Български милионер може да поеме издръжката на френски клуб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Български милионер може да поеме издръжката на френски клуб

Мнениеот badboy95 » 23 ное 2013 12:53

25-годишният български милионер Даниел Димов може да поеме издръжката на третодивизионния френски клуб Руан. Освен, че ще финансира тима, двукратен шампион на Франция - 1940 и 1945, Димов ще води там и родни футболисти, първият от които е бившият национал Георги Какалов.

Президентът на отбора Фабрис Тарди потвърди, че води преговори с Димов.

„Даниел Димов действително се свърза с нас. Ние говорихме за възможността той да спонсорира отбора. Това обаче, не е само въпрос на пари. Той е страстен, нетърпелив да стъпи в региона и знае как издържа един футболен клуб“, коментира Тарди пред paris-normandie.fr.

Димов разкри, че преговорите са в напреднала фаза и той е готов да помага на френския клуб.

„Ние име предложихме нашата помощ. Български футболисти могат да подсилят отбора, а това ще позволи на клуба да се развие по-бързо и да спечели промоция за по-горната дивизия“, сподели Димов.

„Ако президентът и треньорът искат, още през януари няколко български футболисти могат да подсилят отбора. Георги Какалов е един от играчите, които може да заиграе в Руан, ако сделката стане факт“, каза още 25-годишния български милионер.

Източник: http://gong.bg/view_article.php?article_id=386939

Какво смятате, дали е истина? Не е ли жалко, че българи инвестират в чужди отбори? :(
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Български милионер може да поеме издръжката на френски клуб

Мнениеот boabbb » 23 ное 2013 12:56

Нещо ми е съмнителна работата. На 25 бил, пък милионер, а и аз съм на толкова, пък съм изкарал само няколкостотин хиляди :mrgreen: Интересно ми е кой е баща му? 150% е някое комунистичско величие, ако не баща му, то дядо му :lol: Тия с милионерите в чужбина ги гледахме и в Бай Брадър, мисля имаше някакъв :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 23 ное 2013 13:11

boabbb написа:Нещо ми е съмнителна работата. На 25 бил, пък милионер, а и аз съм на толкова, пък съм изкарал само няколкостотин хиляди :mrgreen: Интересно ми е кой е баща му? 150% е някое комунистичско величие, ако не баща му, то дядо му :lol: Тия с милионерите в чужбина ги гледахме и в Бай Брадър, мисля имаше някакъв :mrgreen:

И на мен ми мина тази мисъл през главата. Интересно, дали някой знае нещо повече за този човек? :?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 23 ное 2013 13:25

Жалко предателче! Български клубове почти всяка година не завършват сезона по финансови причини, други пък са на ръба на фалит, а тоя ще си инвестира средствата в град, където повечето не ни знаят дори на картата къде сме.

Друг е въпросът, че хора като Домусчиев и Гришата изливат по един самосвал пари в наши клубове, но не получават нужното уважение, дори напротив - хули и обиди. :(

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 ное 2013 13:27

Браво на "милионера", проблемът е че Руан се намира в шеста дивизия, а не в трета. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 ное 2013 13:32

boabbb написа:Нещо ми е съмнителна работата. На 25 бил, пък милионер, а и аз съм на толкова, пък съм изкарал само няколкостотин хиляди :mrgreen: Интересно ми е кой е баща му? 150% е някое комунистичско величие, ако не баща му, то дядо му :lol: Тия с милионерите в чужбина ги гледахме и в Бай Брадър, мисля имаше някакъв :mrgreen:

Или има богати родители, или е дете-чудо, или умее далаверите. ;)

Да харчи парите си, както пожелае. Нито е моя работа, нито ме интересува.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 23 ное 2013 13:39

Red_Pride написа:милионерче не се подигравай ти :lol: :lol:

Хайде бе, отворко, хайде... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 23 ное 2013 13:42

Не го бройте тоя само много говори и после се изнизва. Искаше уж при нас да дава пари и изчезна просто си направи реклама, после и Марица искаше уж да я възражда и там изчезна и явно е подхванал поредната пиар акция.

Върни се в “Футбол - Свят”