XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив
Бах ги тия на смляха.. Пенсионери и дървета футбол не играят. То добре, вярно Лудогорец са класи над всички български отбори ама ние дори не можем да им се противопоставим. Ужас. Вратаря не знам наще какво го хвалите. Заедно с Камбата, Здравко и ехеее още една камара играчи да си събира багажа и доскив. Честита победа на Лудогорците.
iliyan написа:емо73канар написа:Победа за Локото,0:1.
И аз така мисля ! 0:1 - време е за приземяване на зелените апове !
"факири"
Честита победа.
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0
Както се вика-класика майка.От Локото пак бяха паркирали автобуса и гледаха да додрапат без гол,но не се получи.Любимец на публиката-Здравко космодиска.Наздраве за победата Лудогорци.
Честита победа на Лудогорец! Първото полувреме пълно доминиране над съперника, с много и разнообразни атаки. През второто полувреме вече мисълта май беше насочена към предстоящия мач, тогава и Локомотив се опита да задържи по-дълго като видяхме и една-две хубави комбинации от тях. Накрая Кейсара се разигра отдясно и падна и третия гол. Важни три точки, идва много важен мач срещу ПСВ. Успех на Лудогорец!
iliyan написа:емо73канар написа:Победа за Локото,0:1.
И аз така мисля ! 0:1 - време е за приземяване на зелените апове !
Голям познавач
Орлите волно летят, охлювите пълзят по черната земя
Да вземат тия Лудогорци да поизчакат охлювите
- 1Neutralen
- Контакти:
Честито Лудогорци! Уникална игра, страхотен мач!
Мач - тема за размисъл за всички грамофонни плочи относно Лудогорец, недадени дузпи и т.н.
Локо излязоха да играят като мъже и загубиха като мъже. Едни други излязоха като една друга категория и сега още реват по съответния начин.
Честита победа! Не очаквах да е толкова лесно, но когато съперникът позволи на Лудогорец да играе, а и когато орлите имат мотивация, става страшно.
Наблюдаваме откъсване, нещо което все не можехме да осъществим преди.
Локо излязоха да играят като мъже и загубиха като мъже. Едни други излязоха като една друга категория и сега още реват по съответния начин.
Честита победа! Не очаквах да е толкова лесно, но когато съперникът позволи на Лудогорец да играе, а и когато орлите имат мотивация, става страшно.
Наблюдаваме откъсване, нещо което все не можехме да осъществим преди.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта