Агент на ФИФА: Меси напуска Барса през лятото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pomiqr75

Re: Агент на ФИФА: Меси напуска Барса през лятото

Мнениеот pomiqr75 » 22 ное 2013 18:47

paceto написа:Това не може да сме сигурни дали е така и е само като слух срещу него.
Да се говорят такива неща, когато кораба потъва е лесно, но когато ги дърпа напред никой нищо не смее да каже по този въпрос че бил пречил на отбора.

Ако не беше Меси нямаше да видите три ШЛ и слава за Барселона.
Да и другите имат принос но голям процент на тези успехи се дължат на Меси.

Англия също може да мине за съседна държава на Испания макар и по вода и да е малко нагоре. ;)
А и защо трябва да се приема, че говори за Испания като нашата?Този какъв е по народност Французин?Може да има предвид за неговата страна щом говори "в непосредствена близост до нашата страна" :) Ако е от Франция може да става дума за Германия, а именно при Пеп в Байерн. :)

Той не е агент на Барселона или на някой в Испания, за да се приема че под "нашата страна" има предвид Испания.

Беше пределно ясно, че е така, когато забиваха на пейката централните нападатели и без Гуардиола да го напише в книгата си. В мачовете срещу Челси и Интер липсваха точно такива футболисти.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 22 ное 2013 19:30

Просто Меси иска 18 000 000 euros на година от Варса.

Изображение
Може ли да се вярва на Francois Gallardo ?

1. едва ли има такава длъжност като "агент на ФИФА".
2. Миналото лято той първи обяви , че Gareth Bale ще премине в Real Madrid за €90m.
3. През лятото на 2012 обяви , че Рер ще напусне Варса.
4. На 26.10.2012 обяви, че Villa ще напусне Варса
5. На 15.08.2013 каза, че Озил ще играе в Англия
6. Освен бъдещето на Меси в интервюто си твърди , че Fernando Llorente от януари 2014 ще играе като преотстъпен за "Реал" Мадрид.
7. На 22.05.2013 твърди че Frank Rijkaard ще е новия треньор на Real Sociedad
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 ное 2013 20:41

paceto написа:Това не може да сме сигурни дали е така и е само като слух срещу него.
Да се говорят такива неща, когато кораба потъва е лесно, но когато ги дърпа напред никой нищо не смее да каже по този въпрос че бил пречил на отбора.

Ако не беше Меси нямаше да видите три ШЛ и слава за Барселона.
Да и другите имат принос но голям процент на тези успехи се дължат на Меси.

Англия също може да мине за съседна държава на Испания макар и по вода и да е малко нагоре. ;)
А и защо трябва да се приема, че говори за Испания като нашата?Този какъв е по народност Французин?Може да има предвид за неговата страна щом говори "в непосредствена близост до нашата страна" :) Ако е от Франция може да става дума за Германия, а именно при Пеп в Байерн. :)

Той не е агент на Барселона или на някой в Испания, за да се приема че под "нашата страна" има предвид Испания.

Не е вярно, че ако не беше Меси нямаше да ги има 3те титли. При първата участието му е толкова малко, че е несериозно дори да се слага при наличието на Роналдиньо /в абсолютния си пик/, Ето'о и Деко. Ако не вкарваше Меси щеше да вкарва някой друг който спокойно да минава по 40 гола на сезон. Да нямаше да печелят титлата с рекорден брой точки но щяха да я печелят. Пеп в книгата си много ясно описа отношенията си с Ибрахимович и ролята на Меси както си мълчи, така да получава всичко което поиска и с когото поиска. Ако го нямаше Меси какво? Нямаше Ето'о да блъска по 35-40 гола на сезон ли или нападателите на света свършиха? Много е грешно футболиста да се поставя над клуба защото се стига до сегашната ситуация - Меси е единствения читав нападател в клуба /по негово настояване/, контузен е и отбора боксува както всеки път когато него го няма.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 ное 2013 20:49

James Beattie написа:
dxl написа:Меси е от типа футболисти, които биха напуснали отбора си само, ако някой им изиграе шапка. Не вярвам точно заради пари...

http://gong.bg/view_article.php?article_id=364031

Меси иска увеличение на заплатата заради Неймар - Аржентинският играч е останал изключително недоволен от факта, че новото попълнение на каталунците се превърна в най-високоплатения футболист на тима, пише Football Espana.

Гледаш го, добродушно джудже, ама все пак... парите играят най-голяма роля във футбола и живота.

А редно ли е Неймар да взима повече пари от него? Говорим за 4-кратен носител на златната топка и трикратен на златната обувка. Не знам дали осъзнавате точно за какво става въпрос.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 22 ное 2013 20:59

mistreated написа:А редно ли е Неймар да взима повече пари от него? Говорим за 4-кратен носител на златната топка и трикратен на златната обувка. Не знам дали осъзнавате точно за какво става въпрос.

Неймар взима 7 милиона евро.
Меси взима 16 милиона евро.
По мои прости сметки, едното е по-малко от другото.
[offtopic]Може и да греша.[/offtopic]

wolf написа:Трансфера в възможен по две причини
Първо за Адидас е много важно най-важния им рекламен артикул да премине в отбор с Адидас, защото Барселона няма да смени найк.

ПСЖ също са с Nike :)
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 22 ное 2013 21:16

mistreated написа:
А редно ли е Неймар да взима повече пари от него? Говорим за 4-кратен носител на златната топка и трикратен на златната обувка. Не знам дали осъзнавате точно за какво става въпрос.

Е, нали става въпрос за Меси, че парите не го интересували. Сигурен съм, че Меси , вече се е осигурил финансово , за 143-157 живота ;) Въпреки това ... лакоми се , да е най-скъпоплатеният играч.

И аз съм на мнение, че той си е заслужил заплатата и не трябва да идва някакъв си рошльо от Бразилия, без футболни качества, и да взима повече от него. Ама, става въпрос за морал. Аз, ако съм на Меси, не бих давал ултиматуми за заплата. Имам си договор, ще си го карам и ако не съм доволен накрая, ще напусна. Може пък, тези новини в Гонг-а, да нямат и нищо общо с истината.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 ное 2013 21:26

wolf написа:Трансфера в възможен по две причини
Първо за Адидас е много важно най-важния им рекламен артикул да премине в отбор с Адидас, защото Барселона няма да смени найк.

Като се замисля, Барса по-скоро би се разделила с Найк, отколкото с Меси. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 ное 2013 21:27

JohnnieWalker написа:Ако ще ! В Барса вече има още един магьосник с топката в крака, така че... Той и Роналдиньо си тръгна... И след него изгря именно Меси !

Кой?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 22 ное 2013 21:30

1 Нз какъв е този мениджър и до колко може да му се вярва
2 Ако всичко което казва този пич е вярно, хайде да помислим
2.1 Меси бил предаден, според мен става въпрос за проблемите с данъчните- къде богатите хора никога няма да имат проблеми с данъците ;)
2.2 Искал по-висока заплата, колко клубове може да си позволят заплатата на Меси :o
2.3 Близко било да Каталуня, вярно Париж е близко, но.... :shock: Монте Карло е по-близко

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 22 ное 2013 22:08

Не вярвам на тази новина.
Ако Меси напусне Барса, значи да плюе върху себе си.
В чисто човешки план, школата на Барса и нейните лекари го направиха това, което е.
Не че е вързан за Барселона, но напусне ли Барса става летящ стремглаво надолу футболист.
Освен ако с него не дойдат Шави и Иниеста, че без тях го няма никакъв.
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Върни се в “Барселона”