Пореден голям успех за Путин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Пореден голям успех за Путин

Мнениеот СТАМАТ » 22 ное 2013 00:32

badboy95 написа:
СТАМАТ написа:СОЦИАЛИЗЪМ! Това е строят при който всеки човек, може да получи блага,според ума и труда си, както е във всяко семейство по света! При добре структуриран Социализъм, не би имало гладни и много богати! НЕ БИ ИМАЛО НЕЗАСЛУЖЕНО БОГАТИ, НЕ БИ ИМАЛО ОТВРАТИТЕЛНО БОГАТИ! Ние хората щяхме да разберем простичката истина която знае дори всеки бозайник, ЧЕ НЕ НИЕ ПРИТЕЖАВАМЕ ЗЕМЯТА, А ТЯ НАС И НИ ПРИЕМА, СЛЕД ИМА НЯМА 70 ГОДИНИ В ЛОНОТО СИ!!:) При Социализма, принадената стойност не отива в частно лице, а в държавата, която после я връща отново на народа. Тоест няма експлоатация на човек от човека!

Няма нужда да викаш, или искаш да те докладвам? Та да разбирам ли, че "социализмът" е бил перфектен, не е имало политически убийства, имало е свобода на словото, не е имало мноого облагодетелствани, можело е да се търгува с целия свят, да се пътува навсякъде, да се обличаш по какъвто начин искаш, да слушаш каквато музика искаш да слушаш, да можеш да симпатизираш на която и да е партия?

Аз мога да пиша както си искам. Това, че са големи буквите, за мен означава подсилване, а не крещене, а освен това вече не виждам. Това крещене е може би само в твоята глава. Буквите са измислени големи и малки просто за да се четат. Друг смисъл просто няма или поне не е записано някъде като правило!
Ти само си чувал какво е било, а аз съм слушал и музика, и съм си носел дънките. Да държавата търгуваше с целия свят, а спечеленото отиваше за пътища, медицина, образование, не в нечий бездънен джоб. Партии имаше само две, по избор:), защитаваха интересите на работниците и селяните,......други нямаше. Виж кариеристи ИМАШЕ!!! Същите или такива сега има мноооооого. Сменят си партийната принадлежност и хоп, възсядат отново народа! Окъкакаш се в СДС, бегом в ОНС, после ДПС, а може и в БСП. и т. н. Наличието на партии, не променя нищо! Разликата е там, че при Социализма ако крадеш повече от кюфтета и пържоли, ще те хванат! Сега ЗАКОННО МОЖЕШ ДА ПРИТЕЖАВАШ МИЛИАРДИ! Нищо, че това в природата го няма. Нито едно живо същество на планетата, НЕ МОЖЕ ДА Е 100000 пъти по-умно или по-трудолюбиво от себеподобното си!!! Принадената стойност от работещия човек ОТИВА В ОЛИГАРХА!, а не в държавата за да бъде преразпределено!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 22 ное 2013 00:36

Безкомпромисно написа:
СТАМАТ написа:
Безкомпромисно написа:Владимир Путин е комунистически престъпник , колкото до новия СССР , той е вреден за България, не ,че сега комунистическите власти не служат на Русия(СССР), но ако влезем в този нов СССР, тогава може да стане страшно за България и българите да бъдат избивани по нареждане на Москва!

:))))))))))))))) Кажи го, на даващите през лятото на морето,.... квартири!:) Ще те потърсят за отговор!:)

Кои ще ме потърсят за отговор? Комунистическите престъпници в милицията? - няма да се учудя , тя и до ден днешен е милиция , полицията и жандармерията спря да съществува на злокобния и кървав за България ден 9 Септември 1944 г.!А тези , които приемат съветски същества в квартирите си за мен са съучастници на комунистите!СССР(Днешна Русия, но за мен си е все още СССР, щом има паметник на болният от сифилис и масов убиежц Ленин)е чужда и враждебна на България страна!И на петолъчки да ги разпънем комунистите ще им е малко за престъпленията, които са извършили срещу българския народ и българската държава!
Бог да пази България от комунисти!

Пий си чая с аспирина, вече е време!:)))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2013 01:03

И без т'ва Украйна не беше готова за ЕС.
И едвали скоро ще е.

Ако решението страната да не се бори за ЕС, е окончателно, това означава само едно - териториалната цялост на Украйна е под въпрос.
Аз лично очаквам до 10-на години Източната част да се отцепи и да се присъедини към Русия.
Но сам каквото си направиш ...

Иначе въпросът с това недоразумение наречено "ЕврАзйски Съюз", не го ли коментирахме вече ? :roll:
Мисля на всички здраво мислещи е ясно, че този съюз няма как да е конкурентен на ЕС.
Обречена работа... А страните, които ще се излъжат да влязат в него, един ден ще загубят суверинитета си за сметка на Русия.
Целта на Русия е само една - да граби територии и да поробва народи.
Нещо, което правят добре от сумати време, не може да им се отрече.

Но ръцете им ще стигнат само до Украйна.
От там нататък ако посегнат, има вероятност да останат без ръце.
А че България няма да се присъедини към руският съюз, е повече от сигурно.
Дори и политиците да опитат, този път ще бъдат избесени по-клоните на дърветата.
България няма работа при историческият си враг - Русия. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 22 ное 2013 01:07

СТАМАТ написа:
badboy95 написа:
СТАМАТ написа:СОЦИАЛИЗЪМ! Това е строят при който всеки човек, може да получи блага,според ума и труда си, както е във всяко семейство по света! При добре структуриран Социализъм, не би имало гладни и много богати! НЕ БИ ИМАЛО НЕЗАСЛУЖЕНО БОГАТИ, НЕ БИ ИМАЛО ОТВРАТИТЕЛНО БОГАТИ! Ние хората щяхме да разберем простичката истина която знае дори всеки бозайник, ЧЕ НЕ НИЕ ПРИТЕЖАВАМЕ ЗЕМЯТА, А ТЯ НАС И НИ ПРИЕМА, СЛЕД ИМА НЯМА 70 ГОДИНИ В ЛОНОТО СИ!!:) При Социализма, принадената стойност не отива в частно лице, а в държавата, която после я връща отново на народа. Тоест няма експлоатация на човек от човека!

Няма нужда да викаш, или искаш да те докладвам? Та да разбирам ли, че "социализмът" е бил перфектен, не е имало политически убийства, имало е свобода на словото, не е имало мноого облагодетелствани, можело е да се търгува с целия свят, да се пътува навсякъде, да се обличаш по какъвто начин искаш, да слушаш каквато музика искаш да слушаш, да можеш да симпатизираш на която и да е партия?

Аз мога да пиша както си искам. Това, че са големи буквите, за мен означава подсилване, а не крещене, а освен това вече не виждам. Това крещене е може би само в твоята глава. Буквите са измислени големи и малки просто за да се четат. Друг смисъл просто няма или поне не е записано някъде като правило!
Ти само си чувал какво е било, а аз съм слушал и музика, и съм си носел дънките. Да държавата търгуваше с целия свят, а спечеленото отиваше за пътища, медицина, образование, не в нечий бездънен джоб. Партии имаше само две, по избор:), защитаваха интересите на работниците и селяните,......други нямаше. Виж кариеристи ИМАШЕ!!! Същите или такива сега има мноооооого. Сменят си партийната принадлежност и хоп, възсядат отново народа! Окъкакаш се в СДС, бегом в ОНС, после ДПС, а може и в БСП. и т. н. Наличието на партии, не променя нищо! Разликата е там, че при Социализма ако крадеш повече от кюфтета и пържоли, ще те хванат! Сега ЗАКОННО МОЖЕШ ДА ПРИТЕЖАВАШ МИЛИАРДИ! Нищо, че това в природата го няма. Нито едно живо същество на планетата, НЕ МОЖЕ ДА Е 100000 пъти по-умно или по-трудолюбиво от себеподобното си!!! Принадената стойност от работещия човек ОТИВА В ОЛИГАРХА!, а не в държавата за да бъде преразпределено!!

В една друга тема, твоя "другар" Чапаев ме докладва точно за писане с големи букви, защото било крещене и моментално ми изтриха коментара, само че аз няма да го направя. ;) Съгласен съм с последните ти твърдения, но не мисля, че ми отговори на всички въпроси, отново неудобните са избегнати. Честно казано предпочитам да се води нормален цивилизован дебат и ти явно го можеш, но "социализмът" не е перфектния живот за всички както ти и твоите "другари" се опитвате да го описвате. Аз съм готов да призная положителните му страни, когато вие приемете недостатъците. Според мен всички българи трябва да сме задружни и да стигнем заедно до най-правилното решение за развитието на държавата. Лично аз смятам, че няма определена система която да работи най-добре, винаги има печеливши и губещи, но ако използваме това, което сме научили от видовете управление, които сме изтърпели, би трябвало да можем да намерим перфектния баланс. Но, това може да стане само, ако има разбирателство. До сега бях само на контра, защото просто не виждах никакъв смисъл в нормалното дискутиране, тъй като едните си говорят едно, другите друго, и се въртим в един омагьосан кръг. Надявам се, че ще проявиш разбиране и ще помислиш над казаното, може да не си съгласен с нещо, но изяви позицията си по човешки, а не да си говорим като неандерталци. :)
Съединението прави силата!

