XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив, 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

allez_les_blues
Контакти:

Re: XVIII кръг, Лудогорец - Локомотив Пловдив

Мнениеот allez_les_blues » 22 ное 2013 11:57

molteni написа:
allez_les_blues написа:Надявам се до нова година, разликата между Лудогорец и Левски да бъде сведена до разумните 5 точки.Така че дано Локото да измъкне нещо в Разград, после и Берое, и накрая Левски да стане първия софийски тим ,спечелил точкИ в Разград.НЕКА! ЩЕ! :mrgreen:

Точно така ще стане.Дори ще водим с 5 точки на полусезона. :lol:

теоретично и това е възможно- Лудогорец напрактика нямат лесен мач до Нова година. :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 22 ное 2013 12:59

На "НЕКА! ЩЕ!", тъй като това не ми се вярва (разбира се не е невъзможно), ще отговоря с: КО? НЕ! :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

мили

Мнениеот мили » 22 ное 2013 13:55

allez_les_blues написа:
molteni написа:
allez_les_blues написа:Надявам се до нова година, разликата между Лудогорец и Левски да бъде сведена до разумните 5 точки.Така че дано Локото да измъкне нещо в Разград, после и Берое, и накрая Левски да стане първия софийски тим ,спечелил точкИ в Разград.НЕКА! ЩЕ! :mrgreen:

Точно така ще стане.Дори ще водим с 5 точки на полусезона. :lol:

теоретично и това е възможно- Лудогорец напрактика нямат лесен мач до Нова година. :mrgreen:

Залата гърми от смях ! ! ! :lol: :) :)
Лудогорец трябва да загуби 6 мача от 9 :o ;) ? ? ? А Левски да не загуби нито един, девет поредни победи :shock: ! ! !

haha

Мнениеот haha » 22 ное 2013 14:02

По- вероятно е да сте лидери във втората седмица на класирането.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 22 ное 2013 14:20

drughi написа:Да попитам хората от Разград има ли вероятност да ни пуснат в сектора със седалките зад вратата, на който гостуваха агитките на чуждите отбори в квалификациите за ШЛ? Ние сме кротки, няма да създаваме проблеми, затова искаме да гледаме мача от по-удобно място, а не от онзи отдалечен и заграден от мрежи "кафез".

Иначе за мача прогнозата ми е, че ще стане един оспорван и здрав двубой.

Ако зависеше от феновете, със сигурност бихме подкрепили подобно искане. Това с решетките и на мен ми идва в по вече. Нищо не ви коства да отправите запитване, предполагам че двата клуба могат да се споразумеят!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 ное 2013 14:39

Горътъ ще бие 3:1 :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 ное 2013 14:40

drughi написа:Да попитам хората от Разград има ли вероятност да ни пуснат в сектора със седалките зад вратата, на който гостуваха агитките на чуждите отбори в квалификациите за ШЛ? Ние сме кротки, няма да създаваме проблеми, затова искаме да гледаме мача от по-удобно място, а не от онзи отдалечен и заграден от мрежи "кафез".

Единствените които пуснаха там (пред клетката) бяха симпатягите от Слован :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 ное 2013 14:44

fen-fen написа:[
Ако зависеше от феновете, със сигурност бихме подкрепили подобно искане. Това с решетките и на мен ми идва в по вече. Нищо не ви коства да отправите запитване, предполагам че двата клуба могат да се споразумеят!

На никой не му е приятно да гледа тази клетка, дори от нас, лудогорци.
Нищили сме многократно какви са причините, и кой е виновника....
Няма как да демонтираме за всички агитки, и после пак да правим кафези за ЦСКА и Левски.
Отпред може да се пуснат ако има разбиране от ръководството, но не знам, ето и инцидента с Берое налива вода в мелницата на Домусчиев и Петричев за предпазливост относно чуждите фенове
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 ное 2013 16:01

snakebite написа:

Единствените които пуснаха там (пред клетката) бяха симпатягите от Слован :)

И феновете на един румънски отбор бяха настанени в сектор А за една контрола (отборът май беше Рапид). Между другото, феновете на Локо Пд не са с много чисто досие. Аз се сещам за финала за Купата :)
От друга страна, един човек като го вкараш в клетка го провокираш да се държи като звяр, докато когато му гласуваш доверие, започва да носи отговорност за поведението си.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”