с ЦСКА ,че италианските гости (включително и Салерно в ложата) са поели управлението в Ботев и се чакаше само подписване на договора. Какво не е ясно???
След като си поел всичко е нормално да имаш претенции за финансовите приходи и как се харчат.
Това сега не е важно . Другото е по важно сега ще има ли нови преговори за клуба или този път наистина ще прибере парите и ще ги харчи ,чрез свои хора като Савата.
След като си поел всичко е нормално да имаш претенции за финансовите приходи и как се харчат.
Това сега не е важно . Другото е по важно сега ще има ли нови преговори за клуба или този път наистина ще прибере парите и ще ги харчи ,чрез свои хора като Савата.
child in time написа:И аз си пия пиенето с Ботевисти ! Брат ми е Ботевист!
Абе пич, вие какво семейство сте единият Ботевист, а другият Локомотивец.

105 години / 4 поколения ботевисти!
- vivacanary
- Контакти:
ilian12 написа:child in time написа:И аз си пия пиенето с Ботевисти ! Брат ми е Ботевист!
Абе пич, вие какво семейство сте единият Ботевист, а другият Локомотивец.
Задружно

Това са футболисти на БОТЕВ ПЛОВДИВ! Дават всичко от себе си и аз заставам зад тях! Журналиста нека се огледа какво става в отбирет с милионните селекции, а не да коментира нашия отбор! В събота всички ботевисти на Колежа! Както винаги е било!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Едно от многото мнения ... а вашето .. ?
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Едно от многото мнения ... а вашето .. ?
Братлета, сложих го тук, защото се отнася за БОТЕВ и защото това са първите ми стъпки в спортната журналистика ... дайте едно рамо с мнения, препоръки и т.н.
САМО БОТЕВ !
САМО БОТЕВ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Един град-един отбор написа:Братлета, сложих го тук, защото се отнася за БОТЕВ и защото това са първите ми стъпки в спортната журналистика ... дайте едно рамо с мнения, препоръки и т.н.
САМО БОТЕВ !
Като го четох открих и нещичко от мен инспирирано, значи БИВА!

А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
как разбра че 100 % няма сделка до 26.11.?