Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив "А" група 18 кръг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив "А" група 18 кръг
Много слаб Локо Пд,това 2:0 на полувремето е най-малкото с което се разминавате след 1 полувреме игра.
sandi74 написа:Много слаб Локо Пд,това 2:0 на полувремето е най-малкото с което се разминавате след 1 полувреме игра.
Жив ташак сме. Мача е един!
- greenlandia
Отиват на разлика!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
С това "тренерче" толкова...Имали сме и други пародии за треньор , но този е един от най-големите.Безобразен мач за нашите и отвратителни селяни по трибуните.
- DrAvalanche
- Контакти:
Имам чувството, че се играе приятелски мач. Локо Пд даже и нарушения не правят. Явно се жертват в името на "националната" кауза разград в ект
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Нико написа:С това "тренерче" толкова...Имали сме и други пародии за треньор , но този е един от най-големите.Безобразен мач за нашите и отвратителни селяни по трибуните.
Господинов, Акалски, Марков, В. Георгиев, Й. Тодоров, Тимонов, Якимов, Лазаров, Камбуров, Йовчев, Стефанов... Дали не забравям някого? С такива "звезди" сме пунта мара. Язък за Маламов, Гади, Аймен, Илиадис, Асен Георгиев и Кики. Някои се опитват да играят, на други пък въобще не им се дава шанс. Какво става с Шведа и Юруков?! Дано да ги пусне когато се възстановят. Бахти разградения двор, убиха ми доброто настроение.
Локо се спаси с малко.
soccerav написа:Нико написа:С това "тренерче" толкова...Имали сме и други пародии за треньор , но този е един от най-големите.Безобразен мач за нашите и отвратителни селяни по трибуните.
Господинов, Акалски, Марков, В. Георгиев, Й. Тодоров, Тимонов, Якимов, Лазаров, Камбуров, Йовчев, Стефанов... Дали не забравям някого? С такива "звезди" сме пунта мара. Язък за Маламов, Гади, Аймен, Илиадис, Асен Георгиев и Кики. Някои се опитват да играят, на други пък въобще не им се дава шанс. Какво става с Шведа и Юруков?! Дано да ги пусне когато се възстановят. Бахти разградения двор, убиха ми доброто настроение.
Не са виновни играчите,от септември са валат с парите.
Като оставим слабата игра настрани,нищо неочаквано не се е случило.Лудогорец са класи над останалите в България-факт.
Този отбор е един от най- безличните които съм гледал но на кокича му е кефче.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи