Пирин - Черно море (Петък, 14:30ч)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Пирин - Черно море (Петък, 14:30ч)
На всичкото отгоре и чиста дузпа не ни свириха. Фала е в наказателното, оня ми свири пряк свободен удар.
На ТИМ им добре така не го ли разбрахте?? Мутра пари не дава
Тоест ще си останем с това....Досега имахме и късмет, а и Юруков...Разузнаха ни играта......
Зле са нещата, много зле...

Зле са нещата, много зле...
Как да бият като нямат един точен удар във вратата 

Sole написа:Как да бият като нямат един точен удар във вратата
Достраша го да даде дуспа..
Работата не е в това и да бяхме били и пак да си замажем очите.Един слаб отбор брзхалфове без тренъор..с няколко добрифутболисти..
това е истината трябват пари и чистка в отбора и класен тренъор.
Нито удар, нито атака, нито идея..нещата не отиват на добре 

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
- Sagittarius
Дузпа или не-->решава съдията.Селските отборчета на Локо Мз могат да подскачат,ние не.Днес единственото което заслужавахме беше да загубим с 5-6-7-8-9:0,някакъв катастрофален разгром да бяхме понесли,че да има радикални промени.С мизерната ни смешна игра,с мизерните ни смешни футболистченца Черно Море няма светло бъдеще.И тъй като за играта отговаря Велизар Попов аз лично виждам нещата така.Велизар обеща промени.Нищо не промени,напротив,затънахме още повече.Защо?Защото рачита на старите ку*ви,които за нищо не стават.Започва да ми писва на оная работа от отказа на Велизар за кардинални промени.Тоя или не разбира или се прави на тъп - абе тиква,така или иначе отбора губи,махай дъртите боклуци или се махай ти,че да дойде някой който да ги разкара всички тея смешници бе....Ееееее,железни нерви има човек,ама пак ще откачи - 100 мача гледам как ни повеждат 1:0,правят ни смешни,жалки да се напъваме да изравняваме - Черномроец,Берое,Локо Пд,Спортист Св,Пирин - АБЕ И НАЙ-ДЕБЕЛАТА ГЛАВА ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ТЕЯ БОКЛУЦИ КОИТО ИГРАЯТ ЗА НАС НЕ СТАВАТ ЗА НИКАКЪВ Х*Й И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ!Стигава вече бе,стига
.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Дупката във вашия кораб се оказва сериозна, защото бавно, но потъвате уверено надолу

- Sagittarius
Честно казано в момента се намираме даже на непривично за жалката ни игра и смешни футболисти високо място в класирането(инерция от 3-тото място).Нагледно се показа,че сме много по-слаби от Миньор,Спортист,Локо Пд,Пирин!Това се видя,кгоато в прекита мачове бяхме жалки.Мястото на Черно Море е в зоната на изпадащите.Това показваме,това залужаваме,но както казах се носим на инерцията.....все някога обаче и това ще свърши,а когато и то свърши вече наближава катастрофата...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Дузпа или не-->решава съдията.Селските отборчета на Локо Мз могат да подскачат,ние не.Днес единственото което заслужавахме беше да загубим с 5-6-7-8-9:0,някакъв катастрофален разгром да бяхме понесли,че да има радикални промени.С мизерната ни смешна игра,с мизерните ни смешни футболистченца Черно Море няма светло бъдеще.И тъй като за играта отговаря Велизар Попов аз лично виждам нещата така.Велизар обеща промени.Нищо не промени,напротив,затънахме още повече.Защо?Защото рачита на старите ку*ви,които за нищо не стават.Започва да ми писва на оная работа от отказа на Велизар за кардинални промени.Тоя или не разбира или се прави на тъп - абе тиква,така или иначе отбора губи,махай дъртите боклуци или се махай ти,че да дойде някой който да ги разкара всички тея смешници бе....Ееееее,железни нерви има човек,ама пак ще откачи - 100 мача гледам как ни повеждат 1:0,правят ни смешни,жалки да се напъваме да изравняваме - Черномроец,Берое,Локо Пд,Спортист Св,Пирин - АБЕ И НАЙ-ДЕБЕЛАТА ГЛАВА ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ТЕЯ БОКЛУЦИ КОИТО ИГРАЯТ ЗА НАС НЕ СТАВАТ ЗА НИКАКЪВ Х*Й И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ!Стигава вече бе,стига.
Велизар няма думата!!! ТИМ опредлеят!!! Изивнявай, ама нито Велизар, нито КОльо избират кои футболисти да са в състава ни!!!
Парите трябва да ги дава Марин- него винете!!!
- Sagittarius
Решава разбира се.Забива ги на пейката и толкоз,това поне може да направи,но не го прави.