ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен

Мнениеот LSFC 1914 » 23 ное 2013 21:40

Ивайло Лудогорец написа:"Ти къщичка за птички строил ли си " :lol:

Това наистина е култово! :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A[/youtube]

Kакто и това:

Ивайло Лудогорец написа:Край ! Здравко Илиев е пробит от Домуса ! Купен е със сигурност . ... за измисления отбор от рязан град ! :lol: :lol: :lol:

Изображение Изображение
Последна промяна от LSFC 1914 на 23 ное 2013 21:41, променено общо 1 път.

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 ное 2013 21:41

CHE написа:Глупаци скапани играе Български отбор и всички трябва да сме за него ,защото тои прославя България а не само себе си.И носи коефицент освен за себе си така и за България .Тук няма Левски няма Цска всички за България които е против да се застреля :evil: .

Не мога да съм ЗА един който не спазва сделките които е подписал с държавата и ламти още да краде от нея като майка си ! Всички знаем къде им мястото на крадците !
Защо да страдат толкова много хора в БМФ заради шепа ритнитопковци а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 23 ное 2013 21:42

LSFC 1914 написа:
Ивайло Лудогорец написа:"Ти къщичка за птички строил ли си " :lol:

Това наистина е култово! :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sl6vntGuk7A[/youtube]

Съвсем случйно бях на този мач . Помня само че агитката на цска троши седалки и хвърля ...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 ное 2013 21:46

0:2

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 23 ное 2013 21:53

2

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 ное 2013 22:02

50 мнения и нищо свързано с футбол. Хейтърите стават все по-притеснени, че отборът е набрал инерция.

В този мач няма от какво да се притесняваме. Класирахме се вече и когато знаеш че зад гърба ти няма пропаст, не те е страх да се засилиш повече. Със сигурност мачът ще е по-лесен, отколкото този с Одеса. Дали ще вземем нещо от него е съвсем друг въпрос. ПСВ няма да подценят мача при положение, че с една победа почти си гарантират първото място. Мисля, че Х-сът е постижим, но според мен ще допуснем поне един гол.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 ное 2013 22:06

D.Georgiev написа:50 мнения и нищо свързано с футбол. Хейтърите стават все по-притеснени, че отборът е набрал инерция.

В този мач няма от какво да се притесняваме. Класирахме се вече и когато знаеш че зад гърба ти няма пропаст, не те е страх да се засилиш повече. Със сигурност мачът ще е по-лесен, отколкото този с Одеса. Дали ще вземем нещо от него е съвсем друг въпрос. ПСВ няма да подценят мача при положение, че с една победа почти си гарантират първото място. Мисля, че Х-сът е постижим, но според мен ще допуснем поне един гол.

Ти да не мислиш , че Кирето и братчето му пука футбола а ?! Пука им да се правят на великодушните пред дребните душици от Разград които и мислят , че тези двама най-големите благодетелите в БГ !
Аман от крадците които градят имидж благодарение на футбола !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 ное 2013 22:08

D.Georgiev написа:Мисля, че Х-сът е постижим, но според мен ще допуснем поне един гол.

Владо ако се обзаложи пак, че няма да ни вкарат, може пак така да стане :mrgreen:
Хубавото е, че имаше една седмица преди днешния мач, сега има 4-5 дни, а и момчетата са в настроение. Дано няма и кадрови проблеми.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”