Иначе се надъхвате порядъчно!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:memnto написа:Падате си сериозно този мач!
Сериозно???
memnto написа:Значи според теб не може да паднете и мачът да се играе честно?![]()
Доста високомерно, но предполагам е предвид 100 годишнината ви.![]()
blue avalanche написа:memnto написа:Значи според теб не може да паднете и мачът да се играе честно?![]()
Тази година няма ли Директива???
Lovech_1876 написа:eelche написа:
Много стабилен отбор - голобради юноши,дето само късмета ги покри да не ги шибнем там...Те имат само едно единствено оръжие и това е съдията-направо да ангажират Н.Йорданов-Лекето или Шуменския педро,това са им опциите преди сблъсъка с ранения гигант "Левски".Очаквам в дните преди сблъсъка ръководителите им начело с 10-те дихона тъпота да напълнят памперса от рев и вой срещу нас,ама ние ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ТАКА!
САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ,ТРЯБВА ФУТБОЛНО ОБЕДИНЕНИЕ СРЕЩУ БАШИБОЗУЦИТЕ ОТ РАЗГРАД,БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!
Много неадекватно мнение ! Май някой друг е напълнил памперса.
Трудно играем на този стадион,в каквато и форма да са двата отбора все ще намерим начин да им подарим 1 или 3 точки.Дано не,но мисля,че ще е 1:0 или 2:1.
memnto написа:blue avalanche написа:memnto написа:Значи според теб не може да паднете и мачът да се играе честно?![]()
Тази година няма ли Директива???
Вие ги изготвяте, аз не знам.
А и аз говоря сериозно, вие де ли се чудите как да се заядете. Еи странни "хора" сте това "левскарите".
eelche написа:Lovech_1876 написа:eelche написа:
Много стабилен отбор - голобради юноши,дето само късмета ги покри да не ги шибнем там...Те имат само едно единствено оръжие и това е съдията-направо да ангажират Н.Йорданов-Лекето или Шуменския педро,това са им опциите преди сблъсъка с ранения гигант "Левски".Очаквам в дните преди сблъсъка ръководителите им начело с 10-те дихона тъпота да напълнят памперса от рев и вой срещу нас,ама ние ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ТАКА!
САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ,ТРЯБВА ФУТБОЛНО ОБЕДИНЕНИЕ СРЕЩУ БАШИБОЗУЦИТЕ ОТ РАЗГРАД,БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!
Много неадекватно мнение ! Май някой друг е напълнил памперса.
Трудно играем на този стадион,в каквато и форма да са двата отбора все ще намерим начин да им подарим 1 или 3 точки.Дано не,но мисля,че ще е 1:0 или 2:1.
Кое му е неадекватното? Че Дихонов е тъпунгер,че всеки път бият делегацията на Литекс на Герена,че Г.Ганчев е областен валия на Ловеч,че Лекето обича да върти кавали на този който си плати или ...? Левски е в криза,в сериозна криза-ФАКТ!Обаче е факт,че ви изпуснахме в първия мач,както и че срещу нас играете винаги на кръв,докато срещу "харизмата" играете ганкиното?
Айде моля ти се,и ти и аз знаем много добре,че това е повече от мач и винаги става много напечено когато играем с вас най-чвсто заради методите,които се опитвате да използвате за да ни победите.Мога да пиша още много,но не виждам смисъл.
САМО ЛЕВСКИ !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта