Агент на ФИФА: Меси напуска Барса през лятото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Агент на ФИФА: Меси напуска Барса през лятото

Мнениеот paceto » 22 ное 2013 22:25

terrorist написа:1 Нз какъв е този мениджър и до колко може да му се вярва
2 Ако всичко което казва този пич е вярно, хайде да помислим
2.1 Меси бил предаден, според мен става въпрос за проблемите с данъчните- къде богатите хора никога няма да имат проблеми с данъците ;)
2.2 Искал по-висока заплата, колко клубове може да си позволят заплатата на Меси :o
2.3 Близко било да Каталуня, вярно Париж е близко, но.... :shock: Монте Карло е по-близко

Не се тревожи има кой да му осигури заплатата, така че това не е проблем за клуб, който ще си позволи да извади и високата сума за него.
За да си позволи да извади голямата сума за него, а тя наистина няма да е малка изобщо ще имат пари и да му дават по 20 млн. заплата :)

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 22 ное 2013 23:01

тоя Агент може да ме хване за моя агент :mrgreen: :mrgreen: Меси ще играе до края на кариерата си в Барселона, най-много като стане на 36-7 да порита 1-2 години в Аржентина.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 ное 2013 23:39

paceto написа:
fcb_bg написа:Това ако е вярно, ще съм изненадан. Но не и разочарован, защото в момента Меси единствено пречи на отбора.

Това не го очаквах от фен на Барселона дори и с ирония да го напише.

Откакто Меси се превърна в световна величина, клубът, и най-вече отборът са страшно зависими от него. Да разчиташ на един играч си е пагубно. Меси вкарваше като луд на когото дойде, но останалите ни нападатели сякаш изгубиха умението си да бележат покрай него. Каквото и да говорим, успехите на Барселона се дължат на липсата на контузии на Меси през златния период на отбора при Пеп. Българите му казват мечешка услуга. Спомнете си колко вкара Педро в деботния си сезон (или в следващия, ако не се лъжа) и колко впоследствие. Някой ще ме сметне за луд, да, Меси е гений, но да видим и другата страна. Когато триото Ето'о Меси Анри вкраваше 100 гола на сезон разпределени 35 40 25, нещата изглеждаха съвсем различни от Меси 60, Санчес 18, Педро 15, Вия 20. В края на миналия сезон Меси се счупи и знаем какви мъки последваха. защото просто всеки е свикнал Меси да вкарва и вади мача, а другият вариант без него не е игран никога. Е,да, случвало се е в 20на мача, повечето от които безсмислени Барса да печели без Меси. Но Барса с Меси и Барса без Меси са 2 различни неща. 2ит вариант си иска време, иска си обиграване и напасване.
Ако някой още си мисли, че съм луд, да си спомни как Меси влезе на 1 крак в мача с ПСЖ и как повлия на отбора. Но до преди влизането му гледах съвсем друг отбор, поствен в ситуация която му е напълно непозната.

Това важи и за Реал със зависимостта от Роналдо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 ное 2013 23:47

Отборът се казва Байерн Мюнхен.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 23 ное 2013 02:58

fcb_bg написа:
paceto написа:
fcb_bg написа:Това ако е вярно, ще съм изненадан. Но не и разочарован, защото в момента Меси единствено пречи на отбора.

Това не го очаквах от фен на Барселона дори и с ирония да го напише.

Откакто Меси се превърна в световна величина, клубът, и най-вече отборът са страшно зависими от него. Да разчиташ на един играч си е пагубно. Меси вкарваше като луд на когото дойде, но останалите ни нападатели сякаш изгубиха умението си да бележат покрай него. Каквото и да говорим, успехите на Барселона се дължат на липсата на контузии на Меси през златния период на отбора при Пеп. Българите му казват мечешка услуга. Спомнете си колко вкара Педро в деботния си сезон (или в следващия, ако не се лъжа) и колко впоследствие. Някой ще ме сметне за луд, да, Меси е гений, но да видим и другата страна. Когато триото Ето'о Меси Анри вкраваше 100 гола на сезон разпределени 35 40 25, нещата изглеждаха съвсем различни от Меси 60, Санчес 18, Педро 15, Вия 20. В края на миналия сезон Меси се счупи и знаем какви мъки последваха. защото просто всеки е свикнал Меси да вкарва и вади мача, а другият вариант без него не е игран никога. Е,да, случвало се е в 20на мача, повечето от които безсмислени Барса да печели без Меси. Но Барса с Меси и Барса без Меси са 2 различни неща. 2ит вариант си иска време, иска си обиграване и напасване.
Ако някой още си мисли, че съм луд, да си спомни как Меси влезе на 1 крак в мача с ПСЖ и как повлия на отбора. Но до преди влизането му гледах съвсем друг отбор, поствен в ситуация която му е напълно непозната.

Това важи и за Реал със зависимостта от Роналдо.

А Реал дали не играеха много по-слабо преди Роналдо да отиде там? Особено в ШЛ бяха трагични.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 ное 2013 07:12

AMG написа:
mistreated написа:А редно ли е Неймар да взима повече пари от него? Говорим за 4-кратен носител на златната топка и трикратен на златната обувка. Не знам дали осъзнавате точно за какво става въпрос.

Неймар взима 7 милиона евро.
Меси взима 16 милиона евро.
По мои прости сметки, едното е по-малко от другото.
Офтопик:
Може и да греша.

wolf написа:Трансфера в възможен по две причини
Първо за Адидас е много важно най-важния им рекламен артикул да премине в отбор с Адидас, защото Барселона няма да смени найк.

ПСЖ също са с Nike :)

Кой говори за ПСЖ в случая? И не, Барселона няма да смени Найк защото Найк ще си утрои офертата но няма да остави златната кокошка Барселона. Видяхме какво могат да предложат като пари за посредствения в момента Манчестър Юнайтед. Барселона са силен магнит в маркетинга и е абсурдно някой дори да допусне както че Адидас ще пусне Реал /най-големия си отбор/ така и Найк да пусне Барселона /също топ отбора си заедно с Юнайтед./

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 ное 2013 08:57

Parmalat написа:Отборът се казва Байерн Мюнхен.

А-а, не. Без тоя градински гном в Байерн :!: Байерн играе най-добрия футбол в Европа вече повече от 2 години без подобни "звезди". Още повече, че в Германия никой няма да го търпи да се прави на отворен като в Барселона. Най-много да получи 2 шии от Швайнщайгер и да се усети къде му е мястото. :mrgreen: Иначе парите няма да бъдат проблем за Байерн, все пак говорим за един от най-богатите, ако не и най-богатия отбор в Европа ( ако мислите за Сити, ПСЖ или Монако, си помислете какво става с тях ако благодетелите им се откажат - като с Малага ;) ). Не бих заложил, че Меси ще завърши кариерата си в Барселона. Поне съдя от себе си, ако бях на негово място, бих искал да се пробвам поне в 1 друг клуб в Европа - в Англия например. ПСЖ не е сериозна дестинация, въпреки парите - все пак Лига 1 е далече от класата на големите европейски първенства ;) Ако наистина се случи подобно нещо ето фаворитите за Меси - Байерн, Челси, на трето място е някоя руска лудост от типа на "Хълк и Витцел " :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stoyan7
Контакти:

Мнениеот Stoyan7 » 29 ное 2013 23:17

аз такива глупости не съм чувал скоро... но ето че вече ги има .Адидас имат голямо влиание и те могат да изиграят голяма роля ...има некъв шанс но е почти никъв
САМО REAL MADRID C.F. И A.C. MILAN

Върни се в “Барселона”