badboy95 написа:СТАМАТ написа:СОЦИАЛИЗЪМ! Това е строят при който всеки човек, може да получи блага,според ума и труда си, както е във всяко семейство по света! При добре структуриран Социализъм, не би имало гладни и много богати! НЕ БИ ИМАЛО НЕЗАСЛУЖЕНО БОГАТИ, НЕ БИ ИМАЛО ОТВРАТИТЕЛНО БОГАТИ! Ние хората щяхме да разберем простичката истина която знае дори всеки бозайник, ЧЕ НЕ НИЕ ПРИТЕЖАВАМЕ ЗЕМЯТА, А ТЯ НАС И НИ ПРИЕМА, СЛЕД ИМА НЯМА 70 ГОДИНИ В ЛОНОТО СИ!!:) При Социализма, принадената стойност не отива в частно лице, а в държавата, която после я връща отново на народа. Тоест няма експлоатация на човек от човека!
Няма нужда да викаш, или искаш да те докладвам? Та да разбирам ли, че "социализмът" е бил перфектен, не е имало политически убийства, имало е свобода на словото, не е имало мноого облагодетелствани, можело е да се търгува с целия свят, да се пътува навсякъде, да се обличаш по какъвто начин искаш, да слушаш каквато музика искаш да слушаш, да можеш да симпатизираш на която и да е партия?
Аз мога да пиша както си искам. Това, че са големи буквите, за мен означава подсилване, а не крещене, а освен това вече не виждам. Това крещене е може би само в твоята глава. Буквите са измислени големи и малки просто за да се четат. Друг смисъл просто няма или поне не е записано някъде като правило!
Ти само си чувал какво е било, а аз съм слушал и музика, и съм си носел дънките. Да държавата търгуваше с целия свят, а спечеленото отиваше за пътища, медицина, образование, не в нечий бездънен джоб. Партии имаше само две, по избор:), защитаваха интересите на работниците и селяните,......други нямаше. Виж кариеристи ИМАШЕ!!! Същите или такива сега има мноооооого. Сменят си партийната принадлежност и хоп, възсядат отново народа! Окъкакаш се в СДС, бегом в ОНС, после ДПС, а може и в БСП. и т. н. Наличието на партии, не променя нищо! Разликата е там, че при Социализма ако крадеш повече от кюфтета и пържоли, ще те хванат! Сега ЗАКОННО МОЖЕШ ДА ПРИТЕЖАВАШ МИЛИАРДИ! Нищо, че това в природата го няма. Нито едно живо същество на планетата, НЕ МОЖЕ ДА Е 100000 пъти по-умно или по-трудолюбиво от себеподобното си!!! Принадената стойност от работещия човек ОТИВА В ОЛИГАРХА!, а не в държавата за да бъде преразпределено!!