badboy95 написа:Дядо ми достатъчно ми е говорил за комунизма и смятам, че той знае доста по-добре от теб, все пак е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера.
Опа, къде изскочи зайчето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
badboy95 написа:Дядо ми достатъчно ми е говорил за комунизма и смятам, че той знае доста по-добре от теб, все пак е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера.
NADURVEN_FILOSOF написа:badboy95 написа:Дядо ми достатъчно ми е говорил за комунизма и смятам, че той знае доста по-добре от теб, все пак е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера.
badboy95 написа:NADURVEN_FILOSOF написа:badboy95 написа:Дядо ми достатъчно ми е говорил за комунизма и смятам, че той знае доста по-добре от теб, все пак е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера.
Какво намекваш? Нали уж е било рай тогава?
fcb_bg написа:badboy95 написа:NADURVEN_FILOSOF написа:badboy95 написа:Дядо ми достатъчно ми е говорил за комунизма и смятам, че той знае доста по-добре от теб, все пак е бивш партиен секретар, отговарящ за селското стопанство в град Пещера.
Какво намекваш? Нали уж е било рай тогава?
Сега какво е? Някакъв ъпгрейднат рай ли?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
fcb_bg написа:Ами ако демокрацията си ви беше демокрация, 90% от хората не се затрудняваха с финансите, от което идват куп други проблеми, може би нямаше никой и да споменава комунизма при който гладен нямаше. Ама да ви се*а и на демокрацията.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта