ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 23 ное 2013 23:28

s.i.s написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:Тогава съм в София и ако съм в настроение, ще ида да погледам един голям отбор. Е, не е Аякс, но и този става. Виждам как дебнете на контра, мислите си, че играете футбол, а ПСВ си взима каквото му трябва и дори ви сипва една разгромна победа.

Вашия отбор няма нищо общо с България, почти не ритат нашенци в него, тъй че 0:4

а ако ритаха нашенци , колко щеше да е резултата бе отворко :?:

До колкото помня един оранжев отбор ви срина на вашия стадион с почти изцяло български състав, при това момчета от собствената му школа, а вие окрадохте юношите на всички за да направите своя.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2013 23:38

NADURVEN_FILOSOF написа:
s.i.s написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:Тогава съм в София и ако съм в настроение, ще ида да погледам един голям отбор. Е, не е Аякс, но и този става. Виждам как дебнете на контра, мислите си, че играете футбол, а ПСВ си взима каквото му трябва и дори ви сипва една разгромна победа.

Вашия отбор няма нищо общо с България, почти не ритат нашенци в него, тъй че 0:4

а ако ритаха нашенци , колко щеше да е резултата бе отворко :?:

До колкото помня един оранжев отбор ви срина на вашия стадион с почти изцяло български състав, при това момчета от собствената му школа, а вие окрадохте юношите на всички за да направите своя.

Хубаво е, че е имало по-голям батко да отмъсти за вас, макар и със задна дата. Един отбор не може само да печели. И добре, че имаше тези тежки загуби за да знаят момчетата, че от нищо не са застраховани. А относно причините - виж темата за рекордите на Лудогорец и по-специално рекорда "Най-много официални мачове за един сезон". Едно е да изиграеш 22 мача, друго е 33 за същото време ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 23 ное 2013 23:41

Рипни Калинке,да тропнеме,да се пукат душманите...

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 ное 2013 00:48

LSFC 1914 написа:Едва ли ще има повече от 1000 човека на стадиона. Очаквам и първа загуба за Лудогорец в ЛЕ. 1:3

DrAvalanche написа:Аз си спя спокойно. Все пак не съм откраднал толкова много колкото някои "честни" бизнесмени и "дарители"

allez_les_blues написа:Ае м'че, туй стадионче в Разград струва не повече от 7-8 милиона лева.Половината че и горница ще ви ги даде държавата, а Киро Гела ще даде само около 3-4 милиона.Тия бабини деветини че щял да даде 16 милиона, да ходи да ги разправя на бабите от неговото село :o

batmanlevski написа:надявам се на победа на нашите с поне 0-3 !

Това е „позитивното” мислене на ЕВРОИДИОТИТЕ - сънуват, бленуват, съклетът ги хваща, сърбеж ги върти, ако Лудогорец бие, сърце им кърви!
И това е още от първия мач в групите, даже и преди това!?! После ми говорят как било по-добре да обичаш и подкрепяш своя си отбор, отколкото да мразиш противника! Жалкари! Какво ви правят Лудогорец бе, в задника ли ви бъркат с това, че се справят повече от успешно и в „А” група и в Лига Европа?
Има и двама „червени” за мерудия, дето заслужават и на тях да им го набия…!
САМО ЦСКА!
А на Лудогорец - успех в борбата за първото място в групата и поносим жребий в следващата фаза!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 ное 2013 01:27

Corwin написа:Въй, едно смислено мнение от теб :)

Рядко си ме "чел" значи! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 24 ное 2013 01:29

tsonpen написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:
s.i.s написа:а ако ритаха нашенци , колко щеше да е резултата бе отворко :?:

Хубаво е, че е имало по-голям батко да отмъсти за вас, макар и със задна дата. Един отбор не може само да печели. И добре, че имаше тези тежки загуби за да знаят момчетата, че от нищо не са застраховани. А относно причините - виж темата за рекордите на Лудогорец и по-специално рекорда "Най-много официални мачове за един сезон". Едно е да изиграеш 22 мача, друго е 33 за същото време ;)

Загуба ? ;д Пич.. когато публиакта на Литекс не седне 3о минути и не спира да подкрепя отброса си, който пада с о:3 ми се обади.. :) Всички ви видяхме "вторите начини" каквото искъш ми говори.. на при 1:3, червен картон и дузпа 3о минути преди края срещу Лудогорецм трябва да си оптимист да си мислиш че ще ти се размине.. то се видя от висчки! :)

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 24 ное 2013 07:25

Дай му на българина да мрази... дано Лудогорец се представят достойно и дори равенството ще е добър резултат. :)
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

мили

Мнениеот мили » 24 ное 2013 08:42

badboy95 написа:Дай му на българина да мрази... дано Лудогорец се представят достойно и дори равенството ще е добър резултат. :)

Да, равенството ни оправя идеално. Дори не мисля за победа. Трябва да вземеш толкова, колкото ти трябва. "Лакомо ду.е кръв с..е"
А тези, които ни пожелават отпадане, не им пожелавам спукване от яд. Който пожелава зло, скоро го постига същото.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 ное 2013 09:15

Мисля че Лудогорец ще победи.Отбора на ПСВ има осем контузени играчи като шест са титуляри,а сред тях е и капитана на отбора.Може да видите кои са контузените тук :arrow: http://www.transfermarkt.de/de/psv-eind ... n_383.html
Последна промяна от Parmalat на 24 ное 2013 09:21, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 24 ное 2013 09:17

Трудна победа за Лудогорец -1-0. Успех , орлета!

Върни се в “Лудогорец”