Газовите уредби незаконни след 01.03.14 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Газовите уредби незаконни след 01.03.14 г.

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 02:04

iliyan написа:
hd29 написа:
iliyan написа:
wolf написа:Колите с газово всеки месец ли са в сервиз бе хитрецо? Я да чуем нормална обосновка защо мислиш така, защото на всички ни втръсна да се пениш тука като ненормален, след като очевидно не си прав

Нормалната обосновка се нарича Техническа Механика и Съпротивление на материалите - Искаш да развия всичко в подробности или ще си вземеш сам тези учебници от някоя библиотека и ще разбереш сам какво се случва с колата като добавиш една бутилка с газ или и метан ?! Няма безплатно обучение !!!

А ти знаеш ли ,какво се случва на работещия българин със средна заплата 400 лв, при 2,50 лв на литър бензин и 20 год. кола :!: или си мислиш,че газовите уредби се слагат ей така за да се установи "съпротивлението на металите''.Преди да се излагаш с писаниците си се замисли,че може би тези АВТОМОБИЛНИ газови уредби са проектирани за автомобили и то от хора,които са по-запознати от теб с учебниците.

Мамин умник :lol: :lol: :lol: Да си чул случайно , че има автомобили които фабрично с такива уредби а ;) И между тези монтирани от пишман-майстори и от тези фабрични няма нищо !
Горе - долу като с ТВ с цифров тунер или само цифров тунер ;) ТВ с цифров тунер може да си го монтираш на стената , но за ТВ без цифровият тунер ти трябва и поставка за отделният цифров тунер;)
Няма как да го монтираш ей така на стената ;) И между друго за работещият българин има градски транспорт ;) Гъзарията се плаща скъпо !

Е това винаги ми е било най-странно, бедна държава, пък пълно с коли, наистина голям парадокс. :shock:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

iliyan

Мнениеот iliyan » 25 ное 2013 09:18

badboy95 написа:Е това винаги ми е било най-странно, бедна държава, пък пълно с коли, наистина голям парадокс. :shock:

Нали затова е лафа " Гъзарията няма почивен ден " ;) Ще ти дам един пример - Преди до мен живееше една мацка която ходеше на работа с колата !
Работехме в съседни офис-сгради ! Разстоянието пеша е 5 мин (около 500м) , но с кола около беше около 1.5км ;) И съм сигурен , че това не е изолиран случай ! Да не говорим , че трябва да се мине и през ЖП Прелез ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 09:25

iliyan написа:
badboy95 написа:Е това винаги ми е било най-странно, бедна държава, пък пълно с коли, наистина голям парадокс. :shock:

Нали затова е лафа " Гъзарията няма почивен ден " ;) Ще ти дам един пример - Преди до мен живееше една мацка която ходеше на работа с колата !
Работехме в съседни офис-сгради ! Разстоянието пеша е 5 мин (около 500м) , но с кола около беше около 1.5км ;) И съм сигурен , че това не е изолиран случай ! Да не говорим , че трябва да се мине и през ЖП Прелез ;)

Жалкото е, че сигурно си прав и има още доста такива случаи. Най-лошото, което съм забелязал е, че повечето ми връстници само говорят за как ще изкарват книжки и ще карат коли. Винаги съм се чудел на такива, а и на родителите им. Аз съм решил, че докато не мога да си позволя да "храня" и поддържам една кола, няма смисъл дори да обмислям евентуално купуване.

Офтопик:
Image

iliyan

Мнениеот iliyan » 25 ное 2013 09:31

badboy95 написа:
iliyan написа:

Жалкото е, че сигурно си прав и има още доста такива случаи. Най-лошото, което съм забелязал е, че повечето ми връстници само говорят за как ще изкарват книжки и ще карат коли. Винаги съм се чудел на такива, а и на родителите им. Аз съм решил, че докато не мога да си позволя да "храня" и поддържам една кола, няма смисъл дори да обмислям евентуално купуване.

Проблема за СФ може да се реши за нула време , но явно не искат ! За преминавате през централната част да се плаща такса на кола и тогава цялата тази гъзария ще спре и няма да има задръствания ;) Не мен лично не ми пречат разни боклуци да ръждясват на паркинга и глупака който си ги е купил да им плаща данъци и т.н. за да ги кара 1 път седмично ! За да си кара буркани от село !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 09:37

iliyan написа:
badboy95 написа:
iliyan написа:

Проблема за СФ може да се реши за нула време , но явно не искат ! За преминавате през централната част да се плаща такса на кола и тогава цялата тази гъзария ще спре и няма да има задръствания ;) Не мен лично не ми пречат разни боклуци да ръждясват на паркинга и глупака който си ги е купил да им плаща данъци и т.н. за да ги кара 1 път седмично ! За да си кара буркани от село !

Да, в Лондон е точно така, но дори и да го направят това в София, не виждам как ще се спазва, защото кметството едва ли има капацитета и нужните ресурси, за да работи ефективно една такава нова наредба.

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 ное 2013 10:47

Като се има в предвид, че ако бяхме бяла държава, 60% от МПС-тата които в момента са по пътищата трябва да се спрат от движение, никой не може да ме убеди, че това се прави за да ме защитят от опасните газови уредби, а по-скоро някой иска да прибере по една сума за нови документи и друга сума за преглед.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 25 ное 2013 17:10

Гответе се за следващия данък - "За неправилно дишане!"

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 25 ное 2013 18:09

iliyan написа:Проблема за СФ може да се реши за нула време , но явно не искат ! За преминавате през централната част да се плаща такса на кола и тогава цялата тази гъзария ще спре и няма да има задръствания ;) Не мен лично не ми пречат разни боклуци да ръждясват на паркинга и глупака който си ги е купил да им плаща данъци и т.н. за да ги кара 1 път седмично ! За да си кара буркани от село !

И къде ще отидат колите,тогава бе умник,то е най-лесно само да се събират пари от хората,но какво решава това :?: Да си чувал нещо за общински паркинги,или е по-добре да се начертае един син правоъгълник на улицата и хоп 2лв на час.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 ное 2013 18:12

hd29 написа:
iliyan написа:Проблема за СФ може да се реши за нула време , но явно не искат ! За преминавате през централната част да се плаща такса на кола и тогава цялата тази гъзария ще спре и няма да има задръствания ;) Не мен лично не ми пречат разни боклуци да ръждясват на паркинга и глупака който си ги е купил да им плаща данъци и т.н. за да ги кара 1 път седмично ! За да си кара буркани от село !

И къде ще отидат колите,тогава бе умник,то е най-лесно само да се събират пари от хората,но какво решава това :?: Да си чувал нещо за общински паркинги,или е по-добре да се начертае един син правоъгълник на улицата и хоп 2лв на час.

Еми като нямаш пари, не караш кола, аз нямам пари за кола и за това няма да карам. ;)

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 25 ное 2013 18:22

badboy95 написа:
hd29 написа:

Еми като нямаш пари, не караш кола, аз нямам пари за кола и за това няма да карам. ;)

Ами на мен колата ми е необходимост просто,не съм от София,работя извън града на три сменен график и не мога да разчитам на никакъв друг транспорт.Грешна представа имате с ilyan,че личния автомобил служи само за газария, но това го отдавам на годините ви и малкия житейски опит,може би :lol:

Върни се в “Свободна зона”