23.11 Черно море - Берое 13.00 събота

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Re: 23.11 Черно море - Берое 13.00 събота

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 23 ное 2013 19:39

Очаквано равенство, очаквана игра, двата отбора играха по един и същи начин. Напълно заслужено завърши така. Респект към Гонзо, че каза нещата такива каквито са. Не мисля, че на този терен можеше да се играе по различен начин.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 23 ное 2013 20:40

Само Черно Море,Добър резултат,край..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Поздрав от президентския,
CUBA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 ное 2013 20:41

thebully написа:Само Черно Море,Добър резултат,край..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Поздрав от землянката,CUBA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CUBA :? :? :?
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 ное 2013 21:17

Леле кой тръгнал да ми говори за футболна атмосфера. Добре че са жилетките, ведомствените автобуси, екскурзийките из цяла България за 2-5 лв, че да чуем за заралийските хардкор елементи. :mrgreen:

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 23 ное 2013 21:25

Отвратителен мач, просташко поведение на част от публиката под козирката, която псуваше Китанов, ако малко се забави да изрита някоя топка, както и всеки наш футболист при неуспешно отиграване :x
Единственото хубаво нещо беше, че с човек по-малко и гол пасив се мобилизирахме и стигнахме до изравнителен гол.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 ное 2013 21:39

Прочетох някои критични забележки относно играта на Стенли Окоро.Аз мисля,че докато беше в игра поне се стараеше и се мъчеше да направи нещо.А за глупаво изпросения ЧК направо трябва да му благодарим....Че те нашите след като останаха 10 души,тогава се стегнаха и заиграха.До тогава беше абсолютно непонятно,какво искаха да направят.Сигурно са били пренапрегнати от важноста на мача.Но ако искат да останат в първата седмичка,трябва да знаят,че всички мачове до края ще са много важни.И от напрежението трябва да се концентрират,а не да забравят как се спира топката.Преди време бях написал за Бакари,че не искам да го виждам на стадиона даже като зрител....а той взе че вкара два гола.Пак съм на същото мнение и с надеждата,че мач със мач не си прилича се надявам да бием говедата!Само Черно море!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 ное 2013 21:41

stanleys написа:Отвратителен мач, просташко поведение на част от публиката под козирката, която псуваше Китанов, ако малко се забави да изрита някоя топка, както и всеки наш футболист при неуспешно отиграване :x
Единственото хубаво нещо беше, че с човек по-малко и гол пасив се мобилизирахме и стигнахме до изравнителен гол.

+1913 Какво да се каже повече.Много сме отвратителни,Ебаси Факт е като публика. ;)
Само Черно море! :geek:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 24 ное 2013 01:21

рядко съм краен в изказванията си, но този мач имах чувството, че аз и още 5-6 човека от публиката наистина искахме да победим! не видях някой от футболистите да го иска ... истински да го иска (само Котев ми хареса) ... повечето от публиката не го искаше - чакаше го просто, пък ако не стане - ще си попсуваме просто ... точката, та точката ... е, взехме я ... и? това ли е футбола, който искаме да гледаме - за пореден път казвам, че футбола е само и единствено за феновете ... без тях той просто не съществува. след такива игри срещу Берое и Ботев - на следващия мач срещу някой от изпадащите (щото срещу ЦСКА, в началото на мача около мене се обсъждаше кой бил треньор на Черно море, ама наистина ли бил Гонзо, ...- предполагам и срещу Левски ще така - половина публика - фенове на Левски под прикритие ... ама те поне познават Гонзо :-) ) ще сме 200-300 човека. и да вземат собствениците един мотокултиватор и ако трябва да го емне Пачков, да разоре още 3-4 метра от всяка страна, да засади тревичка, че поне 1-2 нормални паса към свободен човек да могат да се правят на нивата (да бе - беше поносим терена ни, даже добър ... до първия дъжд .. ми да го покрият целя стадион бе - да не му вали на терена, пък и ние ще намажем сушинка) .. та - да се поразшири малко, че нашите няма къде да идат, че да получат пас бе - толкова пресечени и спорни днес дадоха ... дано да забравят последните 3-4 бързо и да почнат да играят заради удоволствието от играта и за наше удоволствие!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 ное 2013 10:16

За някои мачове важи клишето-"спукаха топката".В нашия случай наистина успяха да пукнат поне една.Много грозен мач,какъвто може да се спретне само от два отбора практикуващи определено дефанзивен футбол и залагащи основно на борба по терена.Колегата преди мен е казал че играта е за феновете и трябва да се играе красиво,но аз не мисля че трябва да изпаднем играейки красиво.Нагледахме се на красиви загуби,сега е време за грозни победи и оставане в първата седмица,която ТРЯБВА да се превърне в самоцел.ЗАЩО ще ме попитате?Ами поради няколко основни причини,като загубата на мотивация в Гонзо и играчите,тотална загуба на интерес в акционерите,тотална загуба на интерес в публиката и всичко това съчетано с отвратително време,ужасяващи условия на Тича за хората и вероятно изпадане,което ще направи така,че следващите 10-15 години във Варна да няма футбол на ниво А група.Това ще рефлектира също така и на школата/една от малкото ни останали футболни гордости в момента/.Публиката под козирката псувала!?Да не е за първи път?Псувала,ама си беше на мястото.А къде бяха момчетата от агитката преди началото на мача и за техен срам да вземат да се преброят и сравнят с тези от Стара Загора.Да,зная че на някои им е трудно това упражнение/броене,смятане,цифри/,но дотам я докара "управлението" на фен клуба-на стадиона да има повече "пенсии" и "семкаджии",отколкото "истински" фенове.Това също е тема по която трябва да се замислят някои хора.Не може в мач решаващ до голяма степен ако не мястото в седмицата,то поне получаването на огромна доза спокойствие и самочувствие в отбора да има обидно малко публика на Тича.И ако някои колеги смятат да се оправдават само със състоянието на Тича/не че на мен ми харесва и ме е срам,макар и да нямам вина за това/,нека си спомнят,или поне прочетат при какви условия се е играело преди на Тича и как са ставали шампиони и носители на купи играчите от нашето славно минало.А и химически тоалетни е нямало тогава.Знам че живеем в 21 век,но говорим за други качества,липсващи на публиката в момента.Такива каквито видяхме един единствен път преди няколко зими,когато част от феновете/поклон пред тях/чистиха снега за да може да се играе мача тогава.От нас/вас в случая/ се иска присъствие и подкрепа,за да може след това отново да гледаме футбол с марка А група.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 24 ное 2013 10:36

Истината е, че в тоя шампионат има 2 отбора които скачат на всеки и това са Берое и Черно Море. Излизат за да вземат максимума от мача. Ама не играели красиво и тъй нататък, все едно, с каквото разполагаш с това играеш. И предпочитам да се играе така, отколкото да се играе отворено и нападателно и да те пребият с 3-4 гола. И двата отбора трябва да са в първите 7, защото ще има повече интересни мачове.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Върни се в “Черно море”