XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0
Според мен Златински и Ешпиньо са еднакво полезни,разликата е в това че Ешпиньо е малко по бърз и се раздава докрай,докато Златински може да реши мача с едно статично положение.
D.Georgiev написа:Мишо не сме го направили ние футболист. Момчето си го можеше и преди да дойде. Факт е обаче, че се надгради сериозно - сега ми изглежда по комбинативен, по-агресивен към гола, пласира се на точното място. Както се казва, въпреки че мина през големи школи, Мишо беше зелен, а в "Лудогорец" натрупа много важен опит.
За Минев - не виждам какво му е толкова рисковото на Данчо. Да - получава много жълти картони, но те са основно за реплики. След идването на Стоев това нещо много намаля.
Моци е много рисков. В "А" група са му спестили много картони и това е мечешка услуга за нас. Лично аз съм изненадан как до сега не са го изгонили в ЕКТ. Трябва да се дават тези картони, незавивисмо за кой играч и кой отбор става въпрос.
Малко за темата с българите - в най-добрата ни единайсеторка има четирима - Владо Стоянов, Минев, Дяков, Мишо Александров. Сигурен съм, че всички в отбора биха искали да има повече българи, но на този етап това може да стане с ценалата на по-ниска класа. Как да пуснеш един Иван Стоянов, който този сезон е напълно апатичен, при положение че имаш Мисиджан? Или може би Бакалов? Терзиев и Златински са футболистите, които има качества и са близо до титулярните места. Терзиев на този етап още не се е сработил с отбора, докато Златински в някой мачове се справя отлично и според мен и на треньора му е трудно да избира между него и Ешпиньо. Гледайки "А" група не виждам кой знае колко българи, които могат да вдигнат нивото на отбора, а тези които могат струват много пари. Аз не съжалявам, че се разделихме с Миро Иванов и Гъргоров, защото се отвориха възможности за доказване на по-млади момчета. Да не забрвяме също, че от половин година, отборът промени трансферната си политика и това все още не се вижда ясно, но оттук натък ще се привличат само млади футболисти. След някоя и друга година към тези млади футболисти ще се присъединят и юноши. Нещата не стават с магическа пръчка.
В общи линии съм напълно съгласен с теб. При Козмин ситуацията е малко по-специфична. Просто стилът му на игра е такъв и понеже гори в играта, на моменти пресилва нещата и прави повече, отколкото конкретната ситуация изисква. Ако примерно някой си мисли, че е искал така да изиграе ситуацията с Андонов много се лъже. Там просто не прецени разстоянието между двамата и плъзгайки се по тревата, стигна до него по-рано отколкото очакваше. Един метър по-назад и кракът му щеше да е на нивото на топката. Което не променя факта, че си беше за червен там, това си е негова грешка, а грешките е нормално да се наказват. Що се касае до Гъргоров, Генчев, Гулдан и Иванов, аз също подкрепям политиката на ръководството. Идеята за подмладяване на отбора беше много добра, като резултатите недвусмислено говорят за същото.
Относно вчерашният мач, за пореден път този сезон се видя, че когато излезем мотивирани и що годе в титулярен състав, трудно някой отбор у нас може да ни се противопостави. Мощно начало, повеждаме с 2:0, след което просто контролираме мача с минимум усилия. Добре свършена работа и дежаву
Доста неравностоен мач стана! 90% от времето се игра пред врата на Локомотив, но и те до гола се бранеха добре! След това стана по-лесно, а и на смърфовете им беше ясно какъв ще е краят на мача и не се и опитаха да променят нещо. Теренът беше доста мокър, топката се движеше доста бързо и за момент си помислих, че няма да можем да се справим, защото се вижда от всички, че отборът играе изключително технично и такъв терен не е най-подходящия! Оказа се обаче, че топката се "лепи" по краката на нашите и те изнесоха поредния страхотен мач. Искам да изразя съжаление, че стотината фена на Локомотив не бяха допуснати до сектора зад вратата. Вижда се, че бяха дошли да подкрепят отбора и нищо повече. Дори и при 3-0 не спряха с песните, за което нашата агитка може да се поучи доста. Време да се покаже добронамереност от наша стана и нормалните агитки да бъдат бъдат допускани до сектора зад вратата. Капацитетът е достатъчен така, че
! Искам да отправя съвет към нашата агитка, да не почва с обидите без дори да е провокирана! Защо беше това "Цигани" и "Е**хме Локо в ..." не знам! Просто няма смисъл...
