Шпионски скандал в Байерн, Пеп се закани на предателя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Шпионски скандал в Байерн, Пеп се закани на предателя

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 07:51

sportal.bg написа:Въпреки победата над Борусия (Дортмунд) с 3:0, Джосеп Гуардиола е бесен. Причината за гнева на наставника на Байерн (Мюнхен) е, че за пореден път тактическите му идеи станаха достояние на пресата и по-конкретно на таблоида "Bild". Пеп вече е убеден, че някой от футболистите издава тактиката му на журналистите и е твърдо решен да накаже "къртицата". "Няма значение кой е доносникът, но главата му ще падне! Този човек никога повече няма да играе за Байерн, докато аз съм начело на отбора", заявил на висок глас пред футболистите Гуардиола. Шефът на управителния съвет Карл-Хайнц Румениге потвърди, че старши треньорът е имал разговор с тима и е предупредил всички да не издават информация от кухнята пред медиите.

Интересно кой и защо би искал да подлива вода на Байерн точно преди такова голямо дерби? Дали няма конфликти между играчи и Гуардиола, заради това че се опитва да промени отбора тотално от предишния сезон? Може би наскорошните му изказвания, че това все още не е неговия Байерн, са създали напрежение в съблекалнята. Ако някой има повече информация, да сподели.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

iliyan

Re: Шпионски скандал в Байерн, Пеп се закани на предателя

Мнениеот iliyan » 25 ное 2013 09:13

badboy95 написа:
sportal.bg написа:Въпреки победата над Борусия (Дортмунд) с 3:0, Джосеп Гуардиола е бесен. Причината за гнева на наставника на Байерн (Мюнхен) е, че за пореден път тактическите му идеи станаха достояние на пресата и по-конкретно на таблоида "Bild". Пеп вече е убеден, че някой от футболистите издава тактиката му на журналистите и е твърдо решен да накаже "къртицата". "Няма значение кой е доносникът, но главата му ще падне! Този човек никога повече няма да играе за Байерн, докато аз съм начело на отбора", заявил на висок глас пред футболистите Гуардиола. Шефът на управителния съвет Карл-Хайнц Румениге потвърди, че старши треньорът е имал разговор с тима и е предупредил всички да не издават информация от кухнята пред медиите.

Интересно кой и защо би искал да подлива вода на Байерн точно преди такова голямо дерби? Дали няма конфликти между играчи и Гуардиола, заради това че се опитва да промени отбора тотално от предишния сезон? Може би наскорошните му изказвания, че това все още не е неговия Байерн, са създали напрежение в съблекалнята. Ако някой има повече информация, да сподели.

:lol: :lol: :lol: Явно някой здраво го тресе критическата ! Камери колко искаш и където искаш и той се крие :P :P :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 09:15

Това не е вярно, според мен. ;) А ако е, може да изгони някой от чужденците, за немци може да забрави :!: Как си представяте да изгони Швайни или Лам :mrgreen: , по-скоро той ще си тръгне ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 25 ное 2013 09:38

Мрънкалото Лам ще е. Няма друг като него - най-великият капитан в националния отбор.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 09:49

boabbb написа:Това не е вярно, според мен. ;) А ако е, може да изгони някой от чужденците, за немци може да забрави :!: Как си представяте да изгони Швайни или Лам :mrgreen: , по-скоро той ще си тръгне ;)

Щом Румениге го е потвърдил, би трябвало да е истина. ;)
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 25 ное 2013 12:35

Аз ги издадох, но не съм от отбора. Просто за мене са прочетена книга.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 ное 2013 13:20

badboy95 написа:
boabbb написа:Това не е вярно, според мен. ;) А ако е, може да изгони някой от чужденците, за немци може да забрави :!: Как си представяте да изгони Швайни или Лам :mrgreen: , по-скоро той ще си тръгне ;)

Румениге в ТВ предаване „Sky90“ в неделя: „Мога да посъветвам този само бързо да преустанови игричките си, защото ще има сериозен проблем не само с Пеп Гуардиола, но и с целия клуб....Това не се харесва на никого при нас. Затова разборите на отбора са вътрешни, за да не стават известни навън...Няма да включваме Националната агенция за сигурност (NSA), за да открием с помощта на Америка, кой е този.”

http://www.faz.net/aktuell/sport/fussba ... 79995.html
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 ное 2013 13:29, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 13:23

Captain Stottlemeyer написа:
badboy95 написа:

Румениге в ТВ предаване „Sky90“ в неделя: „Мога да посъветвам този само бързо да преустанови игричките си, защото ще има сериозен проблем не само с Пеп Гуардиола, но и с целия клуб.”

http://www.faz.net/aktuell/sport/fussba ... 79995.html

О-о, капитана и ботушарски знае - браво, браво 8-) Де да знам, Робен е леко конфликтна личност, нищо чудно да е направил някоя простотия :?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 ное 2013 13:33

boabbb написа:
badboy95 написа:

Румениге в ТВ предаване „Sky90“ в неделя: „Мога да посъветвам този само бързо да преустанови игричките си, защото ще има сериозен проблем не само с Пеп Гуардиола, но и с целия клуб.”

О-о, капитана и ботушарски знае - браво, браво 8-) Де да знам, Робен е леко конфликтна личност, нищо чудно да е направил някоя простотия :?

Благодаря, благодаря... 8-) Всъщност, капитанът (за твоя информация) освен "ботушарски" (завършил е Немската гимназия в София, все пак), владее писмено и говоримо руски и английски. ;) Позволено ти е да не знаеш тази малка подробност. Предлагам ти и един доста интересен материал на "Гонг" за т.н. "ботушари", или защо немският футбол превзе Европа, ще ти бъде от полза:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=344313
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 ное 2013 13:37, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2013 13:36

boabbb написа:
badboy95 написа:

О-о, капитана и ботушарски знае - браво, браво 8-) Де да знам, Робен е леко конфликтна личност, нищо чудно да е направил някоя простотия

Благодаря, благодаря... 8-) Всъщност, капитанът (за твоя информация) освен "ботушарски" владее писмено и говоримо руски и английски. ;) Позволено ти е, да не знаеш тази малка подробност. Предлагам ти и един доста интересен материал на "Гонг" за т.н. "ботушари", ще ти бъде от полза:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=344313

Да, аз оттам се сетих. Ботушарите имат най-уредените школи и като цяло футбол в Европа ;) Не знам дали в статията пишеше, но всичките им юношески формации + мъжете играят 4-2-3-1, така във всички възрасти даден играч играе на един и същи пост :idea:

Върни се в “Байерн”