СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Момчета, някой забеляза ли че си имаме нов модератор ? HEATSEEKER, честито ! Гарф, трябва да почерпи че има подкрепление 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
						Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Поздрав за новия модератор.5:0 преди 5 години.  

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nin53G-QzUE[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nin53G-QzUE[/youtube]
Ей го ве, авера ви!!! От мазен, по-мазен, както винаги!  

http://gong.bg/view_article.php?article_id=385241
Ммммммххххххххмм, плазмодий жалък....

http://gong.bg/view_article.php?article_id=385241
Ммммммххххххххмм, плазмодий жалък....

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
						--------------------------------------------------------------------------------------------------
Батстанчо написа:Като гледах видеото се сетих за Фернандес. Някой знае ли къде рита сега?
Апоел Петах Тиква (Израел - втора дивизия)
boys85 написа:Батстанчо написа:Като гледах видеото се сетих за Фернандес. Някой знае ли къде рита сега?
Апоел Петах Тиква (Израел - втора дивизия)

http://www.real-blue.co.il/2013/09/20/% ... %94%d7%a8/
Заглавията в пресета днес са покъртителни  :
 :
"Футболист на "Черно море" хлътнал в дългове"
"Телевизионна звезда свири на "моряците" "
"Без селекция в Черно море през януари" и т.н. и т.н.

:
 :"Футболист на "Черно море" хлътнал в дългове"
"Телевизионна звезда свири на "моряците" "
"Без селекция в Черно море през януари" и т.н. и т.н.
Мина голяма част от полусезона и аз дотук съм разочарован от нашата игра!Все едни изсипани топки напред без никаква идея!Защитата ни, вратаря и опорните халфове са на сравнително добро ниво , но има какво да подобряват все още!Нападението ни е най-слабото ни звено, аз се чудя все още защо не задържахме Инканго - беше страшна находка, такъв играч не е за изпускане!Даниел Младенов, Живко Атанасов, Росен Колев - пълни разочарования, да се махат! Има няколко играчи от Любимец, които зимата задължително трябва да вземем - Радослав Рашков - невероятен вратар, който пази много добре!Другите които харесвам много - Антон Огнянов, Иван Вълчанов , Илия Мунин , Величко Величков, Петър Стоянов(Откога говоря за него)!
За мача с Берое имам лошо предчувствие - имат невероятни 5 Португалци, които им играят страхотно , имат прекрасно нападателно звено в лицето на Андонов, Венци Христов(който когато игра в Несебър още го исках при нас)Давид Каядо , като добавиш зад тях и Мартинс направо не ми се мисли, особено ще ни се хвърлят здраво! Имат много стабилен вратар като Караджов и стабилна отбрана в Лицето на Стойчев(който преди година говорих за него да го вземем), Крумов,Иванов, Пенев, прекрасна опорна халфова линия в лицето на Елиаш и Ронканто!Ха им вкарай гол на тея!
От Марек също така съм набелязал прекрасно младо крило в лицето на ПетърТончев, който бележи голове в Б група!Трябва да имаме качествени резерви , които като влязат , да играят!Това искам!

За мача с Берое имам лошо предчувствие - имат невероятни 5 Португалци, които им играят страхотно , имат прекрасно нападателно звено в лицето на Андонов, Венци Христов(който когато игра в Несебър още го исках при нас)Давид Каядо , като добавиш зад тях и Мартинс направо не ми се мисли, особено ще ни се хвърлят здраво! Имат много стабилен вратар като Караджов и стабилна отбрана в Лицето на Стойчев(който преди година говорих за него да го вземем), Крумов,Иванов, Пенев, прекрасна опорна халфова линия в лицето на Елиаш и Ронканто!Ха им вкарай гол на тея!
От Марек също така съм набелязал прекрасно младо крило в лицето на ПетърТончев, който бележи голове в Б група!Трябва да имаме качествени резерви , които като влязат , да играят!Това искам!
Инженера написа:Мина голяма част от полусезона и аз дотук съм разочарован от нашата игра!Все едни изсипани топки напред без никаква идея!Защитата ни, вратаря и опорните халфове са на сравнително добро ниво , но има какво да подобряват все още!Нападението ни е най-слабото ни звено, аз се чудя все още защо не задържахме Инканго - беше страшна находка, такъв играч не е за изпускане!Даниел Младенов, Живко Атанасов, Росен Колев - пълни разочарования, да се махат! Има няколко играчи от Любимец, които зимата задължително трябва да вземем - Радослав Рашков - невероятен вратар, който пази много добре!Другите които харесвам много - Антон Огнянов, Иван Вълчанов , Илия Мунин , Величко Величков, Петър Стоянов(Откога говоря за него)!
Ама ти за Барса ли говориш? Щом като не можем да им вкараме гол трябва да са Барса, Байерн или поне Ман. Юнайтед.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Инженера написа:Мина голяма част от полусезона и аз дотук съм разочарован от нашата игра!Все едни изсипани топки напред без никаква идея!Защитата ни, вратаря и опорните халфове са на сравнително добро ниво , но има какво да подобряват все още!Нападението ни е най-слабото ни звено, аз се чудя все още защо не задържахме Инканго - беше страшна находка, такъв играч не е за изпускане!Даниел Младенов, Живко Атанасов, Росен Колев - пълни разочарования, да се махат! Има няколко играчи от Любимец, които зимата задължително трябва да вземем - Радослав Рашков - невероятен вратар, който пази много добре!Другите които харесвам много - Антон Огнянов, Иван Вълчанов , Илия Мунин , Величко Величков, Петър Стоянов(Откога говоря за него)!
Хачетата пи ли си?