Последна промяна от mozart на 24 ное 2013 20:12, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед
dickinson написа:Честита победа, голям спектакъл, особено през първото полувреме
поздравления за публиката на Локомотив, сложихте в джоба си вашите съгражданите, които гостуваха преди 2 месеца
Лудогорец играе впечатляващо, добре че мачът свърши, от друга страна така се бяхме развихрили по трибуните, че можеше да изкараме още едно трето полувреме в това "лудо" пеене- реално единственото хубаво за Локомотив в мача бе черно-бялата ни агитка, Ние винаги пеем мощно независимо от резултата.
Успех на Лудогорец в първенството и Европа.
mark1926 написа:dickinson написа:Честита победа, голям спектакъл, особено през първото полувреме
поздравления за публиката на Локомотив, сложихте в джоба си вашите съгражданите, които гостуваха преди 2 месеца
Лудогорец играе впечатляващо, добре че мачът свърши, от друга страна така се бяхме развихрили по трибуните, че можеше да изкараме още едно трето полувреме в това "лудо" пеене- реално единственото хубаво за Локомотив в мача бе черно-бялата ни агитка, Ние винаги пеем мощно независимо от резултата.
Абе бая голи тела се виждаха , явно не сте останали жадни
miro_rz написа:mark1926 написа:dickinson написа:Честита победа, голям спектакъл, особено през първото полувреме
Абе бая голи тела се виждаха , явно не сте останали жадни
Голите тела в студа са част от фенската култура по СВЕТА!Има МНОГО да учите!
mark1926 написа:
Без да ви се бъркам в подкрепата, но нещо не ги виждам тези голи тела по стадионите с по-топъл климат и много по-силни първенства
Предлагам да си уважаваме правото на избор как да подкрепяме отбора си и как да му се радваме.
[center]
[/center]
[/center]-
NADURVEN_FILOSOF
- Контакти:
tsonpen написа:mark1926 написа:
Без да ви се бъркам в подкрепата, но нещо не ги виждам тези голи тела по стадионите с по-топъл климат и много по-силни първенства![]()
Предлагам да си уважаваме правото на избор как да подкрепяме отбора си и как да му се радваме.
ууу семка
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
- D.Georgiev
- Контакти:
NADURVEN_FILOSOF написа:tsonpen написа:mark1926 написа:
Без да ви се бъркам в подкрепата, но нещо не ги виждам тези голи тела по стадионите с по-топъл климат и много по-силни първенства![]()
ууу семка![]()
ти не разбираш ултрас културата, куфар
![]()
[offtopic]"Ултрас култура"... оле мале, то май само балканците си я разбираме. В белите страни и те като нас - непросветлени. В Германия, феновете измислиха хореографията, в Англия - песните, а ние какво измислихме - пиротехниката в за*ниците...[/offtopic]

-
NADURVEN_FILOSOF
- Контакти:
D.Georgiev написа:NADURVEN_FILOSOF написа:tsonpen написа:mark1926 написа:
ууу семка![]()
ти не разбираш ултрас културата, куфар
![]()
"Ултрас култура"... оле мале, то май само балканците си я разбираме. В белите страни и те като нас - непросветлени. В Германия, феновете измислиха хореографията, в Англия - песните, а ние какво измислихме - пиротехниката в за*ниците...
Значи, давам ви урок по фенска култура! От тук нататък зелените лейдита да се радват на попаденията така:
сърце, душа за берое стара загора