NBA 2013-14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: NBA 2013-14

Мнениеот boabbb » 22 ное 2013 14:03

Kamisha написа:http://allball.blogs.nba.com/category/shaqtin-a-fool/?ls=nbahpsplit1 - :lol: големи идиоти са тея 2мата (Шак и Кени Смит) :lol:
Инак тая нощ ще се става ранко,защото има 2 страхотни срещи,в които здраво ще стискам палци на Мемфис (приемат Спърс,които са 8 поредни победи) и ест на БУЛС (при визитата на приятната изненада Портланд,които също като ''шпорите'' са с 8 поредни победи) :!:

Скола :!: Мега-тъп :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 23 ное 2013 02:27

[/quote]Скола :!: Мега-тъп :mrgreen: :lol: [quote]
Що бе,мен па ме изкефи как се бе нахъсал :lol: Ест за него гласувах ;)
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 ное 2013 08:36

Много добър мач за Лейкърс днес. Успяха да прекършат един нахъсан тим, макар че Уориърс бяха без звездата си Къри. Останалите го заместиха подобаващо. Добър мач за Лейкърс на Гасол, който отново е с дабъл-дабъл. Джордън Хил бе на крачка от дабъл-дабъл, като една борба го лиши от това. Фармър пък бе на 2 асистенции от дабъл-дабъл и това бе най-добрият мач за него, който съм гледал. Добър мач за Йънг и Блейк. Общо взето Лейкърс надстреляха Уориърс, а Уориърс надбориха Лейкърс. В крайна сметка бе спокойно до края. ;) Интересно е, че този сезон без Кобе точковите показатели на Гасол са се влошили, което лично аз си обяснявам с това, че към него е концентрирано по-голямо внимание от противниците.
Днес в последните секунди Портланд затвърдиха доминацията на западните отбори срещу източните, което придобива доста големи размери. За справка, колкото и относително да е това за момента, че 8-мият на запад би бил 4-ти на изток и като изключим Юта, зад предпоследния на запад биха останали 8 тима на изток. ;) Нещо подобно се получава и в хокея в момента, дори и още по-фрапиращо. Там 8-мият на запад Лос Анджелис Кингс би бил първи на изток. :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 23 ное 2013 17:06

Сутринта ставах да гледам Блейзърс - БУЛС,но мисля да си спестя всякакви анализи и да кажа само,че утре вечер ще гледам гостуването на моите любимци в LA със свито сърце,поради този мн неприятен за мен,а и за всички запалянковци на Чикаго миг - http://www.nba.com/games/20131122/CHIPO ... tml?ls=slt :(
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 ное 2013 06:52

Ужасна новина за Чикаго булс и всички фенове на НБА - плеймейкърът на "Биковете" Дерик Роуз е със скъсан менискус на дясното коляно и ще бъде опериран, което ще го извади от строя до края на сезона. 25-годишният гард е преследван от лош късмет. Той пропусна целия минал сезон заради тежка контузия на лявото коляно, а ето, че сега, едва в началото на настоящия редовен сезон на НБА, талантливият баскетболист отново е принуден да се възстановява от сериозна травма.

Край на кариерата 100 %.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 ное 2013 09:15

Drunken_Master написа:
Ужасна новина за Чикаго булс и всички фенове на НБА - плеймейкърът на "Биковете" Дерик Роуз е със скъсан менискус на дясното коляно и ще бъде опериран, което ще го извади от строя до края на сезона. 25-годишният гард е преследван от лош късмет. Той пропусна целия минал сезон заради тежка контузия на лявото коляно, а ето, че сега, едва в началото на настоящия редовен сезон на НБА, талантливият баскетболист отново е принуден да се възстановява от сериозна травма.

Край на кариерата 100 %.

Млад е още, ама натам отиват нещата :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 26 ное 2013 13:56

Не го отписвайте с лека ръка Роуз ! Вярно е че,мн му се насъбра за малък период от време,но аз вярвам,че ще превъзмогне травмите и ще се върне по-силен от всякога следващия сезон :!:
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 29 ное 2013 15:59

Drunken_Master написа:

Край на кариерата 100 %.

Силно се съмянвам. Връзките бяха доста по-сложна контузия и се виждаше, че с всеки изминал ден нещата бавно, но сигурно вървяха към връщане на старата форма. Не казвам, че сега е лека контузия, но смятам, че все още не си е казал последната дума с играта.
П.С.-Аз лично смятам, че ще бъде готов за игра (при евентуално добро представяне на Булс) когато дойдат плейофите.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 дек 2013 22:58

СТАТИСТИКА ДО 2.12.2013

Точки:
1.К.Дюрант (Оклахома) - 28.3 с/м
2.К.Антъни (Никс) - 26.3 с/м
3.Л.Джеймс (Маями) - 26.2 с/м
4.П.Джордж (Индиана) - 23.8 с/м
5.К.Лав (Минесота) - 23.7 с/м

Борби:
1.К.Лав (Минесота) - 13.6 с/м
2.Д.Джордан (Клипърс) - 12.8 с/м
3.Д.Хауърд (Хюстън) - 12.4 с/м
4.А.Дръмънд (Детройт) 12.2 с/м
5.Н.Вучевич (Орландо) - 11.1 с/м

Асистенции: (специално за блуевалендж)
1.К.Пол (Клипърс) - 12.1 с/м
2.Д.Уол (Уизардз) - 9.0 с/м
3.С.Къри (Уориърз) - 8.7 с/м
4.Р.Рубио (Минесота) - 8.5 с/м
5.Б.Дженингз (Детройт) - 8.4 с/м

Чадъри/Блокади:
1.А.Дейвис (Пеликанс) - 3.6 с/м
2.Р.Хибърт (Индиана) - 3.6 с/м
3.С.Ибака (Оклахома) - 2.6 с/м
4.Д.Джордан (Клипърс) - 2.2 с/м
5.Д.Хенсън (Бъкс) - 2.2 с/м
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 дек 2013 23:58

Лав е животно.....искам го в Лейкърс :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Баскетбол”