[offtopic]Image[/offtopic]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 ное 2013 05:55

Аз съм български патриот като всеки фен на Ботев Пловдив.Обичам Родината,мразя държавата и не симпатизирам на други страни.Но за да има някакъв паритет,трябва да има държава която да опонира на световният жандарм.Иначе става като в Ирак.Нападнаха петролопроизводителят заради неразкрити БОВ,и превзеха петрола им.При разходи 1 милиард на ден война фалира една банка и две финансови кантори които доведоха да световен срив на който сме свидетели.Путин е рожба на КГБ,но въздигна Русия отново до империя и да ме извиняват антикомунистите,но в момента там комунизъм няма.Има еднолично силно въздействие което издигна една страна с цялата им менделеева таблица до необходимото ниво.Ако сме президенстка република един български Путин би решил много наболели въпроси в Отечеството.Всички новобогаташи в Русия са под негов контрол.Взимаш-даваш.Ако не инвестираш примерно в Ростов на Дон и не даваш лепта за местният спорт си отиваш.Беризовски,Абрамович Милер и прочие щяха да са неизвестни имена без подкрепата на Путин.Силна власт в здрава ръка.Е това ни трябва на нас,за да не бъркаме свободата със свободията,да ме извиняват русофобите.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 22 ное 2013 06:22

THE G.A.M.E написа:България няма работа при историческият си враг - Русия. ;)

Значи Русия, която ни освободи от 500 години робство е "исторически враг" на България, а американците, които бомбардираха София и избиха невинни българи не са, така ли ?
Англия и Франция, които винаги са били против България и много често са подкрепяли нейните врагове, също са наши "исторически приятели" ? :shock:
Русия никога не е заграбвала чужди територии ! Да си чувал някога за руска колония ?
Дори по време на социализма съветските ръководители не са се месили така във вътрешните работи на България, както сега го правят тези от Брюксел и Вашингтон.
Разбира се, че огромна и силна държава като Русия ще търси начини да увеличава влиянието си в света.
Ти, какво очакваш да стои свита в ъгъла като кученце и да върти опашка пред САЩ и ЕС ли ? Мина това време !
И не бъди толкова сигурен, че Русия ще загуби ръцете си ... Всеки, който е воювал с руснаците им е сърбал попарата. Питай Хитлер и Наполеон ! :mrgreen:
Въобще не очаквах от умен човек като теб да напише толкова глупости !
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 22 ное 2013 09:59

Значи Русия, която ни освободи от 500 години робство е "исторически враг" на България, а американците, които бомбардираха София и избиха невинни българи не са, така ли ?
Русия унищожава първата българска държава, възстановява и унищожава третата, превръща ни в протекторат за 45 години,обявява се срещу създаването на Екзархията, обявява се срещу Съединението, през 1913 г. предателски денонсира сключената военна конвенция, в двете световни войни сме съперници... Има ли смисъл да продължавам, пиле шарено?

Англия и Франция, които винаги са били против България и много често са подкрепяли нейните врагове, също са наши "исторически приятели" ?
Невероятно сравнение! Погледни по- горе!

Русия никога не е заграбвала чужди територии ! Да си чувал някога за руска колония ?
Тук наистина блесна! Те нямат колонии, а просто заграбват териториите. Финландия, Полша, Кавказ, Средна Азия (където днес съществуват държавите Казахстан, Туркменистан, Узбекистан и пр.), Сибир, Крим, Астрахан и Казан сигурно се присъединяват доброволно към матушка Рус, а?

Дори по време на социализма съветските ръководители не са се месили така във вътрешните работи на България, както сега го правят тези от Брюксел и Вашингтон.
Oткровено лъжеш - и много добре го знаеш. Винаги ме е впечатлявала способността на болшевиките да приписват своите недостатъци на всички останали. В соца бяхме де факто шестнадесета република на СССР и разликата между тогава и сега е от небето до земята - в полза на днешния ден.

Разбира се, че огромна и силна държава като Русия ще търси начини да увеличава влиянието си в света.
Нормално е.

Ти, какво очакваш да стои свита в ъгъла като кученце и да върти опашка пред САЩ и ЕС ли ? Мина това време !
Бъдещето ще покаже.

И не бъди толкова сигурен, че Русия ще загуби ръцете си ... Всеки, който е воювал с руснаците им е сърбал попарата. Питай Хитлер и Наполеон ! :mrgreen:
Аха. А относно Кримската война и Руско-японската война какво ще кажеш?

