23.11 Черно море - Берое 13.00 събота
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 23.11 Черно море - Берое 13.00 събота
Красив изравнителен гол на Коконов.Факт.
пак спестиха картонче за бироето......всеки фаул е за марулите.....и пак не става
Логично равенство.Много важна точка за Берое,тази точка и гола който отбелязахме на Тича може да се окажат много важни в борбата за първата седмица.Няма мое,няма твое,светът е Берое.
Жалко загубихме спечеления мач. Може би много тънка засада, но няма как да я види страничния. Видя се много ясно кои ритаха като магарета. Загубихме двама (може би) за важния мач с Биовет.
И тази нива не е за футбол-догодина не трябва да получава лиценз.
И не започвайте пак като есента, защото днес бяхте гола водица.
И тази нива не е за футбол-догодина не трябва да получава лиценз.
И не започвайте пак като есента, защото днес бяхте гола водица.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
-
- Контакти:
кой се рита като магарета бе село, я си виж отбора 1во - пред наказателното ви поле всяко съприкосновение е фал
-
- Контакти:
село, айде 1во виж влизанията на ваште играчи и най-вече накрая как Здравко Илиев качи на ските Сашо и тогава ми коментирай кой бил ръгач
Слаб мач и селски футбол. Повече няма какво да се каже за мача.
Пс. Гола на Коконов беше страхотен (остана впечатление за засада, но на видеото се вижда, че са на една линия).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=680tkwH5jJs&feature=c4-overview-vl&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]
Пс. Гола на Коконов беше страхотен (остана впечатление за засада, но на видеото се вижда, че са на една линия).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=680tkwH5jJs&feature=c4-overview-vl&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]
Последна промяна от greenpeak на 23 ное 2013 15:40, променено общо 1 път.
Окоро не става.
Поздравявам Берое.
Слаб мач и на двата отбора, но може би наистина терена не позволява повече в момента.
Мисля, че Коконов може да изиграе няколко мача като титуляр.
Имахме си положенията, но пак не ги отбелязахме.
Наско също ми хареса за малкото време, което престоя на терена.
Ще берем ядове със сините от София.
Поздравявам Берое.
Слаб мач и на двата отбора, но може би наистина терена не позволява повече в момента.
Мисля, че Коконов може да изиграе няколко мача като титуляр.
Имахме си положенията, но пак не ги отбелязахме.
Наско също ми хареса за малкото време, което престоя на терена.
Ще берем ядове със сините от София.
BEROE_StZ написа:Двама играчи ни контузихте бе село![]()
Коментар имате ли, или почвате като фенчетата на Биовет?
Няма по-големи ръгачи от Черно море....
За вас всички са ръгачи. Играете като ръгбисти, а искате срещу вас да са като балерини.
Груба игра на Бирое, съдията гледаше само с дясното око.
Окоро повече не искам да го виждам. Заради него изпуснахме супер качествен футболист като Цион Цемах, от когото лъхаше абсолютна класа само за 45 мин. без никаква подготовка ..отлично спиране, владение на топката и подаване. Гонзо избра тъпия Окоро само заради това, че беше повече време тук и се представяше сравнително успешно. Но в същата контрола си пролича, че е много по-разпилян и явно головете му са били повече плод на случайност отколкото на класа. Още ме е яд за израелеца!!! А Окоро не искам да го виждам, защото освен че не притежава нужната класа за чужденец в отбора ....направи тотална простотия в един от най-важните мачове за отбора, срещу пряк конкурент за 7 място и е цяло чудо, че свършихме наравно накрая!!! Признавам, че имах съмнения относно качествата на Коконов в началото, но момчето се бори и показва желание и добра игра ...надявам се да получава повече шанс занапред за сметка на Окоро.