Левски - Литекс 23.11.2013 15:15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Литекс 23.11.2013 15:15
Тичане, точни подавания, сравнително малко брак, желание и повече голове отколкото точни удари в останалите мачове - и да е купен мачът, тези неща трудно се уреждат.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Аз лично не знам защо с такава насмешка се гледа на Старокин. В Черноморец съвсем не беше лош играч. Лично аз нееднократно съм казвал мнението си,че на него му имам много повече вяра отколкото на Пинто,Минто и така нататък. Не може да се отрече,че във всеки мач се хвърля на максимум и не се пести. Според мен трябва да му продължат договора.
За мача - купен,както всеки,в който Левски бие
Играха с желание. Има много да се работи в защитата. 2ма качествени защитника + 1 или 2ма халфа и отборът ще тръгне
За мача - купен,както всеки,в който Левски бие

110 години любов!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
milen.hristov написа:Последните две седмици и фенове и клуб правят страшно много хубави неща с благотворителните дейности, и се вижда, че и Господ ни погледна днес.
Аз да пратя още некои СМС тогава че да ни погледне и следващия мач?!
Това в кръга на шегата..
Иначе не очаквах нищо такова, 4:1 си е бой както и да го гледаме. Е, и късмет имахме ама.. няма да придиряме, важното е че не само бихме ами и стана с разлика и без спор дали е заслужено!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Наред с познатите слабости днес се видя и нещо хубаво най-сетне! Това вече прилича на Левски. Литекс си отнесоха боя арабия, жалко, че не влезе и пети гол, но да не придиряме-доволно! Има светлинка в тунела, и тя идва не толкова от победата и разгрома, а от видяното на терена.
Честито на всички левскари и ядец за вразите!
Честито на всички левскари и ядец за вразите!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- DrAvalanche
- Контакти:
allez_les_blues написа:...Обаче странна работа, като влезе Блажевич, и опасните атаки на Литекс изведнъж секнаха.А преди това- две греди, гол, плюс още две много опасни ситуации...не искам да кажа че Пацо е виновен за нещо, просто отбелязвам фактите
Дано и Здравков да ги е отбелязал
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- blue avalanche
- Контакти:
Сега очаквам да започнат изказванията как Литекс са ни легнали и да почнат "анализите" колко "подозрителна" е играта им в защита...

Blue Mind написа:Левски тотално надигра Литекс ,предполагам ,че или са ни легнали или просто мача е бил уреден .
След този мач съм убеден ,че Литекс са ни станали сателит без да разберем кога.
СПУКАНОГЪРНЕ
- GA_ veliki
- Контакти:
Явно мястото на Бру не е опорен халф. Учудващо добре "Левски" беше подреден в халфовата зона.За първи път от много време видях доста "втори топки" попадаха в нас, видях добро припокриване и в по-голямата част от мача добро уплътняване на терена.Надявам се да продължат така
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
LSFC 1914 написа:Blue Mind написа:Левски тотално надигра Литекс ,предполагам ,че или са ни легнали или просто мача е бил уреден .
В този мач играчите играха със сърце и душа! Само така се постигат победи. Определено това ни е най-добрия мач от началото на първенството.
Бях саркастичен,по повод вечното оправдание на някой чужди фенове,когато Левски играе добре

- Der Schmarotzer
- Контакти:
Нищо не играещият Левски срещу поредния надут журналистически балон - Литекс. Добре, че поне нашите играха на кръв и ни покри късметът. В 4/5 от мача Литекс правеха каквото си поискат в средата на терена - едва в последните минути се промениха нещата, когато Литекс отпаднаха психически. Ако не се намери нормален треньор от класа и да го оставят да работи ще си кретаме така - на мускули и на късмет. Спортно-техничесвки сме много, ама много зле. Средната линия с Гаджев и Бру е за отбор в долната половина на таблицата. За какъв чеп Бру отново е на терена? Един гол след случаен рикошет не оправдава треньора. За защитата - поредната среща с дупки. Туре, започва като Гари - ако се опита да мисли преди да получи топката, а не след като я получи, би изглеждал по друг начин, е и нямаше да е в Левски, ама това е друг въпрос. Липсва нормалният извеждащ голов пас. Единственото, което ми хареса е себераздаването, с изключение на малки периоди от игровото време. Съдията през втората половина на второто полувреме май нещо се беше объркал с нарушенията и картоните, слава Богу, не беше решаващо за мача, но за съжаление ще е решаващо за първенството като цяло. И отново неадекватно интервю на Батков, добре поне, че беше след мача
.

Ние сме Левски, Левски (София)!!!