Аз пък от теб го очаквах. Не поради липсата на интелект, а защото за теб и останалите червени клакьори истината за събитията е неудобна.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2013 12:33

viali69 написа:Значи Русия, която ни освободи от 500 години робство е "исторически враг" на България, а американците, които бомбардираха София и избиха невинни българи не са, така ли ?
Англия и Франция, които винаги са били против България и много често са подкрепяли нейните врагове, също са наши "исторически приятели" ? :shock:

При Кхан Тервел освобождаваме Византийската Империя от арабската хватка, това прави ли ни приятели с Византия ? :lol:
Няма вечни приятели, има вечни интереси.
Освобождаването на България от Руската Империя, е вторичен резултат.
Това не е било приоритет.

И как да не са заграбвали чужди територии ? :shock:
Волжка България, сами са се присъединили към Руската Империя, викаш ? :o

И разбира се, че не са се "бъркали" "братята" руснаци във вътрешните ни работи в периода 1947-ма - 1989-та.
Тогава кеф ти приятелски и търговски отношения със САЩ и другите Западни страни, кеф ти политика с НАТО. :lol:
Явно не виждаш разликата между това, как се присъединехме към СИВ и как към ЕС.
Пишеш простотии, човек. :|

Ако искаш, можем да хванем бас за това, че руският интерес на Запад ще спре на границата между Молдова и Румъния.
И на друг русофил писах...
Припомни ми, в чия полза се развиха конфликтите Запад-Изток след 1990 г.
А и преди това...
Нужно ли е да споменавам Ирано-Ираксият конфликт, където въоражението на САЩ се оказа по-добро от руското и Ирак смачкаха Иран.
А корейският, където се случи абсолютно същото ?
А арабо-израелските сблъсъци, където евреите, въоражени с американски оръжия буквално пометоха арабите, които бяха снабдявани с най-доброто от военно-промишленият комплекс на СССР ? !

Наполеон беше сам, а французите по-природа са си пишман войници, исторически факт.
Хитлер беше бит и от Западни войски, факт.
Суровините на САЩ потдържаха Русия, факт.

Всичко стана така, както Запада поиска.
Не казвам, че това е хубаво и ми харесва.
Руснаци и "Янки" си ги слагам на Т(К)ура.
За мен е важна единствено България.
В момента Русия е сама.
Няма как да се изправи, нито икономически, нито военно, срещу ЕС и НАТО.
Това са фактите, независимо дали ти харесва, или не.
И като казвам факти, имам в предвид точно това.
А не празни бращолевения, каквито виждаме от вас, подкрепящите Русия, както и от самата Русия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 22 ное 2013 14:43

Ако не беше голямата територия и суровия климат на Русия, отдавна да са ги превзели :) .

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 ное 2013 14:57

Eй, Играта, ама как си ги наместваш и ти фактите. :lol:
Човека ти казва, че сега политическото влияние на западняците е по-силно и води до по-лошо от това навремто. Брюксел и Вашингтон с какво са допринесли за развитието на държавата? Май май само обслужиха и обслужват чуждестранните интереси.
Ей сега, изчакай само няколко години да видиш Турция като предяви претенции за земи в България, да видим кой от новите авери на чия страна ще застане. Индикации за имперските им амбиции са налице и добре са осъзнали , че без подкрепата на Русия, България е със свалени гащи. Примери за това, колкото искаш. В този дух, може да провериш състава и въоръжението на БА по време на едните и другите "приятели". Ама по-добре недей, че ще заплачеш.
Другото което ме накара да се усмихна - как Западът е биел Хитлер. :lol: Не, не се усмихнах, направо се разсмях. :lol: Факт! Така са го биели, че е минал като на парад през Европа за нула време. Само да кажа, как е изгаврил Голямата Западна Сила Франция с докарването в Париж на прословутия вагон от ПСВ е достатъчно. :lol: Добре, че се е насочил към СССР, че и англетата щяха да ядат немския за макс 1 месец. Помощта на САЩ за Съюзниците е факт, ама онез тарикати много добре са усетили, че ако фронтът не е на Изток, ще е насочен към америките. И ако нещата бяха се наредили не на Изток, а през Атлантика, Япония +Германия е = на ейсявисеевамайката американска. Пък колко е била помощ, след като американски компании изкараха луди пари през войната и си спечелиха позиции на световните пазари не е толкова ясно.
Па Наполеон бил сам, с войска от мърди. :lol: Което пак не му е попречило да подчинява наред преди да се надене на руския. Еееех, тея големи и корави западни сили, мама му стара.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”