Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Заплатите в Северна Корея се увеличиха 100 пъти

Мнениеот JohnnieWalker » 25 ное 2013 13:28

КНДР написа:
Чапаев написа:Да падат визите и да заминаваме! Дано са снизходителни и проявят милосърдие към граждани на ЕС!

Който иска може да отиде, другарю. Аз съм ходил доста пъти вече. А сега по Коледа доста чужденци, ще отидат на пищните тържества в КНДР, аз също съм запланувал пътуване по Коледа!

Можеш ли да ме осведомиш с каква авиокомпания пътуваш и колко струва билета ? Просто ми е интересно, защото разстоянието е голямо !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 ное 2013 13:29

КНДР написа:
ivodm72 написа:
КНДР написа:
Чапаев написа:Да падат визите и да заминаваме! Дано са снизходителни и проявят милосърдие към граждани на ЕС!

Който иска може да отиде, другарю. Аз съм ходил доста пъти вече. А сега по Коледа доста чужденци, ще отидат на пищните тържества в КНДР, аз също съм запланувал пътуване по Коледа!

Е,като е толкова хубаво там що се връщаш?

Защото съм роден в България, служил съм на държавата си, сменял съм имена на помаците и турците, грижил съм се за българщината, може би затова се връщам.

Дано и на теб някой ден севернокорейците ти сменят името, боклук такъв.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 25 ное 2013 13:44

............По-специално, на ощастливените работници вече им е обявено, че отсега им се забранява да ходят на пазар............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 13:47

Странджата написа:
Защото съм роден в България, служил съм на държавата си, сменял съм имена на помаците и турците, грижил съм се за българщината, може би затова се връщам.

Ами той човекът си казва от кои е - всички знаем кои бяха "кръстниците". Ама от службите трябва да го глобят най-малко една месечна заплата затова, че ги компроментира - особено след "извинението" :). Но като знаем традицията - най-много да го прекръстят с някой нов ник. Давайте, предлагайте - навремето той е ходил с именник и декларация в едната ръка и с пистолет в другата. Сега му е останала само клавиатурата ...Да му помогнем, дами и господа!

Кой е казал че си извинявам ! Аз се гордея и ми е скъп спомен, който никога няма да забравя. Да се извиняват капиталягите.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 ное 2013 13:48

JohnnieWalker написа:
КНДР написа:

Можеш ли да ме осведомиш с каква авиокомпания пътуваш и колко струва билета ? Просто ми е интересно, защото разстоянието е голямо !

KingKim Airlines :lol:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 25 ное 2013 13:48

Всеки, който е живял по времето на социализма знае, че имаше всичко друго, но не и глад.
Глад при социализма НЯМА !!!
Най-малкото, защото държавните кооперативни стопанства обезпечават храна за цялото население на страната.
Поредната статия на промит от хамериканската пропаганда автор.
Пълни глупости и измислици !
Такъв скок на заплатите по време на социализма е невъзможен, най-макото, защото основно правило в тази система е уравновиловката, сиреч равенството.
Държавните ръководители няма да позволят такова увеличение и такава разлика в заплатите между работниците.
Долна провокация скрита зад гръмко заглавие !!!

Нашият другар КНДР просто се е подвел по заглавието, но не е прочел гнусните лъжи и манипулации, които следват след него. ;)
Последна промяна от viali69 на 25 ное 2013 13:51, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 13:49

Чапаев написа:Нещо против нас помаците ли имаш! И не, не съм от тази партия! Не харесвам етническите партии, както и националистическите!

А-а, не, даже напротив. Помаците са свестни и работливи хора, и тези, които аз познавам са хора, на които може да се разчита. Ама да ми викаш, че в Якоруда взимате 3.5 евро ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 13:52

JohnnieWalker написа:
КНДР написа:

Много просто със самолет от Русия. Да не очакваш че от васална България може да отидеш в свободен КНДР ?
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 25 ное 2013 13:55

viali69 написа:Всеки, който е живял по времето на социализма знае, че имаше всичко друго, но не и глад.
Глад при социализма НЯМА !!!
Най-малкото, защото държавните кооперативни стопанства обезпечават храна за цялото население на страната.
Поредната статия на промит от хамериканската пропаганда автор.
Пълни глупости и измислици !
Такъв скок на заплатите по време на социализма е невъзможен, най-макото, защото основно правило в тази система е уравновиловката, сиреч равенството.
Държавните ръководители няма да позволят такова увеличение и такава разлика в заплатите между работниците.
Долна провокация скрита зад гръмко заглавие !!!

Нашият другар КНДР просто се е подвел по заглавието, но не е прочел гнусните лъжи и манипулации, които следват след него. ;)

Другарю Виали, прочетох цялата статия и си казах мнението. Трябва да се отсяват лъжите от истината. Ако бях махнал гнусната капиталистическа пропаганда, щяха да ме изкарат лъжец. Постнах цялата статия да се видят лъжите на Запада. Също така казах че и нас преди 1989-та ни изкарваха канибали и че нямаме пари да живеем, а ходихме всяко лято на море, докато сега малцина могат да си го позволят. Нека се види несъстоятелността на капиталягите. Който е ходил в КНДР знае колко добре си живеят хората там.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 25 ное 2013 13:55

А какви пари излиза билета от Русия /Москва може би ?/ ?

Върни се в “Свободна зона”