Урни за жребия на СП 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

allez_les_blues
Контакти:

Re: Урни за жребия на СП 2014

Мнениеот allez_les_blues » 22 ное 2013 21:19

Няма никакво значение какви са урните, тъй като световният шампион е ясен от сега- СКУАДРА АДЗУРА ще спечели пета световна титла, насред дива, изостанала Бразилия. КАЗАХ!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 22 ное 2013 21:32

За мен, това е първото "безлично" Световно първенство. Досега, имах поне по 1 отбор, който да подкрепям на предишните финали. Играчите, с които съм израстнал, вече спират с футбола. Единствено, Нова Зеландия ми беше надеждата за СП 2014, но отпаднаха от Мексико, в плейофа. Те и Мексико са едни вече ... няма го Харед Борхети, Хорхе Кампос... Тръпката към Световно, Европейски, ШЛ, ЛЕ , ми е вече по-малка от тръпката, с която гледам "Дързост и красота". За сега, гледам , чат-пат ЛЕ, защото оня на Тотнъм пуска Брад Фрийдъл да варди и Джърмейн Дефоу, на тези мачове. Хубаво е, че ги има игрите CM, FM, FIFA, TCM , за да си играя и да си припомням старите , славни времена с яките футболисти :oops:

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 22 ное 2013 21:40

Нямам силно изявен фаворит, но все пак ще подкрепям комшиите - Гърция, Босна и Хърватска. Струва ми се дори, че Босна има сили да обърка нечии и други сметки и им желая успех :twisted:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 ное 2013 21:58

Най-много ще стискам палци на Германия, Русия, Италия, Хърватия, Швейцария и Япония. Холандия, Корея, Гърция и Босна също донякъде са ми симпатични, но зависи срещу кого ще играят. Останалите да отпадат възможно най-рано. :twisted:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 22 ное 2013 21:58

A.... всъщност, все още има от моите играчи :P Ще стискам палци за Автстралия - Лукас Нийл, Тим Кейхил , Марк Шварцер , Джеймс Холънд, Марк Брешиано,и Брет Емертон. Също така и за умразните ми като нация "САЩ". На футболният терен, обаче, имам доста любимци от там. Тим Хауърд, ДаМаркъс Бийзли, Карлос Боканегра , Клинт Демпси, Лендън Донован. Айде, и Англия ще подкрепя, въпреки, че останаха само утрепки там ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 ное 2013 22:25

Както винаги, аз съм си за Испания. Имам си обаче и предпочитани отбори от другите континенти: от Азия - Япония, от Африка - Кот д'Ивоар и Камерун (всъщност почти няма африкански отбор, който да не ми е симпатичен - не само от тези 5, а и по принцип), от Северна Америка - Хондурас, от Южна - Еквадор и Уругвай. Ако се задълбоча в Европа, бих се изкефил да се представят силно Франция, Холандия, Босна или Русия. Може би някъде по-назад трябваше да вметна Австралия - винаги са ми изглеждали приятен отбор.
Ако трябва да си избера 3 отбора, биха били Испания, Кот д'Ивоар и Япония, като последните 2 са ми на кантар един спрямо друг. При всяко положение на първо място са ми La Furia Roja. Струва ми се, че при тях има някакво пренасищане, и смятам, че няма да защитят титлата си (всъщност така смятах и за последното ЕП - дано и сега да сгреша). Все пак се надявам да продължат напред поне толкова, колкото да скъсат нервичките на хейтърите, които само чакат издънка на иберийците. :twisted:
Иначе основни фаворити ми се виждат най-вече Бразилия и Германия, но има още поне половин дузина отбори, които да се намесят в битката за титлата. Интересно ми е как ще се представят Колумбия, Белгия, Босна, които прогресират доста напоследък. И определено се надявам да пробие някой африкански отбор - ще се радвам много най-после тим от този континент да влезе в четворката.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 22 ное 2013 22:34

Като часове българско време кога горе-долу ще са мачовете на първенството?

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 22 ное 2013 22:38

Приятната изненада на турнира е Босна! Колумбия трудно бих си ги представил да сътворят нещо запомнящо се. Не че нямат потенциал. Те и на САЩ'94 бяха спрягани дори за един от фаворитите на Мондиала. Но детински грешки ги провалиха. Латиноамериканския манталитет ще заговори и този път.

Така че Босна се надявам да ги посрещнат на летището в Сараево, както нашите национали преди 19 години.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 22 ное 2013 22:40

allez_les_blues написа:Няма никакво значение какви са урните, тъй като световният шампион е ясен от сега- СКУАДРА АДЗУРА ще спечели пета световна титла, насред дива, изостанала Бразилия. КАЗАХ!

Дано насред "дивата" и "изостанала", особено във футболно отношение :) Бразилия, Жабурландия да не мине групата! Само си викам дано, дано, дано...! :lol:

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 22 ное 2013 22:40

Svetlio написа:Като часове българско време кога горе-долу ще са мачовете на първенството?

Като на САЩ'94. Не мога да ти кажа с точност, но долу-горе в този порядък

Върни се в “Футбол - Свят”