ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен
2:1
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- amstel_beer
- Контакти:
olympic teteven написа:Хикс и първо място в групата
... и с голове, разбира се. Напред Лудогорие!

- DrAvalanche
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Ако ще хулите , моля да не пишете въобще. На Киро не му е до 4-те млн. лева , защото ще даде 16 . Дето са 16 там са и 20 . Въпроса е принципен и аз твърдо подкрепям мнението , че държавата и общините не се интересуват от спорта , а трябва да са пряко отговорни ! Ако има някой , който не го е разбрал де ..
Принципен е въпросът. Колкото е принципен и въпроса с мошенгиите около БМФ
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- 1Neutralen
- Контакти:
Дано стане хубав мач. Това е важното.
Ивайло Лудогорец написа:Дано Кирето му писне и да направи стадиона в Разград , ние да си го пълним догодина в ЕКТ . 8-10 000 ще е достатъчно да побира желаещите от региона да гледат мачове от ЕКТ , дай Боже отново групи ако не на ШЛ поне на ЛЕ .
Дано ви го направи стадиона.10 000 хил. стадион ще ви е перфектен.
-
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Ако ще хулите , моля да не пишете въобще. На Киро не му е до 4-те млн. лева , защото ще даде 16 . Дето са 16 там са и 20 . Въпроса е принципен и аз твърдо подкрепям мнението , че държавата и общините не се интересуват от спорта , а трябва да са пряко отговорни ! Ако има някой , който не го е разбрал де ..
Ае м'че, туй стадионче в Разград струва не повече от 7-8 милиона лева.Половината че и горница ще ви ги даде държавата, а Киро Гела ще даде само около 3-4 милиона.Тия бабини деветини че щял да даде 16 милиона, да ходи да ги разправя на бабите от неговото село

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
DrAvalanche написа:Ивайло Лудогорец написа:Ако ще хулите , моля да не пишете въобще. На Киро не му е до 4-те млн. лева , защото ще даде 16 . Дето са 16 там са и 20 . Въпроса е принципен и аз твърдо подкрепям мнението , че държавата и общините не се интересуват от спорта , а трябва да са пряко отговорни ! Ако има някой , който не го е разбрал де ..
Принципен е въпросът. Колкото е принципен и въпроса с мошенгиите около БМФ
Не ми пука . Не съм наясно кви са схемите там . Знам само, че по комунистичеко в едно предприятие ( пак е принципно) ако работят 2000 човека , то половината като ги питаш " какво работиш ?" , немогат да ти отговорят . Незнам дали такава е ситуацията около БМФ , но както казах не ме инт особено .
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
allez_les_blues написа:Ивайло Лудогорец написа:Ако ще хулите , моля да не пишете въобще. На Киро не му е до 4-те млн. лева , защото ще даде 16 . Дето са 16 там са и 20 . Въпроса е принципен и аз твърдо подкрепям мнението , че държавата и общините не се интересуват от спорта , а трябва да са пряко отговорни ! Ако има някой , който не го е разбрал де ..
Ае м'че, туй стадионче в Разград струва не повече от 7-8 милиона лева.Половината че и горница ще ви ги даде държавата, а Киро Гела ще даде само около 3-4 милиона.Тия бабини деветини че щял да даде 16 милиона, да ходи да ги разправя на бабите от неговото село
"Ти къщичка за птички строил ли си "

LSFC 1914 написа:1Neutralen написа:LSFC 1914 написа:1Neutralen написа:LSFC 1914 написа:Едва ли ще има повече от 1000 човека на стадиона. Очаквам и първа загуба за Лудогорец в ЛЕ. 1:3
Поне 5000 ще има със сигурност.
Едва ли 5000 ще тръгнат от Разград за София.
Няма да са само от Разград.
Е кой друг ? Освен купените подлоги на Домуса ?
За щастие сред българските футболни фенове има много хора, които не са нелепи екземпляри като теб. Имаше по няколко хиляди в мачовете срещу доста по-слабо интересни съперници като Динамо Загреб и Черноморец Одеса. Наистина ли мислиш, че срещу ПСВ ще има няколко пъти по-малко хора? Още повече, че този мач Лудогорец го играе като сигурен излизащ от групите и борещ се за първото място.
Колко от тези хора са свързани с Разград, дали пътуват и с какво е друга тема.
[center]
[/center]

Глупаци скапани играе Български отбор и всички трябва да сме за него ,защото тои прославя България а не само себе си.И носи коефицент освен за себе си така и за България .Тук няма Левски няма Цска всички за България които е против да се застреля
.