Урни за жребия на СП 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: Урни за жребия на СП 2014

Мнениеот botev1921 » 22 ное 2013 22:54

James Beattie написа:A.... всъщност, все още има от моите играчи :P Ще стискам палци за Автстралия - Лукас Нийл, Тим Кейхил , Марк Шварцер , Джеймс Холънд, Марк Брешиано,и Брет Емертон. Също така и за умразните ми като нация "САЩ". На футболният терен, обаче, имам доста любимци от там. Тим Хауърд, ДаМаркъс Бийзли, Карлос Боканегра , Клинт Демпси, Лендън Донован. Айде, и Англия ще подкрепя, въпреки, че останаха само утрепки там ;)

Трябва да призная, че по-малоумна схема за стискане на палци не бях чувал. Когато всичките играчи, с които си израстнал, се пенсионират предполагам ти ще се насочиш към по-спокоен спорт кат болс или петанка? Какво да кажем по-възрастните, чийто любими играчи вече дори измират - ние направо да си теглим ножа!?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 22 ное 2013 23:06

olympic teteven написа:Чудя се как си решил да пуснеш тема. Спокойно можеше да ни пишеш по едно ЛС на всеки и да ти отговаряме по същия начин. Типично в твой стил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе по темата - вариантът за възможно най-заплетена група е:

Бразилия
Италия
Франция
САЩ

Никога няма да сложат домакина в една група с Италия и Франция. Винаги домакина е с най-лесна група , колкото и жребия да е истински.....

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 22 ное 2013 23:12

veni__85 написа:
olympic teteven написа:Чудя се как си решил да пуснеш тема. Спокойно можеше да ни пишеш по едно ЛС на всеки и да ти отговаряме по същия начин. Типично в твой стил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе по темата - вариантът за възможно най-заплетена група е:

Бразилия
Италия
Франция
САЩ

Никога няма да сложат домакина в една група с Италия и Франция. Винаги домакина е с най-лесна група , колкото и жребия да е истински.....

И това го има в играта. Тогава Аржентина на мястото на Бразилия. Групата ще е не по-малко желязна. А пък и един фаворит по-малко на 1/8 финалите :mrgreen:

Bolt Thrower
Контакти:

Мнениеот Bolt Thrower » 23 ное 2013 00:57

botev1921 написа:
James Beattie написа:A.... всъщност, все още има от моите играчи :P Ще стискам палци за Автстралия - Лукас Нийл, Тим Кейхил , Марк Шварцер , Джеймс Холънд, Марк Брешиано,и Брет Емертон. Също така и за умразните ми като нация "САЩ". На футболният терен, обаче, имам доста любимци от там. Тим Хауърд, ДаМаркъс Бийзли, Карлос Боканегра , Клинт Демпси, Лендън Донован. Айде, и Англия ще подкрепя, въпреки, че останаха само утрепки там ;)

Трябва да призная, че по-малоумна схема за стискане на палци не бях чувал. Когато всичките играчи, с които си израстнал, се пенсионират предполагам ти ще се насочиш към по-спокоен спорт кат болс или петанка? Какво да кажем по-възрастните, чийто любими играчи вече дори измират - ние направо да си теглим ножа!?

Все пак за човека футбола се изчерпва с FIFA 07. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 ное 2013 01:08

В една група ако се съберат: Швейцария, Гърция, Еквадор и Хондурас цял свят ще разбере колко им са тъпи ранглистите ! Водачи на групите трябва да са до сегашните световни шампиони !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 ное 2013 02:11

stefani написа:В една група ако се съберат: Швейцария, Гърция, Еквадор и Хондурас цял свят ще разбере колко им са тъпи ранглистите ! Водачи на групите трябва да са до сегашните световни шампиони !

Глупости! И от какъв зор Англия и Уругвай примерно трябва да са водачи на групи? :roll:
Защото някога преди много години станали шампиони, тъй ли? :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 23 ное 2013 06:48

botev1921 написа:

Говоря, за футбола на високо ниво, като Световно, Европейско, ШЛ, ЛЕ. Не съм казал, че вече не следя тази игра ;) Само че, вече интересите ми са насочени в друга посока - Футболната Лига. Мога да ти изброя повече играчи на Оксфорд и Нюпорт, примерно, отколкото на Ливърпул, Реал и Барселона :P

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 23 ное 2013 06:59

Bolt Thrower написа:
botev1921 написа:

Все пак за човека футбола се изчерпва с FIFA 07. :lol: :lol: :lol:

CM 2001/02 ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 ное 2013 11:59

olympic teteven написа:Чудя се как си решил да пуснеш тема. Спокойно можеше да ни пишеш по едно ЛС на всеки и да ти отговаряме по същия начин. Типично в твой стил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

+1 :) Странното е, че модераторите дълго време търпят малоумника (който за разлика от някои добродушни форумни идиоти е и агресивен), вместо да го изгонят от форума с перманентен бан по IP... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 23 ное 2013 13:00

Captain Stottlemeyer написа:някои добродушни форумни идиоти

Има един "Бог Слави Трифонов". Както и "М. Стоилов". Тези двамата много ме кефят, сериозно :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”