30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Re: 30.11 Черно море - Левски 13.00 събота НЮЗ7

Мнениеот KIL » 23 ное 2013 18:14

Ivo-Chernomoretz написа:1:2

Иво,щом "познавач" като теб е дал прогноза за Левски,значи мога да съм по-спокоен - задължително бием! Няма значение каква е цената,тук важна е победата! Айде,МОРЯЦИИИ!!! 1:0 !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 ное 2013 18:18

KIL написа:
Ivo-Chernomoretz написа:1:2

Иво,щом "познавач" като теб е дал прогноза за Левски,значи мога да съм по-спокоен - задължително бием! Няма значение каква е цената,тук важна е победата! Айде,МОРЯЦИИИ!!! 1:0 !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чудя му се на това момченце. Винаги дава загуба за Черно море, а до преди няколко месеца беше точно обратното. Косьо, да не си му направил нещо в Бургас? :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 23 ное 2013 18:24

Най-сигурната прогноза за мача е,че със сигурност ще е студено и кално( :o много кално :o )Ритане на високо и далеч възможно най-силно.Времето ще е студено и мрачно,е може малко и да поизгрее.Много ще прилича на днешния двубой с Берое и едва ли ще има повече от 1,2 гола.
Надявам се на бойко равенство,но вече без мен.Омръзна ми да давам пари за кюскане,студ,дъжд,псуване и нерви.Като е топло времето се търпи,но това вече не се издържа.Една седалка няма като хората.Много стара песен,но докато тези хора не направят една крачка в посока подобряване на инфраструктурата на стадиона,аз за себе си лично смятам да се лиша от "удоволствието" да съм на стадиона.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 23 ное 2013 18:47

ralimavridov написа:Най-сигурната прогноза за мача е,че със сигурност ще е студено и кално( :o много кално :o )Ритане на високо и далеч възможно най-силно.Времето ще е студено и мрачно,е може малко и да поизгрее.Много ще прилича на днешния двубой с Берое и едва ли ще има повече от 1,2 гола.
Надявам се на бойко равенство,но вече без мен.Омръзна ми да давам пари за кюскане,студ,дъжд,псуване и нерви.Като е топло времето се търпи,но това вече не се издържа.Една седалка няма като хората.Много стара песен,но докато тези хора не направят една крачка в посока подобряване на инфраструктурата на стадиона,аз за себе си лично смятам да се лиша от "удоволствието" да съм на стадиона.

Приятелю, ти 4акаш от ТИМ да създадат или изградят нещо добро, позитивно :!: :?: Много си наивен за съжаление, защото си ли4и 4е си интелигентен 4овек, по принцип. Преди време, М.Митев в едно интервю се беше оплакал, 4е не е полу4ил благодарности за третото място, но ТИМ кога ще ни благодарят на нас, 4е си траем и ги търпим да си правят каквото си искат във Варна и целия град е техен.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 ное 2013 19:14

Въпреки неубедителната ни игра последно време се надявам,след червения рев да последва и такъв син. ;) :mrgreen:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 23 ное 2013 19:25

Срещу така наречените ''грандове'' нямаме слаб мач.Мотивацията е важна.1-0///
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 ное 2013 19:46

За мен мача с Берое щеше да покаже какви са тенденциите и нагласите във футбола на ниво А група тази година.И той го показа в пълна сила.Левски и Локо пд "пуснаха" на Берое за да има после от кого да вземат точки.Пратиха удобен съдия който да наклони везните в полза на старозагорци и педераста го направи както си трябваше.Изгони ни играч преди дербито с Левски,наклоняваше везните цял мач в полза на гостите и каруцата беше почти обърната.На сините им е ясно че Морето не "пуска" и нямат интерес от нас в първата седмица и благодарение на "другите" начини са готови да ни подлеят вода.Очаквам голямо клане другата седмица във Варна.Дано греша,но надали.Успех на Черно море срещу съдийският отбор.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 ное 2013 21:15

ralimavridov написа:Най-сигурната прогноза за мача е,че със сигурност ще е студено и кално( :o много кално :o )Ритане на високо и далеч възможно най-силно.Времето ще е студено и мрачно,е може малко и да поизгрее.Много ще прилича на днешния двубой с Берое и едва ли ще има повече от 1,2 гола.

+1 нямам какво да добавя
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 ное 2013 21:44

allez_les_blues написа:Във Варна бием през два сезона.Последно бихме през сезон 2010/11 с 3:2, т.е.- ако спазваме традицията е време пак за победа ;) - 1:2 мисля.

Ако пак ви дадат такава дузпа,както тогава може и да биете.Пък ако пак ви пуснат двуметрова засада,като последния път може и наравно да завършим.Но ако поне веднъж играете без (вече) петимата съдии,направо не ви виждам.

Върни се в “Черно море”